Προς το περιεχόμενο

Αγορα οθονης μεχρι 22"

Pippos4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας,

Εδώ και 6 χρόνια έχω μια TFT AOC 17" και με έχει κουράσει :-). Με την 17" κάποιες φορές μου θυμίζει το παιχνίδι minesweeper με το συνεχόμενο κλικαρισμα μπροστά και πίσω στα προγράμματα που είναι ανοικτά (μέχρι και 8 όταν δουλεύω). Αυτό είναι κουραστικό αντί να είχα σε tile 2 προγράμματα.

Θα μου προτείνετε κάποια μοντέλα σχετικά φθηνά για αγορά. Να μην είναι κουραστική μετά από ώρες και καλή στην απεικόνιση των χρωμάτων.

Την χρειάζομαι για Web development που δεν θα πρέπει να κάνω scrolling και να μπορώ άνετα να έχω σε tile 2 προγράμματα ανοικτά, π.χ. Dreamweaver με Photoshop.

Επίσης σκεφτόμουνα για 2 οθόνες 22" δίπλα δίπλα θα είναι καλύτερα τι λέτε; :-D

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

steant, οι δυο οθόνες που μου έγραψες είναι πολύ καλές. Σκέφτομαι όμως κάποια με πιο μικρο frame. Η LG W2254TQ-PF 22'' TFT BLACK έχει ικανοποιητικό.

PeLLoS-CooL, δεν είναι πολύ υπερβολικό γιατί θα έχεις ένα desktop 44" :o

Εγώ παράδειγμα όταν σχεδιάζω ιστιοσελίδες και ταυτόχρονα κάνω test για browser compatibility πρέπει να έχω ανοικτά 3 με τα 4 browsers. Βάλε το Dreamvewaver και Photoshop.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

steant, οι δυο οθόνες που μου έγραψες είναι πολύ καλές. Σκέφτομαι όμως κάποια με πιο μικρο frame. Η LG W2254TQ-PF 22'' TFT BLACK έχει ικανοποιητικό.

PeLLoS-CooL, δεν είναι πολύ υπερβολικό γιατί θα έχεις ένα desktop 44" :o

Εγώ παράδειγμα όταν σχεδιάζω ιστιοσελίδες και ταυτόχρονα κάνω test για browser compatibility πρέπει να έχω ανοικτά 3 με τα 4 browsers. Βάλε το Dreamvewaver και Photoshop.

Χρησιμοποιουμε το pc για ακριβως την ιδια δουλεια, εγω πηρα πριν 1 μηνα περιπου μια οθονη της dell (ultrasharp 2209WA). Ειναι 100 ευρω ακριβοτερη απο αυτην που προτεινεις αλλα δεν εχει s-ips panel που σου δινει πιο σωστη αποδωση των χρωματων, πολυ καλυτερο μαυρο και καλυτερες γωνιες θεασης.

Οσο για το dual view ειναι αρκετα χρησιμο για την δουλεια που κανουμε, ειδικα στο dreamweaver μπορεις να εχεις τον κωδικα σε μια οθονη και το design της στην αλλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...