Προς το περιεχόμενο

Zune player απλά ολα τα λεφτά!

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετοί ειναι εκείνοι που ακουν μουσική στον υπολογιστή τους και τα έχουν οργανωμένα κλπ με κάποιο itunes.

Αυτές τις μέρες μπήκα στην μαγεία του zune.

Απλό, εντυπωσιακό,πρωτότυπο και πάνω απολα χρήσιμο και πάρα πολυ εύκολο στο να τακτοποιήσει κανείς την μουσική του συλλογή αν δεν το εχει κανει.

Σε κάποια σημεία ξεπερνάει με άνεση θα έλεγα την οργάνωση απο το itunes αλλα ενα εξίσου καλό ειναι οτι οτι εχετε περάσει απο itunes τα αναγνωρίζει αυτόματα και το αντίθετο.

Εκτος αν η μουσική σας την έχετε αγοράσει απο το itunes ή το zune αντίστοιχα.

Ενα αλλο που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ειναι το slide show που κάνει σε κάθε καλλιτέχνη αυτοματα και χωρίς καν να μπείτε στον κόπο να κάνετε κατι.

Προτείνω σε ολους τους λάτρες τις μουσικής να το δοκιμάσουν καθώς θα τους μαγεψει με τα κολπάκια του.

Ενας κάλος jukebox και multimedia player που δεν πρέπει να λειπει απο κανέναν.

Μπορείτε να το κατεβάσετε απο το link παρακάτω.

http://social.zune.net/home.aspx?culture=en-us

Όποιος τον χρησιμοποιεί και γνωρίζει κολπάκια για οτιδήποτε ας ποσαρει αν θέλει. :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι είναι πολύ ωραίο, και εγώ αντικατέστησα τον media player με αυτό.

Δυστυχώς πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά του δεν λειτουργούν για όσους

μένουν εκτός USA.

Για να τα ενεργοποιήσετε κοιτάξτε εδώ.Διαφορετικά δεν λειτουργούν καλά κάποια βασικά πράγματα όπως το search.

Δημοσ.
Ναι είναι πολύ ωραίο, και εγώ αντικατέστησα τον media player με αυτό.

Δυστυχώς πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά του δεν λειτουργούν για όσους

μένουν εκτός USA.

Για να τα ενεργοποιήσετε κοιτάξτε εδώ.Διαφορετικά δεν λειτουργούν καλά κάποια βασικά πράγματα όπως το search.

Μα σε κανένα δεν λειτουργεί itunes,windows media player κλπ ολα θέλουν ξενo account

;)

btw εχει βγει και καινούργια έκδοση πριν 4 μέρες νομίζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...