Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση 32' γύρω στα 1000 ευρώ

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ αυτών:

Sony 32W5500 959 euro

Samsung UE32B6000 989 euro

Philips 32PF:9604 1099 euro

Samsung UE32B7000 1279 euro

Τιμές από Media Markt.

Αν έχετε κάτι, προτείνεται. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τότε γιατί δε μειώνεις το budget? Κατά τη γνώμη κι εμένα μου φαίνεται πολύ μεγάλο το ποσό για 32αρα. Μπορείς να πάρεις και 32αρα και νέα βιβλιοθήκη δηλαδή :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε... να μην είναι full HD?

BTW πέρασα Βόλο και σε λίγο σας έρχομαι μόνιμα :)

να μην είναι, τα 1080p δεν "φαίνονται" σε 32 ίντσες, χρειάζονται 40-42 και πάνω...

Δημοσ.

Πούλα τη βιβλιοθήκη και πάρε μια άλλη που χωράει μια 40/42αρα και φυσικά και μια 40/42αρα:-D

Πιστεύω είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά για 32αρα.Άσε που απ'ότι νομίζω σε αυτές τις ίντσες δεν έχει μεγάλη διαφορά το HD ready από το Full HD.Ας το επιβεβαιώσει βέβαια και κάποιος πιο ειδικός.

Δημοσ.

Όπως λέει κι ο Thresh δε χρειάζεται να είναι full hd στις 32 ίντσες. Αν κι εγώ επειδή πήρα και την έχω συνδέσει και με το pc για 2η οθόνη πήρα full hd στις 32 ίντσες. Πήρα μια samsung που είχα δει σε προσφορά, την le32b530 και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Δε νομίζω πως αξίζει να δώσεις περισσότερο για 32 ίντσες, αυτή είχε 500 ευρώ τότε, τώρα τη βρίσκεις και 450 νομίζω.

Τι πέρασες? Είναι ωραίος ο Βόλος για φοιτητική ζωή, θα σου αρέσει πιστεύω. Και μοιάζει και με τη Θεσσαλονίκη οπότε θα συνηθίσεις γρήγορα. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...