Προς το περιεχόμενο

GI Joe (2009)

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά, αλήθειά ειναι τοσο χάλια η ταινία? Όλοι (εκτός απο 2-3) μου έχουν πει τα χειρότερα. Νταξει δεν περιμένω να αρχίζω να αυτομαστιγώνομαι μιας και η ύπαρξή μου δεν θα αξίζει τπτ μπροστά της.

Αλλα τοσο χάλια?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Την ειδα χτες βραδυ και γω.Κλασσικη αμερικανια και ξεφευγει πολυ αλλα θυμαμαι παντως οτι τo cartoon που βλεπαμε μικροι ηταν πολυ πιο ενδιαφερον.Το μονο που κραταω ειναι

nicen.gif

Δημοσ.
Την ειδα χτες βραδυ και γω.Κλασσικη αμερικανια και ξεφευγει πολυ αλλα θυμαμαι παντως οτι τo cartoon που βλεπαμε μικροι ηταν πολυ πιο ενδιαφερον.Το μονο που κραταω ειναι

nicen.gif

Είναι δύο καλοί λόγοι να την δει κάποιος :-)

Εγκέφαλος offline για ένα δίωρο και μπόλικο pop corn απαραίτητα. Όλες οι άλλες αναλύσεις είναι περιττές.

Δημοσ.

Καλουτσικο ηταν. Ενταξει, οι αμερικανο-ατακες και τα κλισε-κομπλιμεντα-φλερτ με ενοχλουν σε σημειο εκνευρισμου μετα απο τοσα χρονια παρακολουθησης διαφορων χολυγουντ-ταινιων. Αλλα παρολο που δεν το περιμενα το στορυ παταει αρκετα στο ψαρτοον(cartoon). Duke, Destro, Zartan, Cobra, Snakeeyes και αλλοι.

Σημειωση1: Kατω τα χερια απο το transformers2. Μακραν η καλυτερη ταινια του ειδους (για καποιον που διαβαζει και λιγο Λιακοπουλο:-)). Optimus Prime rulez...:devil:

Σημειωση2: Το fake Thundercats trailer που βγηκε πριν απο πολλους μηνες με ειχε γονατησει...

Δημοσ.

Δεν έχω λόγια (Δεν περίμενα και τπτ καλύτερο αλλα λέω μπας και )... Μία απο τις πολλές ταινίες που δεν βλέπω μέχρι το τέλος.

2/10 (Και έχω και κέφια σήμερα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...