Αδμιν Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Για να γραψω το 3 χρησιμοποιω τα γραμματα πανω στον πλικτροκτρολογιο με τους αριθμους και πανω στην βιασηνη αθελα μου το γραφω... OK, ευχαριστω. Κοινωνιολογικη μελετη κανω, γι' αυτο ρωτω για το 3. οσο για τα ιαπωνικα η τα κηνεζικα κοντα ειναι δεν μου ειπες αυτα τη σημαινουν τα ιαπωνικα που γραφεις στο τελως Οσο κοντα ειναι τα Σουηδικα (Σουηδιας) και τα Βιετναμεζικα. Αν ειναι να τη μεταφρασω, χανεται το νοημα του να εχω υπογραφη σε μια γλωσσα που ελαχιστοι στο φορουμ γνωριζουν. ...ακομα Αυγουστος στο insomnia...
PeLLoS-CooL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ατε πες να δουμεν τη σημαινει αυτο εγω δεν γνωριζω παντως για να σε ροταω παει να πει πως δεν ξερω δεν ειμαι ο μονος που δεν ξερω εχει κιαλλους αντε λοιπον για πες μας να δουμεν τη ειναι αυτο να μαθουμε και εμεις......με συχησες μου ειπες 4 γλωσσες ποια απο ολλες ειναι
slipknot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 και εσενα πιο ειναι το προβλημα σου τι παραστανεις εσυ τωρα Δολοφονείς την αισθητική μας. Και όχι, δε δίνω παραστάσεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτάααααα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.