PeLLoS-CooL Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πολυ καλο network ειναι ευκολο στην χρηση του,εφκολο registration,εφκολη δημιουργια καναλιων...Μπειτε δεν θα χασετε τα παντα για το MIRC http://www.irc-undernet.org
slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πόσες φορές θα αλλάξεις όνομα; Επίσης, σου είναι "έφκολο" να μας πεις γιατί έβαλες νευριασμένη φάτσα στον τίτλο του topic;
PeLLoS-CooL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μιαν φορα το αλλαξα το topic και μου το αλλαξανε δεν ξερω γιατι ομως ισως μην τους αρεσε το topic που εχω κανει...οσο για την φατσουλα μου ξεφηγε ηθελα να βαλω χαμογελακι...χεχεχε!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:00 ---------- Επειδη πολλες φορες γινετε αυτη η απορια ειπα να ανοιξω αυτο το ποστ Καταρχην για να κανεις register το username σου θα πρεπει να επισκευτης την σελιδα http://cservice.irc-undernet.org και ακολουθας βημα προς βημα της οδηγιες
Αδμιν Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 PeLLoS-CooL, πες μου, το -υποθετω- "ξ" σου το γραφεις με το 3 πανω απο το "ς" 'η απο το 3 στο number pad δεξια; Απορια το 'χω. (Οχι, "δεν το γινομαι/ε απορια" ουτε το "κανω απορια")
PeLLoS-CooL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 εχω σηνηθησει να γραφω αγγλικους χαραχτηρες και δησκολευομαι με αυτα τα ελληνικα κουτσα στραβα γραφωτα αλλα καθηστερω λιγακη
PeLLoS-CooL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 σε αυτο σου απαντησα για "ξ" που το γραφω 3 επηδη σηνηθησα να γραψω αγγλικα και στα αγγλικα το "ξ" το γραφω με 3 και μου ξεφηγε εντελως ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:39 ---------- Αδμιν αυτα κινεζικα που ειναι αποκατω τη ειναι δεν βγαζω καθολου ακρη
slipknot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Sorry που το λέω αλλά εσένα σε έφαγε το πολύ mIRC.
PeLLoS-CooL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Απο που το σημπερανες εσυ αυτο το πραγμα χωρις να ξερεις δεν μπορεις να κρινεις καποιον δεν σου πευτει καθολου λογος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=324239 ποιος ο λόγος για καινούριο topic?
slipknot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Απο που το σημπερανες εσυ αυτο το πραγμα χωρις να ξερεις δεν μπορεις να κρινεις καποιον δεν σου πευτει καθολου λογος Μόνος σου το λες.
PeLLoS-CooL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 και εσενα πιο ειναι το προβλημα σου τι παραστανεις εσυ τωρα
Αδμιν Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 σε αυτο σου απαντησα για "ξ" που το γραφω 3 επηδη σηνηθησα να γραψω αγγλικα και στα αγγλικα το "ξ" το γραφω με 3 και μου ξεφηγε εντελως ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:39 ---------- Αδμιν αυτα κινεζικα που ειναι αποκατω τη ειναι δεν βγαζω καθολου ακρη Παμε αλλη μια. Για να γραψεις το Ξ/3, ποιο 3 χρησιμομποιεις; Αυτο στο αριθμητικο πληκτρολογιο αριστερα ´η το 3 που με το shift εμφανιζει το #; Δεν ρωτω το γιατι και δεν μου πεφτει και λογος. Απλα θελω ποιο 3 χρησιμοποιεις, γιατι και τα 2 μου φαινονται να δυσκολευουν την πληκτρολογηση. Ιαπωνικα ειναι.
PeLLoS-CooL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Για να γραψω το 3 χρησιμοποιω τα γραμματα πανω στον πλικτροκτρολογιο με τους αριθμους και πανω στην βιασηνη αθελα μου το γραφω...οσο για τα ιαπωνικα η τα κηνεζικα κοντα ειναι δεν μου ειπες αυτα τη σημαινουν τα ιαπωνικα που γραφεις στο τελως
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ για την συνεισφορά σου σε μελλοντικό update της υπογραφής μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.