Προς το περιεχόμενο

Mac mini ή imac???

alex8850

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι διαφορές τους δεν είναι μόνο τα 2 αντί 1 gb μνήμης και ο μεγαλύτερος κατά 200G σκληρός? Νομίζω ότι 200 δολάρια παραπάνω είναι υπερβολικά πολλά. Μνήμη θα βάλω μόνος και σκληρό δεν χρειάζομαι άλλο.

Το 2.2 δεν το βλέπω στο Apple Store, μήπως είναι customιά?

Όσο για το αποφασισμένος, θα γίνω αν πάρω το ΟΚ από τον φίλο ότι μπορεί να το φέρει (Νοέμβρη μεριά - αλλιώς καλή μας άνοιξη αδέρφια)

Ναι μονο σε μνημη και σκληρο εχουν διαφορα.

Ο επεξεργαστης ειναι ο ιδιος.

Με λιγοτερο απο 80 ευρω μπορεις να βαλεις 3gb ram και μεγαλυτερο σκληρο δισκο και τον μαμισιο να τον χρησιμοποιησεις ως εξωτερικο σε μια αλουμινενια θηκη των 10 ευρω.

Οποτε, να παρεις το low end μοντελο.

Δημοσ.
Ναι μονο σε μνημη και σκληρο εχουν διαφορα.

Ο επεξεργαστης ειναι ο ιδιος.

Με λιγοτερο απο 80 ευρω μπορεις να βαλεις 3gb ram και μεγαλυτερο σκληρο δισκο και τον μαμισιο να τον χρησιμοποιησεις ως εξωτερικο σε μια αλουμινενια θηκη των 10 ευρω.

Οποτε, να παρεις το low end μοντελο.

Έχω ήδη αρχίσει να ψήνομαι και στο τέλος θα φάω κανένα άκυρο! :shock:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Αν μάθει κανένας τίποτρε και για αναβάθμιση σύντομα, ας ποστάρει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Αν μάθει κανένας τίποτρε και για αναβάθμιση σύντομα, ας ποστάρει.

Apple Warning Retail Stores of iMac and Mac Mini Supply Constraints?

AppleInsider reports that Apple issued a note to its retail stores yesterday stating that no further orders for a number of the company's desktop computers would be accepted, suggesting that supplies of the machines are running dry ahead of product updates. The note refers to all iMac configurations and the low-end Mac mini as being affected.

For example, Apple Retail on Monday issued an advisory to its stateside brick-and-mortar shops in which it noted that further orders for many of its existing desktop SKUs would go unhonored and that stores should not expect those models to be restocked.

More specifically, the Mac maker made the remarks in respect to all four retail configurations of its all-in-one aluminum iMac line and the low-end $599 Mac mini, which sports half the memory and roughly one-third the storage capacity of its pricier cousin.

The report also notes that Amazon has recently run out of all configurations of both the iMac and Mac mini for direct shipment and is now only offering the machines for sale through its third-party affiliate sellers.

Recent reports have suggested that iMac and MacBook updates are due in the near future, although little information about upgrades to the Mac mini, which is approaching the end of its typical lifecycle, has surfaced in recent months.

Δημοσ.

Θα περιμένω αναγκαστικά, ο φίλος θα πάει Αμερική το νωριτερο τον άλλο μηνα και ακόμη δεν διευκρινήσαμε αν θα μπορέσει (απλά το ψάχνω από τωρα γιατί αν κάτσει δεν μου αρεσει να τρέχω τελευταία στιγμη). Οπότε αν πέσουν και οι τιμές, θα είναι κούκλα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιιά τι λέτε για το καινούριο (low end) μίνι? Αξίζει τίποτε η αναβάθμιση που του έκαναν? Με τιμές Αγγλίας ή Γερμανίας φυσικά.

Καμια γνώμη????

Δημοσ.
Παιδιιά τι λέτε για το καινούριο (low end) μίνι? Αξίζει τίποτε η αναβάθμιση που του έκαναν? Με τιμές Αγγλίας ή Γερμανίας φυσικά.

Καμια γνώμη????

Προσωπική γνώμη: δώσε τα (όντως αρκετά) περισσότερα χρήματα και πάρε έναν iMac 27'' :-)

Δημοσ.
Προσωπική γνώμη: δώσε τα (όντως αρκετά) περισσότερα χρήματα και πάρε έναν iMac 27'' :-)

Ευχαριστώ γαι την απάντηση Greatst, αλλά δεν είναι απλά περισσότερα, είναι περίπου τα 4πλασια οπότε δεν νομίζω...Ειδικά εφόσον δεν πρόκειται να αξιοποιήσω σύντομα τόση ισχύ, και σίγουρα δεν μου χρειάζεται τόσο μεγάλη οθόνη. Και, έτσι κι αλλιώς, πρόκειται για μια σκέψη που έχω για switch από PC, οπότε παραπάει.

Δημοσ.
Ευχαριστώ γαι την απάντηση Greatst, αλλά δεν είναι απλά περισσότερα, είναι περίπου τα 4πλασια οπότε δεν νομίζω...Ειδικά εφόσον δεν πρόκειται να αξιοποιήσω σύντομα τόση ισχύ, και σίγουρα δεν μου χρειάζεται τόσο μεγάλη οθόνη. Και, έτσι κι αλλιώς, πρόκειται για μια σκέψη που έχω για switch από PC, οπότε παραπάει.

Καλά, όπως το θέτεις δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω! :-)

Δημοσ.

Kι εγω εχοντας μια 32' phillips lcd tv στο δωματιο λεω να στραφω στο new mac mini. Aυτο εχει snow server ετσι δεν ειναι? Σκεφτομαι για το low end μοντελο και να βαλω μετα τα επιπλεον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...