nikoscheng Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 αμα δεν δεις imac απο κοντα, ακρη δεν βγαζεις... αλλά και το mini είναι τόσο μικρό...
greatst Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 αμα δεν δεις imac απο κοντα, ακρη δεν βγαζεις... αλλά και το mini είναι τόσο μικρό... Εξαιρετικά και τα δύο, για διαφορετικούς λόγους το καθένα (γνώμη μου!)! Προβληματίζομαι μεταξύ mac mini και iMac! Λόγω του ότι περιήλθε στην κατοχή μου μια πολύ καλή οθόνη, τείνω προς το φθηνότερο μοντέλο mac mini αναβαθμισμένο στα 4GB RAM. Αλλά ειδικά για iMac -προσωπικά- δεν βιάζομαι, μια και βλέπω ότι http://buyersguide.macrumors.com/#iMac
kebinB Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 αφου σου ηρθε οθονίτσα όπως λες; γιατί να χαραμίσεις λευτά για το imac; καλό χρύσο το design γλιτώνεις καλώδια αλλά με τη κοροιδία με την onboard 9400 M ξεχνιέται με την μιά. Φήμες λένε re-design στον iMac και blueray
greatst Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 αφου σου ηρθε οθονίτσα όπως λες; γιατί να χαραμίσεις λευτά για το imac; καλό χρύσο το design γλιτώνεις καλώδια αλλά με τη κοροιδία με την onboard 9400 M ξεχνιέται με την μιά. Φήμες λένε re-design στον iMac και blueray Όσον αφορά την κάρτα γραφικών που αναφέρεις ... και ο mini αυτήν φοράει! Καινούργιο μοντέλο mini πότε έρχεται άραγε; Ίδωμεν...
vag3d Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως αυτή τη στιγμή το Apple Store είναι κλειστό για αναβάθμιση. Ελπίζω να δούμε τους καινούριους iMac που αναμένουμε άμεσα (δηλαδή μέσα σε 2-3 βδομάδες) σύμφωνα με το macrumors. Γιααα να δούμε...τι θα δούμε...;-)
domal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 αφου σου ηρθε οθονίτσα όπως λες; γιατί να χαραμίσεις λευτά για το imac; καλό χρύσο το design γλιτώνεις καλώδια αλλά με τη κοροιδία με την onboard 9400 M ξεχνιέται με την μιά. Φήμες λένε re-design στον iMac και blueray διαφωνω φιλε μου , εχω τον 24 με την 9400 και μια χαρα σφαιρα ειναι σε ολα τα προγραμματα (above κλπ) φυσικα δεν παιζω παιχνιδια οποτε δεν με νοιαζει ....
greatst Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 διαφωνω φιλε μου , εχω τον 24 με την 9400 και μια χαρα σφαιρα ειναι σε ολα τα προγραμματα (above κλπ) φυσικα δεν παιζω παιχνιδια οποτε δεν με νοιαζει .... από την οθόνη (και κάρτα γραφικών) είσαι δηλαδή ευχαριστημένος; Ξεκούραστη για τα μάτια; Για πες αναλυτικότερες εντυπώσεις εάν θέλεις.
arxaggelos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά προέκυψε άκρη στην Αμερική και σκέφτομαι σοβαρά τη λύση macmini για να αντικαταστήσω το...P4 μου. Εννοείται ότι μιλάμε για το low end μοντέλο με δική μου μνήμη άλλο ένα GB τουλάχιστον - για σκληρό δεν καίγομαι για την ώρα. έχω τα εξ'ης θέματα: -Βασικό, θα έχει πρόβλημα με τελωνεία αν το κουβαλήσει ο ίδιος ο φίλος από Αμέρικα? -Το κριτήριο αντικατάστασης εδώ και πολύ καιρό είναι πλέον η χρυσή τομή μεταξύ χώρου και απόδοσης. Αλλά θέλω επίσης να παίζει 1080p, να ανοίγει Photoshop χωρίς να κάνω στο μεταξύ καφέ και τσιγάρο, να είναι Canon-friendly και να μπορεί να διαχειριστεί τη δουλειά μου: στο ίδιο session, 4-5 ανοιχτά doc ή/και pdf, έναν firefox και 1-2 λεξικά ταυτόχρονα (άντε και να παίζει και καμιά μουσική από πίσω). Δεν είχα ποτέ Mac και δεν ξέρω μεχρι που αντέχουν. -Με ανησυχεί μήπως το πάρω και αντικατασταθεί σύντομα, και το Macrumours δεν βοηθάει καθόλου. Αλλα από την άλλη το mini αναβαθμίστηκε μετά από κι-εγώ-δεν-ξέρω-πόσα-χρόνια οπότε μήπως δεν περιμένουμε σύντομα αναβάθμιση? (ορίζω το σύντομα σε λιγότερο από 6 μήνες - μετά δεν με ενδιαφέρει και πολύ) -Με windows σε Parallel πως τα πάει το mini? Σε macbook 2ετίας φίλου πάντως είναι κυριλέ.
haHa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 1 Βασικό, θα έχει πρόβλημα με τελωνεία αν το κουβαλήσει ο ίδιος ο φίλος από Αμέρικα? 2 Το κριτήριο αντικατάστασης εδώ και πολύ καιρό είναι πλέον η χρυσή τομή μεταξύ χώρου και απόδοσης. Αλλά θέλω επίσης να παίζει 1080p, να ανοίγει Photoshop χωρίς να κάνω στο μεταξύ καφέ και τσιγάρο, να είναι Canon-friendly και να μπορεί να διαχειριστεί τη δουλειά μου: στο ίδιο session, 4-5 ανοιχτά doc ή/και pdf, έναν firefox και 1-2 λεξικά ταυτόχρονα (άντε και να παίζει και καμιά μουσική από πίσω). Δεν είχα ποτέ Mac και δεν ξέρω μεχρι που αντέχουν. 1 Οχι,δεν θα υπαρχει προβλημα, ειδικα αν το εχει ξεπακεταρει. 2 Αυτα που περιγραφεις τα κανει οποιοδηποτε μηχανημα των 300 ευρω. Αρα δεν θα εχεις προβλημα.. Τωρα για το ποσο γρηγορα ανοιγει το photoshop, αυτο ειναι θεμα καθαρα σκληρου δισκου και οχι επιδοσεων-επεξεργαστη.. Οποτε απο θεμα επιδοσεων σε photoshop (πχ εφαρμογη φιλτρων κλπ) το mac mini δεν ειναι και το πιο γρηγορο μηχανημα με τον 2.0GHz επεξεργαστη που εχει , αλλα αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις, θα εισαι μια χαρα καλυμμενος!
arxaggelos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ Haha, να'σαι καλά. Όταν λες "ξεπακετάρει" υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο εξωτερικό χαρτονένιο κουτί, το οποίο θα βγει έτσι κι αλλιώς γιατί είναι τσάμπα όγκος. Όσο για τις απαιτήσεις στο Photoshop, αυτές είναι μέσες-άκρες, δεν έχω ιδιαίτερα μεγάλες. Το laptop μου είναι 2,5+ ετών με XP, Core2Duo @ 1.83 και 2GB Ram και αυτά που θέλω γενικά τα κάνει, ακόμη και κάποιο στοιχειώδες video editing Παρεμπιπτόντως, δεν παίζει ούτε με σφαίρες να δώσω 600+ να το παρω από Ελλάδα, πιό πολύ σκέφτομαι αν αξίζει τα 400 από Αμερική σαν μηχάνημα Γιατί το EEE PC (είπαμε, ζητείται χώρος) μάλλον δεν τα αξίζει ούτε αυτά...
haHa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, αυτο εννοω με το ξεπακεταρισμα!! Για το photoshop μια χαρα καλυμμενος και ευχαριστημενος θα μεινεις, αφου δεν εχεις μεγαααλες απαιτησεις..
Delirium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Αν το αντεχουν τα οικονομικα σου (και εισαι αποφασισμενος για mac) χτυπησε το μεγαλυτερο Mac Mini! Intel Core 2 Duo 2.2 GHz, 2 GB RAM, 320 GB HDD, nVidia GeForce 9400M
kebinB Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 διαφωνω φιλε μου , εχω τον 24 με την 9400 και μια χαρα σφαιρα ειναι σε ολα τα προγραμματα (above κλπ) φυσικα δεν παιζω παιχνιδια οποτε δεν με νοιαζει .... Αν είσαι περήφανος και δικαιωμένος που έσκασες 1400€ ~ για μηχάνημα με onboard κάρτα γραφικών εμένα λόγος δεν μου πέφτει. Ο καθένας με τις ανάγκες του. Αν το αντεχουν τα οικονομικα σου (και εισαι αποφασισμενος για mac) χτυπησε το μεγαλυτερο Mac Mini! Intel Core 2 Duo 2.2 GHz, 2 GB RAM, 320 GB HDD, nVidia GeForce 9400M κανένας λόγος να τσιμπήσει το μεγαλύτερο mac mini. Σκέτη κοροιδία. Ούτε που θα καταλάβει την διαφορά των 0.2 Ghz. με τα λεφτά (δεν είναι και λιγα) αυτά χώνει έναν αξιοπρεπέστατο SSD + 4gb και το μηχάνημα απογειώνεται.
arxaggelos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Αν το αντεχουν τα οικονομικα σου (και εισαι αποφασισμενος για mac) χτυπησε το μεγαλυτερο Mac Mini! Intel Core 2 Duo 2.2 GHz, 2 GB RAM, 320 GB HDD, nVidia GeForce 9400M Οι διαφορές τους δεν είναι μόνο τα 2 αντί 1 gb μνήμης και ο μεγαλύτερος κατά 200G σκληρός? Νομίζω ότι 200 δολάρια παραπάνω είναι υπερβολικά πολλά. Μνήμη θα βάλω μόνος και σκληρό δεν χρειάζομαι άλλο. Το 2.2 δεν το βλέπω στο Apple Store, μήπως είναι customιά? Όσο για το αποφασισμένος, θα γίνω αν πάρω το ΟΚ από τον φίλο ότι μπορεί να το φέρει (Νοέμβρη μεριά - αλλιώς καλή μας άνοιξη αδέρφια)
kebinB Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 ναι custom. το low end να πάρεις δίχως δεύτερη σκέψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.