theokosfp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια γεια σας..για την ακριβεια δεν ειναι προβλημα..μου συμβαινει μονο στο wmp οποτε καποια ρυθμιση θα ειναι..λοιπον..εχω εγατεστημενα to vista codec package kai to ffdshow..απο τοτε οταν παιζω ενα βιντεο avi,mpeg, (με wmp) μου συμπιεζει την αναλυση..δλδ σαν να μου μικραινει το πλατος και το υψος του βιντεο...τι πρεπει να ρυθμιζω για να μη μου γινεται αυτο??? να σημειωσω οτι αυτο με vlc δεν γινεται,γι αυτο ελπιζω σε καποια ρυθμιση..
micos000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Σίγουρα είναι θέμα ρύθμισης στο wmp ή στο ffdshow. Το VLC δεν χρησιμοποιεί εξωτερικούς codecs και δεν επηρεάζεται. Το wmp δεν βλέπω να έχει επιλογή για αναλογία οθόνης, ψάξε στο ffdshow κάτι που να έχει σχέση με widescreen ή aspect ratio. Μήπως έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις για Resize & aspect στο ffdshow video decoder; Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο το ffdshow, πήγαινε στο ffdshow Video Decoder και αν είναι τσεκαρισμένο το παραπάνω (resize) αφαίρεσέ το και δες αν διορθωθεί.
theokosfp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε δεν ειναι τπτ τσεκαρισμενο στο resize...τι μπορει να φταει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.