chiderboy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Εγώ λέω να κάνω τη διαφορά και φτιάχνω topic όχι για να παραπονεθώ για το περιβόητο service της Acer αλλά για να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος έτσι ώστε αν και όταν αυτό χρειαστεί να έχω καλύτερη αντιμετώπιση/ να μην τραβήξω αυτά που τράβηξαν άλλοι Πήρα πρόσφατα ένα 2930z όχι από eshop που δίνει άμεση αντικατάσταση για δύο χρόνια άλλα από άλλο μαγαζί σε καλύτερη τιμή και με καλύτερα χαρακτηριστικά. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο άξιζε η υποχώρηση στο θέμα εγγύησης προκειμένου να έχω αυτά. Μέχρι τώρα πέρα από αυτά που ακούγονται στο internet δεν έχω γνωρίσει ακόμα άτομα που είχαν πρόβλημα με χαλασμένο acer και επομένως ούτε και πρόβλημα με την εγγύησή τους σε αντίθεση με hp παράδειγμα πού έχω κάκιστες εμπειρίες Και ζητώ λοιπόν να μου γράψετε τις εμπειρίες σας καλές ή κακές από το service της συγκεκριμένης εταιρείας και οποιαδήποτε συμβουλή από τις γνώσεις που αποκομίσατε από αυτές. Πέρα από τη συμβουλή "Μην πάρεις acer" βεβαία καθώς είναι πολύ αργά γι αυτό Πέρα από την Alman για την οποία έχουν ακουστεί τα χειρότερα οι υπόλοιποι που συνεργάζονται με Acer όπως Μdi και Quest πώς είναι; Κάποιος με καλή εμπειρία από Alman ή κάποια από τις άλλες; Η επεκτάσεις εγγυήσεων αξίζουν τα έξτρα λεφτά; Πέρα από τη μεγαλύτερη διάρκεια προσφέρουν κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω αυτό το thread να βοηθήσει και τους υπόλοιπους κατόχους Acer.
sculper Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 είχα acer με την επέκταση στα 3 χρόνια και κάλυψη ζημιών! την χρειάστηκα πάνω από 5 φορές και πάντα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το service αν δεν μου το έκλεβαν..........θα ήταν το κύριο laptop μου ακόμη!
chiderboy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 5 φορές;;; Τι έπαθε; Το χάλασες ή χάλασε; Εξυπηρέτηση; Φαντάζομαι μπορούμε να επεκτείνουμε την εγγύηση μέσα στον πρώτο χρόνο ακόμα και μετά από κάποια ενδεχόμενη ζημιά σωστά;
GoldenEye Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 η mdi αν εχει ανταλλακτικα ειναι μια χαρα. αν δεν εχει περιμενεις κανα 2βδομαδο. η αλμαν χρειαζεται απλα απελαση. το eshop δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λεει για την αντικατασταση καθως αλλα υποσχονται και αλλα γινονται
ergidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Σχετικα με τα εν λογω σερβις το μονο καλο ειναι που σου αρεσει να πας Βουνο η θαλασσα?? Εχει και απο τα δυοΚαααααααααααατω στην πειρεως απο πισω μεσα σε χωραφια με βουστασια (αληθεια) και καπου στους προποδες της παρνηθας Και στα δυο το μονο που τους νιαζει ειναι πως να σου παρουν (ουτε καν ευγενικα) τα λεφτα σου.. Εχω 5 εσερ και ευτυχως εινε πολι καλα μηχανηματα αρκει να μην μπλεξεις με δαυτους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.