nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν είπες ότι είσαι ο Σουβλάκος Όχι και έτσι απλά έχω κάποιες προοπτικές.
Andreas2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Είδα το είπε άλλος,άθλημα πιστεύω καθώς και διασκεδάζεις κι ολάς,εντάξει μπορεί να έχεις και την θετική ενέργεια να τα κάνεις αλλά βαριέμαι τα γυμναστήρια.Ποδόσφαιρο,μπάσκετ,όχι Ping Pong ομώς.
MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 βαριέμαι τα γυμναστήρια He' s got the right.
Andreas2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν είπα δεν μου αρέσει να γυμνάζομαι.Αλλά προτιμώ σπορ.Να διασκεδάζεις κιολάς παρά να κάθεσαι ή να κάνεις δρόμο.
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Είδα το είπε άλλος,άθλημα πιστεύω καθώς και διασκεδάζεις κι ολάς,εντάξει μπορεί να έχεις και την θετική ενέργεια να τα κάνεις αλλά βαριέμαι τα γυμναστήρια.Ποδόσφαιρο,μπάσκετ,όχι Ping Pong ομώς. You HAVE to be f$#@ng kidding me http://www.youtube.com/watch?v=gvsv8-iE0Is
MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν είπα δνε μου αρέσει να γυμνάζομαι.Αλλά προτιμώ σπορ.Να διασκεδάζεις κιολάς παρά να κάθεσαι ή να κάνεις δρόμο. Δεν είπα ότι είπες ότι δεν σου αρέσει να γυμνάζεσαι. Είπα ότι συμφωνώ για το βαρετό των γυμανστηρίων.
-nick- Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Κολυμπι χωρις δευτερη σκεψη - και σιγα το κρυο που θα φας το χειμωνα για 20 δευτερα που θα βγεις απο την πισινα, συνηθιζεις, μην ακουω φλωριες ...
dora_explorer Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Κολυμπι χωρις δευτερη σκεψη - και σιγα το κρυο που θα φας το χειμωνα για 20 δευτερα που θα βγεις απο την πισινα, συνηθιζεις, μην ακουω φλωριες ... Ειδικά αφού είναι να γίνει σαν το Σουβλάκο, άνετα πισίνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.