Προς το περιεχόμενο

Γυμναστική,αλλά τι...

evansdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είπες ότι είσαι ο Σουβλάκος :P

Όχι και έτσι απλά έχω κάποιες προοπτικές. :P

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είδα το είπε άλλος,άθλημα πιστεύω καθώς και διασκεδάζεις κι ολάς,εντάξει μπορεί να έχεις και την θετική ενέργεια να τα κάνεις αλλά βαριέμαι τα γυμναστήρια.Ποδόσφαιρο,μπάσκετ,όχι Ping Pong ομώς.

Δημοσ.

Δεν είπα δεν μου αρέσει να γυμνάζομαι.Αλλά προτιμώ σπορ.Να διασκεδάζεις κιολάς παρά να κάθεσαι ή να κάνεις δρόμο.

Δημοσ.

Είδα το είπε άλλος,άθλημα πιστεύω καθώς και διασκεδάζεις κι ολάς,εντάξει μπορεί να έχεις και την θετική ενέργεια να τα κάνεις αλλά βαριέμαι τα γυμναστήρια.Ποδόσφαιρο,μπάσκετ,όχι Ping Pong ομώς.

You HAVE to be f$#@ng kidding me

Δημοσ.

Δεν είπα δνε μου αρέσει να γυμνάζομαι.Αλλά προτιμώ σπορ.Να διασκεδάζεις κιολάς παρά να κάθεσαι ή να κάνεις δρόμο.

Δεν είπα ότι είπες ότι δεν σου αρέσει να γυμνάζεσαι. Είπα ότι συμφωνώ για το βαρετό των γυμανστηρίων.

Δημοσ.

Κολυμπι χωρις δευτερη σκεψη - και σιγα το κρυο που θα φας το χειμωνα για 20 δευτερα που θα βγεις απο την πισινα, συνηθιζεις, μην ακουω φλωριες ...

Δημοσ.

Κολυμπι χωρις δευτερη σκεψη - και σιγα το κρυο που θα φας το χειμωνα για 20 δευτερα που θα βγεις απο την πισινα, συνηθιζεις, μην ακουω φλωριες ...

Ειδικά αφού είναι να γίνει σαν το Σουβλάκο, άνετα πισίνα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...