Προς το περιεχόμενο

Γυμναστική,αλλά τι...

evansdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βάλε κανα spoiler ρε magazatora .... :P

Συγνώμη,ξεχάστηκα.Ώρες-ώρες νομίζω ότι είμαι αλλού,παρακαλώ ξενερώστε με άμα ξεφεύγω.Αλήθεια λέω.

Ευχαριστώ.B)

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ώρες-ώρες νομίζω ότι είμαι αλλού...

Δεν γίνεται , αυτό που λές είναι παράδοξο. Γιατί και εμείς αλλού είμαστε , και εγώ αλλού είμαι, αλλά παρόλα αυτα συναντιόμαστε εδώ :-p

Βασικά το γκομενάκι που ποσταρες είναι τρελό , αλλά ντάξει την ώρα που άνοιξα το thread κράταγα ένα κοκ στα χέρια μου και μου ήρθε να το πετάξω.. :P

Δημοσ.

Ναι αλλα ειναι καρα-fake κανει μπαμ...αλλα γενικα υπαρχουν τυπισες που ειναι "τυποι" απο τα πολλα φαρμακα:P

Δημοσ.

ε ναι ρε συ , υπάρχουν αρρωστάκια και γυναίκες και άνδρες. Ωστόσο είναι και μερικές οι οποίες τέλος πάντων είναι από φύση τους πιο αρρενωπές στο βαθμό που να μοιάζουν πιο πολύ με άνδρες, δεν είναι από τα φάρμακα μόνο - αυτά δεν μπορούν να μετατρεψουν τόσο δραματικά το φύλο. Πρέπει να υπάρχει η προδιάθεση.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα πρότεινα το τρέξιμο: η πιο απλή και αποτελεσματική λύση!

Αρχικά θες μόνο ένα ζευγάρι απλά αθλητικά παπούτσια και τίποτα άλλο.:-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

με ισορροπημένη διατροφή πάντα και με στόχο να χάσω μερικά κιλά... για γράμμωση, δύναμη (ήμαρτον με τον όγκο)

πόσες επαναλήψεις θεωρείτε κατάλληλες ανα μυϊκή ομάδα.. /ετσι χονδρικά. 100 στήθος ξέρω γω, 50 δικέφαλους; Γιατί κάθε φορά που ζητάω πρόγραμμα από τους γυμναστές στο γυμναστήριο με τον ίδιο στόχο, κάθε φορά παίρνω διαφορετική απάντηση.

Δημοσ.
με ισορροπημένη διατροφή πάντα και με στόχο να χάσω μερικά κιλά... για γράμμωση, δύναμη (ήμαρτον με τον όγκο)

πόσες επαναλήψεις θεωρείτε κατάλληλες ανα μυϊκή ομάδα.. /ετσι χονδρικά. 100 στήθος ξέρω γω, 50 δικέφαλους; Γιατί κάθε φορά που ζητάω πρόγραμμα από τους γυμναστές στο γυμναστήριο με τον ίδιο στόχο, κάθε φορά παίρνω διαφορετική απάντηση.

Τα προγράμματα με βάρη , αντιστάσεις, καλισθενικές ασκήσεις , τα οποία στοχεύουν περισσότερο σε αυτό που ο κόσμος ξέρει ως σύσφιξη (=γράμμωση + δύναμη) , λέγονται κυκλικά, ή αλλιώς κυκλική προπόνηση. Οι επαναλήψεις σε αυτήν την μέθοδο για κάθε άσκηση είναι απο 15-30/άσκηση και οι κύκλοι 2-3ς , εκτελείς το σετ ΧΩΡΙΣ να εξαντλείς την μυική ομάδα. Κατα μέσο όρο όμως μιλάμε για 18-20 επαναλήψεις για πιο προχωρημένους και 12-15 για αρχάριους.

Εφόσον ο στόχος σου είναι αυτός, η βάση της προπονησής σου πρέπει να είναι κυκλική . Αυτό δεν σημαίνει οτι περιοδικά δεν μπορεί να κάνεις και κάτι διαφορετικό, γιατί η ρουτίνα στις περιπτώσεις που δεν αλλάζει το πρόγραμμα δεν αργεί.

Αν όμως ακολουθήσεις , κυκλική προπονηση την μια μέρα , προπονηση κορμού την άλλη και λίγο αεροβική προγραμματισμένα πιο φιλελεύθερα μέσα στην βδομάδα σε διαφορετικές μέρες , τότε δεν θα βαρεθείς ποτέ και θα είσαι μέσα στον στόχο σου.

Δημοσ.

για το gym ειμαι πολυ κατα! ασε που οι πιο πολοι μεσα σε 1-2 μηνες το πολυ το σταματανε επιδη βαριουντε. πολυ απλα βαζεις ενα μονοζιγο στην κασα και του δινεις, προσθετεις και σετ κιλιακους και push ups και εισε αστερι!;)

οσο για το κολυμπη επιδη εκανα 12 χρονακια θα πω οτι σιγουρα ειναι η καλυτερη επιλογη γτ γιμναζει ΟΛΟ το σωμα σε νορμαλ επιπεδα παντα (παιζει ρολο κ τι styl απο τα 4 θα κανεις) κ δν ειναι καθολου βαρετο! οσο για τις γυναικες μην φοβαστε δν θα γινετε ντουλαπες. α και να σιμιωσω οτι στο χορο της πισινας υπαρχει και το πολο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Η κωπηλασια ειναι μια αξιολογη ασκηση εκγυμνασης των περισσοτερων μυικων ομαδων.Για περισσοτερεσ πληροφοριες για το πως κ που μπορειτε να κανετε εδω... http://www.tokoupi.gr/

Δημοσ.

Ένα μονόζυγο και βαράκια στο σπίτι, τρέξιμο 100-120 χλμ. τον μήνα και ποδήλατο για τις μετακινήσεις, όλα μαζί μου κοστίζουν περίπου 8-9 ώρες την εβδομάδα.

Θα αργήσεις πολύ να δεις σοβαρά αποτελέσματα - κανένα χρόνο ίσως - αλλά είναι σχετικά μόνιμα. Έχασα σε 6 μήνες 6 κιλά, τρώω ό,τι να'ναι (σε λογικά πλαίσια, έτσι; ) όπως όταν ήμουν 20 χρονών και δεν παίρνω πια βάρος.

Ό,τι άθλημα και να διαλέξεις όμως, θέλει πραγματικά πολλή υπομονή και επιμονή. Ιδίως στην αρχή που θα έχεις παντού κράμπες και θα νοιώθεις ένα βαθύ πιάσιμο δεν πρέπει να τα παρατήσεις, αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Ενοοείται αυτό που λέει ο απο πάνω!

Λίγα πράματα είναι καλύτερα απο την γυμναστική! Οι περισσότεροι κάνουν βάρη διοτι βλέπεις αποτελέσματα σε 1 - 1,5 μήνες ενω με τα άλλα αθλήματα θέλει αρκετό καιρο..

Το Α και το Ω είναι η ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!

Δημοσ.

Η διατροφή για εμένα είναι το πιο σύνθετο σημείο της εξίσωσης. Όλοι μπορούν να πάνε να αρχίσουν να τρέχουν 70-80 χλμ. τον μήνα, που πιστεύω είναι μία αρκετά σοβαρή προσπάθεια. Όλοι όσοι θα το κάνουν αυτό, θα δουν διάφορες βελτιώσεις πάνω τους, χάσιμο βάρους, αύξηση αντοχής, ευεξία κτλ. Η διατροφή είναι απολύτως ξεχωριστή για κάθε άνθρωπο και χρειάζεται πολλή μελέτη για να δεις τί σε βοηθάει και τί όχι. Με το τρέξιμο, το ποδήλατο ή την κολύμβηση αλλά χωρίς διατροφή το σωσίβιο θα μειωθεί, αλλά δεν θα φύγει τελείως. Προσωπικά δεν με χαλάνε και ένα-δυό δάχτυλα σωσίβιο, από την στιγμή που ανεβαίνω γρήγορα 30-40 σκαλιά χωρίς να λαχανιάσω,, αλλά είναι θέμα προτεραιοτήτων, άλλοι θέλουν να φτιάξουν σώμα, άλλοι να έχουν καλή φυσική κατάσταση, άλλοι να αδυνατίσουν...

Ας πάω τώρα να χτυπήσω εκείνο το πεϊνιρλί από το κυλικείο, άλλωστε θα το κάψω το βράδυ. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...