Προς το περιεχόμενο

Γυμναστική,αλλά τι...

evansdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποδηλασία ή κολύμπι ή και τα 2 ακόμα καλύτερα (προσωπικά δε τα βαριέμαι σε αντίθεση με το τρέξιμο πχ). Επίσης η κωπηλασία είναι ένα ολοκληρωμένο άθλημα αντοχής, με την έννοια ότι γυμνάζεις όλο σου το σώμα και είναι και αρκετά διασκεδαστικό, απλά δε ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα να ασχοληθείς κάπου κοντά σου.

Δημοσ.
Και τα 2 δεν υπαρχει περιπτωση...Θα θελα να γυμνασω χερια κανοντας βαρη και κοιλιακους στο γυμναστηριο,απο την αλλη στο κολυμβητηριο τα γυμναζεις ολα,ωστοσο ειναι βαρετο το περα-δωθε...

Δηλαδή τις άλλες μυικές ομάδες δεν θα τις γυμνάσεις??

Ναι πρόσεχε μόνο μην τουμπανιάσεις πολύ απ υπερβολικό κολύμπι.......

Αν βαριέσαι το πέρα-δώθε στην πισίνα το τρέξιμο στον διάδρομο μια ώρα θα τι είναι...

Δημοσ.
Θελω απλα να αδυνατισω φιλε μου χωρις να κανω κατι τοσο βαρετο.

Συσφιξη δεν εννοω να γινω κομματια:-D

Αν βαριέσαι κάτι συγκεκριμένο ΜΗΝ το κάνεις , είναι χειρότερο για την ίδια σου την ψυχολογία.

Πάντως όλοι εν δυνάμει έχουμε μια τάση για να κάνουμε κάποια δραστηριότητα , που να ταιριάζει και στην ιδιοσυγκρασία μας , από περπάτημα ,πεζοπορία, ποδηλασία κ.ο.κ.

Απλώς έχουμε συνηθίσει στην αναμονή ή στο ψάξιμο να βρούμε κάτι , γιατί ο οργανισμός μας θέλει να μας ... "προστατέψει". Αν μπεις σε κάποιο τρυπ μιας δραστηριότητας με τον καιρό συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή ο οργανισμός σου σε παρακινεί να το κάνεις , γίνεται δηλαδή εθιστικό.

Δες για παράδειγμα αυτήν την φώτο:

user2129_pic3142_1241510388.jpg

..στην πραγματικότητα ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει να ποδηλατήσει σε recreational mood αυτό το μονοπάτι ΑΝ του δυνότανε η ευκαιρία. Είναι κανά χιλιόμετρο πάνω από την ηλιούπολη...

Δημοσ.
Δηλαδή τις άλλες μυικές ομάδες δεν θα τις γυμνάσεις??

Ναι πρόσεχε μόνο μην τουμπανιάσεις πολύ απ υπερβολικό κολύμπι.......

Αν βαριέσαι το πέρα-δώθε στην πισίνα το τρέξιμο στον διάδρομο μια ώρα θα τι είναι...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΕΣΤΑ! Όταν θα σε λιωμένος στον διάδρομο ήδη στα 10-15 λεπτά κ θα λες ποτε να περασει το μεσαωρο, θα κοιτας μπροστα, θα τρεχεις θα τρεχεις, μετα θα ξανακοιτας και θα βλεπεις οτι έχουν περάσει μονο 20 δευτερολεπτα τοτε ελα να μου τα πεις.

Διάδρομο ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΡΕΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν το χω δοκιμάσει το κολύμβι αλλα δεν ξερω μου φαίνεται θα ναι πιο ευχάριστω απ το διάδρομο ακριβώς για αυτο που είπα, καλύτερα να σκεφτεσαι 10-20 πέρα δώθε παρά να κοιτας τικ-τακ δευτερολεπτα καθε λιγο κ λιγακι (αν μαθεις κ α 3 διαφορετικα στιλ που λεει το παλικαρι που δεν το κωβω να τα μαθαινω). Δεν ξερω ετσι μου φαινεται αλλα μπορει να κανω κ λαθος. Πρεπει να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Το κολύμπι είναι δύσκολο,βαρετό δεν είναι, ιδιαιτέρως κουραστικό πάλι είναι,ειδικά η πεταλούδα που ανέφερε ο fidelio δεν πρόκειτε να κάνεις αν δεν ζοριστείς και περάσει αρκετός καιρός προσπάθειας

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω κατι κι εγω. επειδη προσφατα μετακομισα σε περιοχη που εχει πισινα και λενε οτι ειναι και απο τις καλυτερες των βρυξελλων και ψηνομαι για κολυμπι γτ μου αρεσει το νερο, ειναι καλη ιδεα για γυναικα αυτο; ενοω ανοιγει η πλατη; υπαρχει περιπτωση να γινω σαν ντουλαπα;

Δημοσ.
ΧΑΑΧΧΑΧΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΣΒΑΤΣΕΝΕΓΚΕΡ Κ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΜΙΝΑΤΟR 5!!! XAXAXAXAXA

Υ.Γ.

Hi έβα by the way? :)

ουριστε;;; ιγκου ευα ισι γκιοργκους;:P:p:p:p

παντως ετσι εχω ακουσει οτι ανοιγει τις πλατες το κολυμπι

Δημοσ.

παντως ετσι εχω ακουσει οτι ανοιγει τις πλατες το κολυμπι

Ναι αν κολυμπας συστηματικα απο τα 5 σου :-)

Ισα ισα για γυναικες ειναι πολυ καλη (και ξεκουραστη) γυμναστικη, μια που ευκολα γυμναζεις ''προβληματικες'' ζωνες.

Δημοσ.

Eγω 3-4 κοπελες που ξερω που κανουν κολυμπι -αρκετα χρονια βεβαια- οντως εχουν πλατες.Μη φανταστεις τιποτα εξωπραγματικο αλλα οτι κανει μπαμ οτι ασχολουνται με κολυμβηση, κανει..

Δημοσ.
Ναι αν κολυμπας συστηματικα απο τα 5 σου :-)

Το αυτό, αν κι ήξερα κοπέλα που έκανε κολύμπι (στα σοβαρά, κατέβαινε σε αγώνες κλπ) από μικρή και δεν είχε γίνει ντουλάπα, τουναντίον ήταν πολύ fit.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...