sixlibixlis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας παιδιά! Θέλω τη συμβουλή σας όσον αφορά τον καθαρισμό της οθόνης κ γενικά του τηλεφώνου μου! Χρειάζομαι κάποιο ειδικό πανάκι για παράδειγμα; Επίσης μερικές φορές οι εφαρμογές που τρέχω κλείνουν από μόνες τους; Έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα του κινητού; Να το ψάξω ή είναι φυσιολογικό;
ntinos19 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 οι βασικές εφαρμογές του κινητού εννοείς ή κάποιες που έβαλες εσύ? μπορείς να χρησιμοποιήσεις πανάκι για τα γυαλιά ηλίου, μυωπίας κτλ (μη βάλεις κανένα Βιτέξ πάνω ). το κινητό είναι "σπασμένο" ή όπως το αγόρασες ? στο κάνει σε όλες τις εφαρμογές ή σε συγκεκριμένες ?
sixlibixlis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 οι βασικές εφαρμογές του κινητού εννοείς ή κάποιες που έβαλες εσύ?μπορείς να χρησιμοποιήσεις πανάκι για τα γυαλιά ηλίου, μυωπίας κτλ (μη βάλεις κανένα Βιτέξ πάνω ). το κινητό είναι "σπασμένο" ή όπως το αγόρασες ? στο κάνει σε όλες τις εφαρμογές ή σε συγκεκριμένες ? Δεν είναι σπασμένο! Μου το έκανε κ με το google maps κ με εφαρμογές του τηλεφώνου, πχ την αναπαραγωγή μουσικής! Επίσης μια φορά ενώ είχε 12 ώρες που φόρτιζε έδειχνε οτι φορτίζει ακόμη! Κ είχα κ ένα κρασάρισμα με το messenger κ αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία για να το ξεκολλήσω (ελπίζω να μην το κατέστρεψα έτσι!!!) Το κινητό το έχω 15 μέρες!
ntinos19 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 2 πράγματα μου έρχονται στο μυαλό: ή κάποια εφαρμογή που πέρασες έκανε τη δουλειά ή είναι ελαττωματική η συσκευή :/ δοκίμασε να κάνεις φορμάτ, κοίτα πρώτα όμως αν σε αυτή τη περίπτωση σε καλύβη η εγγύηση.
parlapipas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ύπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο οι εφαρμογές να κρασάρουν γιατί δεν υπάρχει επιπλέον ελεύθερη RAM, όπότε είτε κολλάνε είτε κλείνουν.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Επισης δοκιμασε να κατεβασεις το τελευταιο firmware που λογικα θα εχουν βγαλει. Συνηθως μετα λυνονται κατι τετοια προβληματακια. Δεν θυμαμαια αν η συγκεκριμενη συσκευη υποστηριζει fota, αν ναι θα το αλλαξεις ευκολα, χωρις μαλιστα να χασεις και τα δεδομενα σου. Δοκιμασε επισης αφου κανεις το παραπανω, να κανεις και ενα hard format στην συσκευη σου. Κατεβασε και εναν task manager για να βλεπεις το υπολοιπο της μνημης σου που οπως αναφερθηκε παραπανω, ειναι συνηθως μια αιτια για το προβλημα. Ελαττωματική η συσκευή αποκλειεται να ειναι κατα την γνωμη μου. Οπως και να εχει, ειτε φορματ κανεις, ειτε νεο firmware περασεις την εγγυηση δεν την χανεις καθως ολα αυτα ειναι επισημα πραγματα που μπορουν να στα περασουν και οι ιδιοι σε ενα Νοκια Σοπ, απλα κανοντας το απο το σπιτι δεν κουραζεσαι.. Ακομα και να χακαρεις την συσκευη σου παλι δεν χανεις την εγγυηση, αφου με ενα φορματ την επαναφερεις στην αρχικη κατασταση. Ελπιζω να βοηθησα.
147_gtm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Πως μπορω να βαλω ρε παιδια το messenger στο κινητο μου?
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Βρες το αρχειο .sis του προγραμματος, περασε το στην συσκευη και τρεξε το απο εκει... Εχω την εντυπωση πως ειναι Freeware (δεν παιρνω ορκο βεβαια).
147_gtm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Πως μπορω να το κανω αυτο φιλε μου δηλ που μπορω να βρω το αρχειο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.