Προς το περιεχόμενο

Εξάτμιση για scooter 50cc

lefkaskogkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σε όλους! Είμαι άσχετος απο εξατμίσεις και θα ήθελα τη γνώμη κάποιου στο να διαλέξω μία για το μηχανακι μου. Έχω ένα yamaha neos και θέλω να το βελτιώσω. Μιλάω για εξατμίσεις gianelli, akrapovic κτλπ. Δν θέλω όμως να έχω πρόβλημα με την τροχαία σε ότι αφορά τον θόρυβο :/ :-)

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλές εξατμίσεις είναι laser-x pro,malossi,technigas (next-r),leo vince,yasuni,pollini κτλ.

Άμα οι εξατμίσεις είναι εγκεκριμένες δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί να μην αδειάσεις την εσωτερική μόνωση.

Να ξέρεις με αλλαγή μόνο τς εξάτμισης μπορεί να μην έχεις το αποτέλεσμα που περίμενες.

Για αυτό καλό είναι να πάρεις και ένα σετ βαράκια για το vario ή ακόμα καλύτερα ένα σπορ σετ με vario-βαράκια και να βρεις το ιδανικό setup για το όχημά σου.Οτιδήποτε αλλαγή σε σκουτερ θέλει να παίξεις με αλλαγές στα βαράκια και λιγότερο με τα ελατήρια του συμπλέκτη και του variator

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Άλλαξα variator και εβαλα malossi και πάει αρκετα καλα. Δέν ξέρω όμως τί ειναι τα vario-βαράκια. Στο variator είναι? Ή ειναι εντελώς διαφορετικό?

Μήπως εννοείς τις μπίλιες?

Άν μπορείς παράθεσε μου και ένα online shop για τις εξατμίσεις να δώ τι παίζει και με τις τιμές! Έχω μια εβδοαμάδα που ψάχνω και δν έχω βγάλει άκρη.

Thanks anyway:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:52 ----------

Πιστεύω πως μεταξύ technigas k giannelli είμαι καλα! Με βοήθησες αρκετά σε ευχαριστώ

Δεν έχω ιδέα για μαγαζιά.

-Τα βαράκια είναι κάτι μικροί πλαστικοί κύλινδροι που μπαίνουν μέσα στο vario.Συνήθως είναι 6,αναλόγως.

Παίζουν σημαντικό ρόλο γιατί έχουν συγκεκριμένο βάρος.Κάτι γραμμάρια.Αν είναι πιο λίγο,ανοίγει το βάριο αργά και χάνεις τελική γιατί δεν έχουν βάρος να σπρώξουν τον ιμάντα πιο έξω.Αν είναι πιο βαριά,σπρώχνουν τον ιμάντα γρήγορα έξω και χάνεις επιτάχυνση.Για αυτό θέλει πολλές δοκιμές.Καλές μάρκες είναι malossi και polini.Εγώ ασχολήθηκα λίγο διάστημα και τα αγόραζα από ebay σε καλές τιμές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...