Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με D-Link-G624T και lan connection

Nauseas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία το πρόβλημα έχει ως εξής:

Ενώ χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο router για 1,5 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα, ξαφνικά δεν λειτουργεί η σύνδεση LAN με το desktop pc

χωρίς να αλλάξω βέβαια καμία ρύθμιση.

Η τοπολογία είναι LAN σύνδεση με το deskop (Vista x32) και wireless με το laptop (XP x32)

Δεν μπορώ να μπώ ούτε στο royter( 192.168.1.1). Το παράδοξο της υπόθεσης είναι οτι απο στο laptop έχω κανονικά internet και φυσικά μπορώ να μπώ και στο router.

Η κάρτα δικτύου του desktop δεν έχει πρόβλημα και στα vista στην Local Area Connection λέει limited connectivity

Έχει κανέις κάποια ιδέα για το τι φταεί?

Ευχαριστώ προκαταβολικά :-)

Δημοσ.

Δοκίμασες με καρφωτές Ip ή αυτόματες? Ip/dns κτλπ ?

Κάνε disable την Local area connection και ξανά enable.

Δοκίμασε άλλη θύρα του ρούτερ,

Στο laptop δοκίμασες με το καλώδιο εκείνο που συνδέεις το desktop?

Δημοσ.

Ip έχω βάλει αυτόματες και DNS prefered 194.219.227.2 και alternate 193.92.150.3 τιμές που τις πηρα απο το guide εγκατάστασης της forthnet.

Δοκίμασα και disable/enable της σύνδεσης και άλλη θύρα του router αλλά τίποτα.

Δοκιμάζοντας LAN του laptop με το router υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και internet έχω μόνο με wireless γεγονός που δείχνει μάλλον οτι το πρόβλημα είναι στο router.

Να σημειώσω τέλος οτι αφου δοκίμασα πολλά και διάφορα έκανα και ένα reset στο router και ξαναέβαλα τις ρυθμίσεις που δούλεyαν εδώ και πολύ καιρο αλλα πάλι τίποτα..

Δημοσ.

μαλον καηκανοι lan αν λες οτι δεν παισζει στο λαπτοπ.και firmware να εβαζες δεν θα αλλαξει κατι.κατι παρομοιο παθεναν τα πρωτα linksys wag54 που καιγονταν το switch τους.οποτε η παιζεις wireless η πας για καινουριο.εκτος αν φτεει το καλωδιο σου.ελπιζω να δοκιμασες και με αλλο.

Δημοσ.

Όντως το router παρέδωσε πνεύμα. Δεν λειτουργούσε ούτε με άλλο καλώδιο και μετα απο ένα σημείο αρχισαν να αναβοσβήνουν τα λαμπάκια απο όλες τις LAN ports.

Ευτυχώς πρόλαβα τα μαγαζία και αγόρασα καινούργιο

Ευχαριστω για τον χρόνο σας:-)

Δημοσ.

Επειδή είμαι μάλλον mainstream user και για να μην καταφύγω σε ακριβές λύσεις πήρα το Linksys Wag200G ,όχι και οτι πιο καινούργιο κυκλοφορεί αλλα μάλλον με καλό δείχτη απόδοση/τιμή

Πρός το παρόν το μόνο con που παρατήρησα είναι οτι αργει μετα απο διακοπή της τροφοδοσίας να συγχρονιστεί :rolleyes:

Ελπίζω να μην μου πέις οτι αγόρασα "πατάτα" :P

Δημοσ.

δεν ειναι πατατα.πολυ μια χαρα ρουτερ ειναι.το ειχα πολυ καιρο με 29 attenuation στην γραμμη και πηγαινε σφαιρα.και πολυ ωραιο μενου.δες για firmware update.ειναι στο 1.01.09 πλεον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...