Προς το περιεχόμενο

crypto usb modem

aris21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

εκανα format τα xp στον σταθερο μου και τωρα βαζω το crypto usb modem για να το κανω εγκατασταση,αλλα δεν το βλεπει καν!

οι θυρες usb δουλευουν κανονικα,τις τσεκαρα με το ποντικι.

καμια ιδεα?

Δημοσ.
Πέρασε πρώτα τους drivers του modem και μετά σύνδεσέ το...

στο cd που εχω δεν τους βρισκω.οι οδηγιες λενε πρωτα να το συνδεσω για να βγει το 'new hardware wizard'...και μετα βαζεις το cd..

Δημοσ.

Αν συνδέσεις άλλα Usb αναγνωρίζονται κανονικά? Αν όχι ήτε έχεις περάσει χp Sp1 ή και χωρίς sp ή έχεις πρόβλημα με τα drivers σου. Αν το δεύτερο τσέκαρε στην διαχείρηση συσκευών αν έχεις πράγματα με θαυμαστικό

Δημοσ.
Αν συνδέσεις άλλα Usb αναγνωρίζονται κανονικά? Αν όχι ήτε έχεις περάσει χp Sp1 ή και χωρίς sp ή έχεις πρόβλημα με τα drivers σου. Αν το δεύτερο τσέκαρε στην διαχείρηση συσκευών αν έχεις πράγματα με θαυμαστικό

ναι που τσεκαρα εξ.σκληρο και ποντικι,αναγνωριζονται...απο το cd πως μπορω να περασω drivers?

στον φακελο drivers βγαζει εναν wan και εναν lan...

Δημοσ.

Τον driver γίνεται να τον περάσεις μόνο εφόσον αναγνωρίζεται η συσκευή . Στη διαχείρηση συσκευών κοίταξες μήπως όταν το συνδέεις έχει τίποτα με θαυμαστικό? Αν ναι τότε κάνεις ενημέρωση προγράμματος οδήγησης και περνάς αυτό από το wan

Δημοσ.
Τον driver γίνεται να τον περάσεις μόνο εφόσον αναγνωρίζεται η συσκευή . Στη διαχείρηση συσκευών κοίταξες μήπως όταν το συνδέεις έχει τίποτα με θαυμαστικό? Αν ναι τότε κάνεις ενημέρωση προγράμματος οδήγησης και περνάς αυτό από το wan

τη διαχειρηση συσκευων που τη βρισκω?εχω αγγλικα windows..και αν την βρω τι κανω?

Δημοσ.

αποτο πινακα ελενχου

κανεις αναζυτηση για αγνωστη συσκευή αν στην εχει εντωπίσει θα στη βγάλει ως αγνωση και μετα επιλεγεις αν φορτώσει driver απο την ιδια τη συσκευή ή απο cd

Δημοσ.
αποτο πινακα ελενχου

κανεις αναζυτηση για αγνωστη συσκευή αν στην εχει εντωπίσει θα στη βγάλει ως αγνωση και μετα επιλεγεις αν φορτώσει driver απο την ιδια τη συσκευή ή απο cd

ok το εφτιαξα!

ευχαριστω πολυ ολους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...