frenzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πως γίνεται το εξής: Εδώ πχ κλικάρεις το download και κατεβάζεις. Αν όμως βάλεις χειροκίνητα το deep link σε κάνει redirect σε διαφημίσεις. Πως ξεχωρίζουν μεταξύ του χειροκίνητου και του κλικ;
gtroza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στο χειροκίνητο εμφανίζεσαι αυτοπροσώπως στο κλικ με μεσάζοντα .
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_referrer
frenzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ας επαναδιατυπώσω: Εδώ είναι ο κώδικας που κατεβάζει αυτόματα, αποσυμπιέζει και μετονομάζει τους υπότιτλους. Πρόσφατα όμως, λόγω της παραπάνω διάκρισης, σταμάτησε να δουλεύει (κάπου στη γραμμή 266 φαντάζομαι). Φτιάχνεται; Γίνεται να "προσποιηθεί" το κλικ; Γίνεται κάτι;
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Σύμφωνα με την τεκμηρίωση της μεθόδου WebClient.DownloadFile που καλείται στον κώδικα που παρέπεμψες, δέχεται μόνο 2 ορίσματα, address και fileName. Χρειάζεσαι κάτι πιο low-level, που να επιτρέπει να κάνεις κάτι σαν spoofing: δηλαδή, να «πειράξεις» κατάλληλα το πεδίο "referrer" του HTTP GET request που πρόκειται να αποσταλεί. Π.χ. [1]. Κάποιος με εμπειρία σε .NET μάλλον μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.
frenzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Κατάλαβα, χάσαμε τον μεγαλύτερο "κράχτη" για τους Έλληνες στο MP. Εσύ από αυτά που "βλέπεις" parsifal, θα υπάρξει fix κάποια στιγμή σύντομα, ή είναι too much για να ασχοληθεί κανείς; Ευχαριστώ πάντως
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Εξαρτάται από διάφορα πραματάκια: Αν το γνωρίζουν οι developers ή δε μπήκε κάποιος στον κόπο να τους ενοχλήσει σχετικά (και αντ' αυτού, μου το ποστάρει στο OOT του Insomnia! :P ), αν είναι καλά παιδιά ή παλιοχαρακτήρες και ανάγωγοι (σαν τους developers του VLC και του Pidgin ένα πράγμα. Αν και δε νομίζω. Σε C# γράφουν, για σεμνά και ταπεινά παληκάρια τους κόβω), αν είναι παντρεμένοι με παιδιά/σκίζονται στη δουλειά ή όχι και πολλά άλλα, πολύ μπρουτάλ για να τα απαριθμήσουμε... Edit: Άντε, τσάμπα σου την είπα. Συγχώρα με! :*
frenzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως το ξαναδιαβάζω, μάλλον σου ζήτησα να μυρίσεις τα νύχια σου. Γράφω και στο φόρουμ εκεί, αλλά δεν υπάρχει Πάρσιφαλ. Θα σε κουοτάρω στο φόρουμ του MP μπας και σπρώξω λίγο τους ενδιαφερόμενους, δεν υπάρχει πρόβλημα;
frenzy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ parsifal, όπως φαίνεται ήρθε άμεσα το fix και μεταφέρω ευχαριστίες.
parsifal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ήταν κάτι δύσκολο να υλοποιηθεί από τους maintainers. Επιπλέον, ακόμη κι αν τους μετέφερες μόνο αυτό: Εδώ πχ κλικάρεις το download και κατεβάζεις. Αν όμως βάλεις χειροκίνητα το deep link σε κάνει redirect σε διαφημίσεις. Πως ξεχωρίζουν μεταξύ του χειροκίνητου και του κλικ; ...χωρίς καμμία αναφορά σε HTTP referrer, θεωρώ πως θα το καταλάβαιναν εύκολα.
frenzy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Με τα plugins* συμβαίνει το εξής: Αν δεν ενδιαφερθεί(ή έχει αποσυρθεί)ο dev του plugin χρειάζεται λίγο πίεση από την βάση των χρηστών για να αναλάβει κάποιος άλλος. Και "πίεση" εννοώ ενδιαφέρον και όχι ξερή απαίτηση. Τώρα που το βλέπω καταλαβαίνω ακόμη κι εγώ με την ασχετοσύνη μου πως ήταν εύκολο. Αλλά απ' όσο έχω καταλάβει εσείς με το know-how εκτιμάτε όταν το ψάχνουμε κι εμείς οι χρήστες λίγο, ώστε να καταλαβαίνουμε τη δουλειά σας. Ανθρώπινο είναι και το επικροτώ κι εγώ. *στο MP συγκεκριμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.