BaNcU Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Γίνεται ένα PAL PS2 να μπορεί να παίξει NTSC παιχνίδια ; Με ενδιαφέρει γιατί καλύτερα είναι να έχεις 60 frames παρά 50 . Επίσης να αναφέρω η τηλεόραση μου υποστηρίζει συχνότητες μέχρι και 50 hz ( χωρίς να ξέρω άμα έχει σημασία ). Ευχαριστώ όποιον ξέρει. ( Στην αναζήτηση έγραψα "PS2" αλλά δεν βρήκε τίποτα άρα άμα γίνει τίποτα μεταφέρετε με )
argi73 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Γίνεται ένα PAL PS2 να μπορεί να παίξει NTSC παιχνίδια ; Με ενδιαφέρει γιατί καλύτερα είναι να έχεις 60 frames παρά 50 . Επίσης να αναφέρω η τηλεόραση μου υποστηρίζει συχνότητες μέχρι και 50 hz ( χωρίς να ξέρω άμα έχει σημασία ). Ευχαριστώ όποιον ξέρει. ( Στην αναζήτηση έγραψα "PS2" αλλά δεν βρήκε τίποτα άρα άμα γίνει τίποτα μεταφέρετε με ) Ο μόνος τρόπος είναι να παίζεις αντίγραφα και η κονσόλα να έχει chip. Αν θέλεις original ξέχασε το..Θα έχεις όμως πρόβλημα και με την TV σου
BaNcU Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή δεν θέλω να εκτεθώ, πές ότι έχω Chip θα μπορώ να παίζω τα NTSC ; Γιατί να έχω πρόβλημα με την TV
argi73 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή δεν θέλω να εκτεθώ, πές ότι έχω Chip θα μπορώ να παίζω τα NTSC ; Γιατί να έχω πρόβλημα με την TV Η Τv πρέπει να υποστηρίζει σήμα NTSC (δες στο manual της αν το αναφέρει) Όπως είπες και εσύ υποστηρίζει 50hz και θέλεις να της στείλεις 60hz άρα δεν νομίζω να παίξει. επίσης θέλεις καλώδιο RGB (scart) αλλιώς υπάρχει περίπτωση να τα βλέπεις ασπρόμαυρα... Επίσης υπάρχει και το swap magic 3 αν δεν έχεις modchip αλλά με περιορισμένη συμβατότητα http://www.swapmagic3.com/ Πάντα μιλάμε βέβαια για αντίγραφα ασφαλείας από παιχνίδια που έχεις
Mr_Terror Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 με τσιπ μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια (pal-NTSC) στην tv σου χωρις προβληματα.Δεν θα χρειαστεις ουτε καλωδιο scart να σου δειχνει με χρωμα τα NTSC παιχνιδια.Το καλωδιο χρειαζόταν στα τσιπ παλιας τεχνολογιας.Στα καινουργια δεν εχεις προβλημα.
BaNcU Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά είναι flash ενός προγράμματος στην memory απ' ότι έχω μάθει . Δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο .
Mr_Terror Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 αρα δεν μιλας για τσιπ αλλα για softmod που γινεται με την καρτα μνημης.
Mr_Terror Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 και με την μεθοδο του softmod μπορεις να παιζεις NTSC παιχνίδια.
argi73 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 BaNcU αλήθεια λέμε διαφορά, αλλά εσύ δοκίμασες κάποιο και δεν σου έπαιξε?
BaNcU Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι δεν το έχω δοκιμάσει καν το PS2 αλλά ετοιμάζω διάφορα παιχνίδια ( κατεβάζω, γράφω ) και θέλω να ξέρω.
Laneghen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ο μόνος τρόπος είναι να παίζεις αντίγραφα και η κονσόλα να έχει chip. Αν θέλεις original ξέχασε το..Θα έχεις όμως πρόβλημα και με την TV σου Κάτσε, να το κάνουμε λίγο πιο σαφές. Θέλεις να πεις ότι με κονσόλα που έχει chip modbo 4-0, δε θα παίζουν NTSC ORIGINAL παιχνίδια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.