Προς το περιεχόμενο

PS2 PAL for NTSC

BaNcU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται ένα PAL PS2 να μπορεί να παίξει NTSC παιχνίδια ; Με ενδιαφέρει γιατί καλύτερα είναι να έχεις 60 frames παρά 50 . Επίσης να αναφέρω η τηλεόραση μου υποστηρίζει συχνότητες μέχρι και 50 hz ( χωρίς να ξέρω άμα έχει σημασία :fear: ).

Ευχαριστώ όποιον ξέρει.

( Στην αναζήτηση έγραψα "PS2" αλλά δεν βρήκε τίποτα άρα άμα γίνει τίποτα μεταφέρετε με )

Δημοσ.
Γίνεται ένα PAL PS2 να μπορεί να παίξει NTSC παιχνίδια ; Με ενδιαφέρει γιατί καλύτερα είναι να έχεις 60 frames παρά 50 . Επίσης να αναφέρω η τηλεόραση μου υποστηρίζει συχνότητες μέχρι και 50 hz ( χωρίς να ξέρω άμα έχει σημασία :fear: ).

Ευχαριστώ όποιον ξέρει.

( Στην αναζήτηση έγραψα "PS2" αλλά δεν βρήκε τίποτα άρα άμα γίνει τίποτα μεταφέρετε με )

Ο μόνος τρόπος είναι να παίζεις αντίγραφα και η κονσόλα να έχει chip. Αν θέλεις original ξέχασε το..Θα έχεις όμως πρόβλημα και με την TV σου

Δημοσ.
Επειδή δεν θέλω να εκτεθώ, πές ότι έχω Chip θα μπορώ να παίζω τα NTSC ; Γιατί να έχω πρόβλημα με την TV :(

Η Τv πρέπει να υποστηρίζει σήμα NTSC (δες στο manual της αν το αναφέρει) Όπως είπες και εσύ υποστηρίζει 50hz και θέλεις να της στείλεις 60hz άρα δεν νομίζω να παίξει. επίσης θέλεις καλώδιο RGB (scart) αλλιώς υπάρχει περίπτωση να τα βλέπεις ασπρόμαυρα...

Επίσης υπάρχει και το swap magic 3 αν δεν έχεις modchip αλλά με περιορισμένη συμβατότητα http://www.swapmagic3.com/

Πάντα μιλάμε βέβαια για αντίγραφα ασφαλείας από παιχνίδια που έχεις

Δημοσ.

με τσιπ μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια (pal-NTSC) στην tv σου χωρις προβληματα.Δεν θα χρειαστεις ουτε καλωδιο scart να σου δειχνει με χρωμα τα NTSC παιχνιδια.Το καλωδιο χρειαζόταν στα τσιπ παλιας τεχνολογιας.Στα καινουργια δεν εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Όχι δεν το έχω δοκιμάσει καν το PS2 αλλά ετοιμάζω διάφορα παιχνίδια ( κατεβάζω, γράφω ) και θέλω να ξέρω.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Ο μόνος τρόπος είναι να παίζεις αντίγραφα και η κονσόλα να έχει chip. Αν θέλεις original ξέχασε το..Θα έχεις όμως πρόβλημα και με την TV σου

Κάτσε, να το κάνουμε λίγο πιο σαφές.

Θέλεις να πεις ότι με κονσόλα που έχει chip modbo 4-0, δε θα παίζουν NTSC ORIGINAL παιχνίδια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...