Giorgos3924 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας. Χρειάζομαι μια βοήθεια σχετικά με τη μνήμη του τηλεφώνου. Η μνήμη είναι εξωτερική, Sony 2GB M2, συνδεδεμένη σε Sony Ericsson. Έχει χτυπηθεί απο ιό με αποτέλεσμα όταν την συνδέω ακόμα και στο pc μέσω αντάπτορα, που διαβάζει αυτού του είδους τις κάρτες, να μην αναγνωρίζει τα δεδομένα και να με προτρέπει να προχωρήσω σε διαμόρφωση. Εγώ δεν θέλω να κάνω την κάρτα διαμόρφωση προτού πάρω όλα τα δεδομένα που υπάρχουν απο μέσα. Υπάρχει κάποιος τρόπος χρησιμοποιόντας κάποιο πρόγραμμα να διαβάσω την κάρτα, για να πάρω τα προσωπικά μου δεδομένα ?? Δεν με απασχολεί αμα δεν λειτουργεί μετά αρκεί να πάρω τα δεδομένα απο μέσα! Παρακαλώ αν γνωρίζεται κάποιο πρόγραμμα βοηθήστε γιατί δεν έχω βρεί άκρη. Ευχαριστώ!
ducatirulez Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 δες εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=330803 την λύση που μου προτείνει ο poulinos σε αντίστοιχο πρόβλημα που είχα με την δικη μου κάρτα
Giorgos3924 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Σωστός! Το πρόβλημα μου τελικά είναι ίδιο με το παραπάνω θέμα! Ας κλειδωθεί το παρόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.