100 010 00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Κανα site που να βγαζει τα νουμερα του τζοκερ της επομενης .............. παιζει?
nickarmy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 δεν εχωλινκ να σου στείλω (δεν έκλεισε ακόμα)
Tigran Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Χαβαλέ ρε παιδιά! Πολύ στα σοβαρά το πήρατε
Praetorianos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 και η ανθρώπινη μ@λ@κι@ έχει όρια... πως θα στην θετική ενέργεια από το κινητό ρε? Ενώ από τον υπολογιστή είναι παιχνιδάκι έτσι? Γενικά πάντως έχω μια ένσταση για την πρώτη πρόταση σου και απόδειξη τα λεγόμενα του liopyr..
liopyr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ενώ από τον υπολογιστή είναι παιχνιδάκι έτσι? Γενικά πάντως έχω μια ένσταση για την πρώτη πρόταση σου και απόδειξη τα λεγόμενα του liopyr.. Come again?
Praetorianos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Come again? Γενικά πάντως έχω μια ένσταση για την πρώτη πρόταση σου και η ανθρώπινη μ@λ@κι@ έχει όρια και απόδειξη τα λεγόμενα του liopyr.. Εγώ έχω κλάσει στα γέλια με αυτά που γράφουν πάντως... Δηλαδή αυτά που γράφονται δεν είναι και ότι πιο σοβαρό, άρα η ανθρώπινη μ@λ@κι@ δεν έχει όρια.
liopyr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδή αυτά που γράφονται δεν είναι και ότι πιο σοβαρό, άρα η ανθρώπινη μ@λ@κι@ δεν έχει όρια. A, sorry, ήταν εύκολο να παρανοηθεί...
Dimitris1948 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ενώ από τον υπολογιστή είναι παιχνιδάκι έτσι? Γενικά πάντως έχω μια ένσταση για την πρώτη πρόταση σου και απόδειξη τα λεγόμενα του liopyr.. δεν θα πόσταρα καν εδώ, αλλα όταν είδα να λέει ότι τώρα μπορούμε να στείλουμε θετική ενέργεια από το κινητό δεν άντεξα! btw! το πρόβλημα σου πιο είναι φιλε?
Praetorianos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 δεν θα πόσταρα καν εδώ, αλλα όταν είδα να λέει ότι τώρα μπορούμε να στείλουμε θετική ενέργεια από το κινητό δεν άντεξα! btw! το πρόβλημα σου πιο είναι φιλε? Μαζί σου κανένα, γιατί κατάλαβες κάτι τέτοιο? Είπες κάτι και συμφώνησα που είναι το πρόβλημα?
JK_input Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Η alexa.com δίνει ότι το 100% των επισκεπτών στο site μου έχει περάσει πρώτα απο το insomnia.gr (έχει δεί το link εκεί) ξέρει κανείς τι παίζει? μήπως δεν έχει γίνει update στο clickstream? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2009 από JK_input
DECKS_MASTER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 JK και σε εμένα το ίδιο είχε γίνει,μάλλον το insomnia.gr ήταν απο τα πρώτα forum που έβαλες το link σου και ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο update.H alexa καθυστερεί στα καινούργια sites.
JK_input Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 DECKS_MASTER μιας και βλέπω ότι είσαι παλιός σου έστειλα PM με μερικές ερωτήσεις thanks
JK_input Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδη υπηρξαν και επισκεπτες απο αλλου; H Alexa λέει όχι, αλλά έχω 3 groups στο facebook που το προωθώ απο εκεί με αρκετά μέλη.
JK_input Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μιας και έχουν περάσει 2 μήνες απο τότε που το ξεκίνησα.Μπορώ να έχω μερικές γνώμες για το πως σας φαίνεται οτι πάει η σελίδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα