Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
και η ανθρώπινη μ@λ@κι@ έχει όρια... πως θα στην θετική ενέργεια από το κινητό ρε?

Ενώ από τον υπολογιστή είναι παιχνιδάκι έτσι? Γενικά πάντως έχω μια ένσταση για την πρώτη πρόταση σου και απόδειξη τα λεγόμενα του liopyr..

Δημοσ.
Ενώ από τον υπολογιστή είναι παιχνιδάκι έτσι? Γενικά πάντως έχω μια ένσταση για την πρώτη πρόταση σου και απόδειξη τα λεγόμενα του liopyr..

Come again?

Δημοσ.
Come again?

Γενικά πάντως έχω μια ένσταση για την πρώτη πρόταση σου
και η ανθρώπινη μ@λ@κι@ έχει όρια

και απόδειξη τα λεγόμενα του liopyr..

Εγώ έχω κλάσει στα γέλια με αυτά που γράφουν πάντως...

Δηλαδή αυτά που γράφονται δεν είναι και ότι πιο σοβαρό, άρα η ανθρώπινη μ@λ@κι@ δεν έχει όρια.

Δημοσ.
Δηλαδή αυτά που γράφονται δεν είναι και ότι πιο σοβαρό, άρα η ανθρώπινη μ@λ@κι@ δεν έχει όρια.

A, sorry, ήταν εύκολο να παρανοηθεί...

Δημοσ.

δεν θα πόσταρα καν εδώ, αλλα όταν είδα να λέει ότι τώρα μπορούμε να στείλουμε θετική ενέργεια από το κινητό δεν άντεξα! btw! το πρόβλημα σου πιο είναι φιλε?

Δημοσ.
δεν θα πόσταρα καν εδώ, αλλα όταν είδα να λέει ότι τώρα μπορούμε να στείλουμε θετική ενέργεια από το κινητό δεν άντεξα! btw! το πρόβλημα σου πιο είναι φιλε?

Μαζί σου κανένα, γιατί κατάλαβες κάτι τέτοιο? Είπες κάτι και συμφώνησα που είναι το πρόβλημα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η alexa.com δίνει ότι το 100% των επισκεπτών στο site μου έχει περάσει πρώτα απο το insomnia.gr (έχει δεί το link εκεί)

ξέρει κανείς τι παίζει? μήπως δεν έχει γίνει update στο clickstream?

Επεξ/σία από JK_input
Δημοσ.

JK και σε εμένα το ίδιο είχε γίνει,μάλλον το insomnia.gr ήταν απο τα πρώτα forum που έβαλες το link σου και ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο update.H alexa καθυστερεί στα καινούργια sites.

Δημοσ.
Δηλαδη υπηρξαν και επισκεπτες απο αλλου;

H Alexa λέει όχι, αλλά έχω 3 groups στο facebook που το προωθώ απο εκεί με αρκετά μέλη.

:shifty:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μιας και έχουν περάσει 2 μήνες απο τότε που το ξεκίνησα.Μπορώ να έχω μερικές γνώμες για το πως σας φαίνεται οτι πάει η σελίδα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...