Προς το περιεχόμενο

Forthnet και αναγνωριση κλησης απο το pc

atvelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βάλει 2play της forthnet και από τότε όταν χτυπάει το τηλέφωνο το Phone tray που χρησιμοποιώ για αναγνώριση κλήσης από το pc μου βγάζει το δικό μου νούμερο.

Υπάρχει λύση?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το εχω δει να γινετε αυτο και με συσκευη και τελικα ηταν θεμα συσκευηης.ενα ασυρματο αγορασμενο απο δεν ξερω που αλλα αγνωστη ετερεια για ελλαδα και για αναγνωριση εδειχνε το ιδιο το νουμερο .

Δημοσ.

καθε εταιρεια εχει διαφορετικο μηχανημα φωνης να το πω με απλα λογια οποτε ειναι λογικο καποιες συσκευες να μνην υποστηριζονται.κατα καιρους γινονται αλλαγες στα μηχανηματα και στα firmware τους οποτε ισως να υποστηριχτει.πχ η On telecoms δινει αναγνωριση με καποιες συσκευες που εχει δοκιμασει

Δημοσ.

Το Caller ID Method μπορει να ειναι: Bellcore, DTMF, ETSI DTMF, ETSI FSK

Aναλογα με τη χωρα. Λογικα στην Ελλαδα πρεπει να συμορφωνονται με το προτυπο, οσο για την OnTelecoms για καποιο λογο χρεωνει το CID με 2 euro/μηνα που σημαινει οτι αποτρεπει πολυ κοσμο να το βαλει

Κων/ντινος Κωστ....της

Αποφοιτος 27ου Δημοτικου Σχολειου Περιστεριου

Σχεδον Καλως Πεντε

Δημοσ.

ναι ασχετα ομως οτι ναι συμορφωνονται με το προτυπο ασυμβατοτητες υπαρχουν σε ολες τις ετερειες πολυ παρπαπανω απο οτι στον οτε.το μονο καλο στον οτε ειναι οτι επαιζαν σχεδον ολες οι συσκευες οκ.το μονο καλο του οτε γιατι σε ολα τα αλλα μην πω τι.θα πεσει φωτια να με καψει που ειπα καλη λεξη για τον οτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...