melody Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα. Μετά από 8 χρόνια που η σελίδα μας (http://www.artinoi.gr) "ζει" στην Hostrocket.com, μάλλον είναι ώρα να μεταφερθούμε. Ενώ για 8 χρόνια η εξυπηρέτηση ήταν υποδειγματική, απαντούσαν κάθε trouble ticket σε 10' και οι server τους απίστευτοι, άρχισαν τα παρατράγουδα. Η ταχύτητα στον demi-dedicated server μας έχει πέσει 300%, αργό responce και πολλά προβλήματα. Έχω 2 μέρες που έστειλα μήνυμα και δεν έχει απαντήσει κανείς. Και αυτό συμβαίνει μήνες τώρα. Ο server μας είναι semi-dedicated, δηλαδή έχουμε μαζί μας 10-15 άλλα account, Cpanel και 4 domain. Η αλήθεια είναι (τώρα που έψαχνα) ότι μάλλον έχουμε μείνει πίσω σε παροχές, μιας και έχουμε ΜΟΝΟ 8GB χώρο και 150GB transfer (που βέβαια ΔΕΝ χρειαζόμαστε) 200ΜΒ χώρο για email (απαράδεκτο, όχι ο καθένας, αλλά ΟΛΑ τα account μας) οπότε έχω βάλει όριο σε πολλά email 3-5ΜΒ (!!!). Για όλα αυτά πληρώνουμε $65 το μήνα (50€). Ααα, Linux. Θέλω μια ΣΙΓΟΥΡΗ πρόταση, μέχρι αυτά τα χρήματα από κάποιον που το κατέχει το θέμα και έχει δοκιμασμένο server. Έχω μπει σε πολλούς από χθες αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι θα βρεις όταν μπεις μέσα. Κανείς δεν λέει "πόσα account δίνουν ανα server". Το site μας έχει ανάγκη από δυνατό επεξεργαστή (όλα τρέχουν σε perl) και έχει πολλά subdomain με μεγάλη κίνηση (kok.artinoi.gr, crossword.artinoi.gr ενώ φιλοξενεί και τη σελίδα του Δήμου μας http://www.arta.gr). Αν κάποιος έχει (ΣΙΓΟΥΡΗ) πρόταση ας με βοηθήσει. Σκοπεύω να ανεβάσω όλο το site, να το τεστάρω (και να το σετάρω στον νέο server) πριν αλλάξω τα DNS ώστε να πηγαίνουν εκεί. Σας ευχαριστώ
Blondeamon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/rootserver-produktmatrix-ds/ To πρωτο πακετο, σε μια απτις καλυτερες εταιριες της ευρωπης. Συμβουλή: Μακρια απο ελληνικες.
panagioths Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, πως έχετε 200ΜΒ για όλα τα email από μέσα από το cPanel μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο το διαθέσιμο χώρο του λογαριασμού φιλοξενίας; Εκτός από το artinoi.gr & to arta.gr πόσα αλλά website θέλετε να φιλοξενήσετε;
melody Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα,πως έχετε 200ΜΒ για όλα τα email από μέσα από το cPanel μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο το διαθέσιμο χώρο του λογαριασμού φιλοξενίας; Εκτός από το artinoi.gr & to arta.gr πόσα αλλά website θέλετε να φιλοξενήσετε; Τα email τα φιλοξενεί η εταιρία και μάλλον σε άλλο server. Δεν μου δίνει το δικαίωμα να τα φιλοξενήσω στο χώρο μας, αλλά μπορώ να στήσω ένα mail-server (κάτι που δεν θέλω). Είχαμε 100ΜΒ και μετά από γκρίνια μας το πήγαν στα 200ΜΒ.
panagioths Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Πρώτη φορά ακούω τέτοιους περιορισμούς... Ωραία οπότε για να ανακεφαλαιώσουμε πόσο χώρο συνολικά θέλετε, πόσο traffic/μήνα και δικαίωμα για πόσους λογαριασμούς φιλοξενίας; Εννοείται στον συνολικό χώρο συμπεριλαμβάνονται και αυτά των email.
misfit Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ στο site μου καθώς και ένας φίλος μου που ειναι web designer χρησιμοποιεί το hostgator και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα. Και όπως είπε ο φίλος Blondeamon μακριά από ελληνικές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.