Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2009

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό με τη μετάδοση του αγώνα Σερβία-Ισπανία ήταν απαράδεκτο ε, έβλεπες τον αγώνα και ήξερες ποιος έβαζε καλάθι από πριν.

• Απαντ. 651
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν μπορούσα να δω στο site του ΣΚΑΙ. Κολλούσε συνέχεια. Δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα ποιος φταίει, ο ΣΚΑΙ ή η HOL.

Εσείς είχατε παρόμοιο πρόβλημα?

Δημοσ.
Εγώ πάντως δεν μπορούσα να δω στο site του ΣΚΑΙ. Κολλούσε συνέχεια. Δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα ποιος φταίει, ο ΣΚΑΙ ή η HOL.

Εσείς είχατε παρόμοιο πρόβλημα?

Μια φορα κολλησε σε ολο τον αγωνα και ξεκολλησε σε 20 δευτερολεπτα και μετα απο εκει και περα ολα καλα.

2 Mbps η ταχυτητα(download) μου.

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι να χω δει ομαδα να παιζει καλυτερη αμυνα απ οτι η Σερβια σημερα. Απιστευτες αλληλοκαλυψεις, περιστροφες στην περιφερεια, πιεση ψηλα κτλ.

Να σημειωσω οτι τελειωσε το παιχνιδι χωρις τον Τεοντοσιτς μεσα (μπηκε οταν ολα ειχαν κριθει).

Δημοσ.

Oι Σερβοι το 'χουν απο το 70 και μετά ειναι καταδικασμενοι να πρωταγωνιστουν! Εχουν ομαδα που παντα παιζει σκληρή αμυνα, με παιχτες "αλητάκια" που δεν δισταζουν στο γηπεδο.. Μονο απο το 2002 και μετα πηραν την κατω βολτα που χρησιμοποιησαν περισσότερουν ΝΒΑερς και ξεφυγαν απο τα στανταρ τους..

Αυτη η Σερβια μπορεί μετάλλιο αν και θα πληρωσει την απειρία της πάντως σίγουρα το μέλλον απο το 2011 και μετά την ανήκει.

Δημοσ.
Δεν θυμαμαι να χω δει ομαδα να παιζει καλυτερη αμυνα απ οτι η Σερβια σημερα. Απιστευτες αλληλοκαλυψεις, περιστροφες στην περιφερεια, πιεση ψηλα κτλ.

Εγω θυμαμαι απειρες.

Πχ ενα παιχνιδι Λεικερς-Μπουλς οπου οι Μπουλς παιζανε απιστευτη αμυνα για 6 λεπτα και το σκορ ηταν 20-1 υπερ τους! Ενα παιχνιδι Ορλαντο-Μπουλς το 92 ή 93 οπου οι Μπουλς παιξανε μια απο τις καλυτερες αμυνες που εχω δει (ειδικα στο 2ο ημιχρονο) και οι Ορλαντο δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα, για να μην μιλησω για το παιχνιδι του 1998 στους τελικους οπου οι Τζαζ πετυχαν μονο 54 ποντους.

Και προσφατα μπορεις να βρεις πχ το Ιταλια-Ελλαδα φιλικο οπου στην πρωτη περιοδο νικουσαμε με 17-2 μισο λεπτο πριν τελειωσει η περιοδος οπου και παιζαμε φοβερη αμυνα πολυ καλυτερη απο αυτην που επαιξαν οι Σερβοι χθες. Οπως και το 2006 στο Κινα-Ελλαδα οπου στην 2η(ειδικα) και 3η περιοδο παιξαμε απιστευτη αμυνα και καλυτερη απο της Σερβιας χθες. Μπορεις να βρεις το προπερσινο παιχνιδι Παναθηναικου-ΠΑΟΚ οπου η αμυνα του Παναθηναικου απλα δεν υπηρχε(ηταν κορυφη δηλαδη).

Ακομα και στον φετινο τελικο Παναθηναικος-ΤΣΣΚΑ στο 1ο ημιχρονο η αμυνα του ΠΑΟ ηταν πολυ καλυτερη απο της Σερβιας χθες. Ή πχ τα 2 πρωτα ΤΣΣΚΑ-Παρτιζαν φετος, μια απο τα ιδια.

Και γενικα μπορεις να βρεις παρα πολλους αγωνες(Σελτικς 81-86 μεσα στην εδρα τους κυριως, Νικς το 93,94, Μπουλς των 90ς, ΠΑΟ 2007, ΤΣΣΚΑ 2003-2009, Ελλαδα 2005-2008, Πιστονς 88-90 κλπ,κλπ) οπου μια ομαδα επαιξε αμυνα καλυτερη απο της Σερβιας χθες, η οποια ηταν εξαιρετικη βεβαια.

Να σημειωσω οτι τελειωσε το παιχνιδι χωρις τον Τεοντοσιτς μεσα (μπηκε οταν ολα ειχαν κριθει).

Αυτο παλι που το ειδες? Απο την αρχη επαιζε(και επαιζε καλα) πριν καν κριθει το παιχνιδι.

Οσο για τους Σερβους εμενα δεν με εντυπωσιασαν και τοσο για 2 λογους:

1ον τους πιστευα ουτως ή αλλως οτι ειναι καλη ομαδα και θα δυσκολεψουν την Ισπανια.

Και 2ον διοτι πολυ απλα δεν τους βρηκα και τοσο εντυπωσιακους. Καλη ομαδα αλλά ως εκει.

Επισης λογω απειριας ειναι σιγουρο οτι στο πρωτο ή εστω δευτερο κρισιμο παιχνιδι θα τα θαλασσωσουν, οποτε δεν τους βλεπω να πηγαινουν ψηλα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:24 ----------

Και φανταστειτε δεν εχει και τον Πεκοβιτς, εναν απτα καλυτερα 5ρια στην Ευρωπη.

Γιατι δεν παιζει αυτος?

Δημοσ.

Γιατι δεν παιζει αυτος?

Αγωνιζεται με τους Μαυροβουνιους...Κι εγω δε το εξεφρασα σωστα, πιο σωστο ηταν να πω "Θα ειχαν και τον Πεκοβιτς υπο αλλες συνθηκες". Πολυ κριμα για τον ιδιο παντως.

Παντως, μεγαλη νικη πετυχε η Τουρκια χθες επι της Λιθουανιας. Την εχω για φαβορι τη Λιθουανια, αλλα χθες δεν με δικαιωσε, κυριως με την μετρια αμυνα της. Καουκενας και Σισκαουσκας γιατι δεν αγωνιζονται με τη Λιθουανια?

Δημοσ.
Αγωνιζεται με τους Μαυροβουνιους...Πολυ κριμα για τον ιδιο.

Α ναι ρε, τι βλακας(που ειμαι) το ειχα ξεχασει. Κατι σαν τον Γκιγκς ενα πραγμα δηλαδη. Σε λαθος χωρα γεννηθηκε(αθλητικα).:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...