Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2009

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 651
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ήταν αυτά τα τραγικά της Ρωσίας στα τελευταία λεπτά;

Βολέ πάσα στο πουθενά;

Άντε να δούμε σε λίγο τα δικά μας... :-)

Δημοσ.

Ρε γουος τι ζορι τραβάς με το σόφο; Αφου έχει συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης και το ρόλο του τον παίζει τέλεια. Εκτός από τις βολές, οπού θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

Δημοσ.
washcloud συμφωνω απολυτα με την αναλυση σου!

Ο Καλαθης δεν αξιζει περισσοτερο χρονο συμμετοχης πιστευετε?

Αξιζει βεβαιοτατα.Χρονια εχω να δω τοσο μεστο παικτη στο παιχνιδι του και με διαυγεια.Απο το να βλεπω τον Σπανουλη,που μ'εκνευριζει παικτικα διοτι τρωει μεγαλα κολληματα στο παιχνιδι του,προτιμω τον Καλαθη.Μακαρι ο πιτσιρικας να μην μεινει Ελλαδα και να φυγει ΝΒΑ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:05 ----------

Ρε γουος τι ζορι τραβάς με το σόφο; Αφου έχει συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης και το ρόλο του τον παίζει τέλεια. Εκτός από τις βολές, οπού θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

Εχουν προηγουμενα.Του εκλεψε δυο αρνια ο Σοφο ενα Πασχα. :-D

Δημοσ.

Η περίπτωση του Καλάθη, είναι απλά αυτή λάθος επιθέτου. Πάσσαρης έπρεπε να λέγεται - και σαφώς και είναι τόσο αξιόλογος, όσο όμως και πιτσιρικάς...Μη ξεχνάμε ότι αμφότερα τ' Αμερικανάκια μας είναι μόλις στην τρυφερή ηλικία των 20, και στο μυαλό τους έχουν ακόμα πρωτίστως πως να μπιπ (τα σπυράκια του Κούφος νομίζω καλύπουν τη θεωρία μου). Και πέραν της πλάκας, τα παιδιά μόλις ήρθαν στη χώρα, και που παίζουν τόσο καλά όσο καλά παίζουν, πάλι καλά (λέω 'γω).

Άντε ο ψηλός έχει παλαιότερες εμπειρίες από Γκρης, αλλά ο ξανθούλης θέλει στάνταρ χρόνο. Όμως νομίζω ότι θα γίνει σιγά-σιγά πολύτιμος, και για την εθνική, και για τον Βάζελο.

Επίσης, δεν τον κόβω για ΝΒΑ (μη το αναλύσω το ΓΙΑΤΙ).

Παρ' ολ' αυτά, είμαι κι εγώ της αίσθησης ότι αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, εδώ και τώρα.

tzotzo, τί να γίνει, άμα δεν το σβύνανε, κάποιοι είναι ικανοί να στέλνανε κάποιους μέχρι και στο Σουφλί μετά.

Αηδίες, βεβαίως.

fearwhatnow, άλλη η δουλειά (και το αγωνιστικό στυλ) του Σπαν - άλλη του Νικ, πάντως. Η δουλειά του Σπαν θα έπρεπε (συμφωνώ) να είναι σκοράρισμα και μόνο. Αν τώρα λόγω συνθηκών το παίζει πόιντ.....τι να γίνει.

...thanks για την ασίστ για να απαντήσω σε freedubus, btw :

Free, σαν τί κόλλημα να έχω ρε μαν, δεν είναι ότι δεν τον πάω, αλλά ο Σοφ μετά το Μουντομπάσκετ το γάμησε και ψόφησε, να κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας τώρα; Και διαφωνώ ότι κάνει αυτό για το οποίο προορίζεται - συν το ότι ο παπάρας έχει καλύτερες προδιαγραφές/δυνατότητες, από αυτό που μας σερβίρει χρόνια τώρα (αλλά δεν αποδίδει).

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι "ξέρει μπάσκετ"...Δεν ξέρω τί έχει στο αίμα του να κάνει - αλλά μια φορά δεν είναι το μπάσκετ. Στάνταρ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ (θέλει δουλειάαααα απ' την παρτάρα του αυτό όμως...) να είναι ουσιαστική βοήθεια, και να στηριχτεί κανείς πάνω του, και να είναι κάτι περισσότερο από αυτό που εγώ βλέπω να είναι : μια γραφική/κι αγαπημένη γι' αυτό το λόγο, παρουσία, λόγω μιξτ γονιδίων, και σαμπσήκουεντλι χρώματος...

"Έχουμε κι εμείς μαύρο", ένα πράμμα...

Ειλικρινά θα προτιμούσα να βασισιστεί ο προπονητής περισσότερο (κι άρα να του δώσει χρόνο κτλ) στον Γλυνιαδάκη...

Τον Σόφο τον βλέπω σχεδόν ίσαμε με έναν μαύρο Χρήστο Τσέκο, όπως είναι τώρα...

ΜΑΚΑΡΙ να συνεχίσει αυτό που άρχισε με την απώλεια πολλών κιλών, και να αποδώσει ΟΝΤΩΣ.

Δημοσ.

Απλα η εθνικη αυτη ειναι ενα κλικ κατω απο τις απαιτησεις της διοργανωσης για μεταλιο. Οκ ανανεωση γινεται μη τα θελουμε ολα δικα μας. Κακως ενθουσιαστηκαμε στα 3 πρωτα ματς μικρων απαιτησεων (εκ των οποιων τα 2 τα πηραμε αγχωτικα), κακως την ψωνισαμε και μετα τη δυσκολη νικη επι της Γερμανιας. Τωρα με 2 δυνατες ομαδες απλα φαινεται οτι ειμαστε αρκετα κατωτεροι των περιστασεων. Κι αν καποιοι υποστηριζουν οτι αυτη η εθνικη εχει την καλυτερη γραμμη ψηλων, εγω υποστηριζω οτι Σχορτσιανιτης-Μπουρουσης-Πριντεζης-Φωτσης (δεν συμψηφιζω τον Κουφο καθως δεν εχει παιξει στα 2 τελευταια παιχνιδια), ειναι απο τις πιο αδυναμες γραμμες που ειχαμε ποτε στο ψηλο παιχνιδι. Ανυπαρκτα αμυντικα ριμπαουντ με σοβαρες ομαδες, κακη κινηση απο τα 2 σεντερ εντος ρακετας, λαθη, ταπες στο παθητικο τους, επιθετικα φαουλ κλπ. Καλοι παιχτες και οι 4, αλλα προς το παρον δεν δειχνουν ετοιμοι για μεγαλα κατορθωματα (μονο για το Φωτση δε μπορουμε να το πουμε αυτο διοτι εχει αποδειξει στην καριερα του το αντιθετο, αλλα τωρα το δικαιο ειναι να παρει και αυτον η μπαλα μαζι με ολους τους ψηλους μας).

Για μενα σε αυτα τα ματς που δεν παιζει ο Κουφος, η απουσια που ειναι πιο εμφανης σε αυτη την Εθνικη δεν ειναι ουτε του Μητσου, ουτε του Τεο στη θεση 1. Ειναι αυτη του Τσαρτσαρη στη θεση 4. Η σιγουρια στη ρακετα λειπει, το μπλοκ αουτ, το ριμπαουντ, δουλειες στις οποιες ο Κωστας αν μη τι αλλο ειναι αξιοπιστος σε αντιθεση με την 4αδα ψηλων που εχουμε τωρα.

Και νταξει θα μου πειτε ο Σοφο παιζει καλα. Δεν κρινεται ενας ψηλος μονο απο τους ποντους που σημειωνει κυριοι. Απορω ποσο ασχετοι ειναι αυτοι οι δημοσιογραφοι της ΕΡΤ που καθε 10 δευτερολεπτα εκθειαζουν τον Σοφο, οταν το μονο που προσφερει ειναι επιθετικους ποντους, οντας ομως κακος σχεδον σε ολα τα υπολοιπα. Προσεξτε με, οχι αδιαφορος, αλλα κακος. Ο Μπουρουσης μεγαλος παιχτης, αλλα οχι για δυσκολα παιχνιδια. Το χει δειξει και στο Γιουρο και στα παιχνιδια με ΠΑΟ, γενικως δεν παιρνει την ομαδα πανω του στα πολυ δυσκολα.

Και το αλλο τεραστιο προβλημα ειναι στη θεση 2 που πραγματικα σε ολο το τουρνουα ειναι σαν να παιζουμε με παιχτη λιγοτερο. Και θεωρω οτι μετα το προβλημα στους ψηλους, αυτη η θεση ειναι που στοιχιζει ολα τα υπολοιπα στην Εθνικη αυτη. Και εδω θα δεχθω καποιον να μου πει οτι ναι φταιει και η απουσια μητσου-τεο καθως ειναι παιχτες που μαζι με τον μπιλ, κανουν τραμπα τις θεσεις 1-2 και ετσι εχουμε και στο 2 ποιοτητα.

Αρα, ας ευχηθουμε καλη ΤΥΧΗ στην εθνικη με εναν εκ των Σλοβενια-Τουρκια.

Δημοσ.

"σα δε ντρέπομαι" φάτσα, ε

* MiDi_MiLiZ , γιατί τόσο σίγουρος ότι δεν το παίρνουν σήμερα; (αναρωτιέμαι βέβαια αν ΘΕΛΟΥΝ να το πάρουν....Χμ)

Δημοσ.

* MiDi_MiLiZ , γιατί τόσο σίγουρος ότι δεν το παίρνουν σήμερα; (αναρωτιέμαι βέβαια αν ΘΕΛΟΥΝ να το πάρουν....Χμ)

Βασικα δεν ειμαι σιγουρος, απλα το ειπε με βαση την εικονα του 1ου ημιχρονου που ηταν ολοιδια με αυτη με τη Ρωσια. Τωρα αν στο Β αλλαξουμε εικονα ριζικα, τοτε οκ μπορουμε να νικησουμε αλλα δε ξερω αν ειναι καλυτερο ή χειροτερο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...