Προς το περιεχόμενο

windows 7 - αξιζει να τα βαλω?

pcpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω windows xp home edition sp3 γνησια,κανω και updates.Αξιζει να τα αλλαξω με windows 7 ? Αν και,απο που να τα κατεβασω? (Οπως βλεπετε αυτα θα ειναι σπασμενα,δεν θα τα αγορασω.)

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε games παιζω,αλλα δεν ειμαι και φανατικος gamer απο τοτε που εκαψα την καρτα γραφικων μου και ειμαι με την ενσοματωμενη στη μητρικη :D

Δημοσ.

Εγω το έχω αποφασίσει μέχρι το 2012 μόνο xp απο windows

E απο το 2003 τώρα πια τα έχουμε σαν το δεξί μας χέρι εξάλλου.

Συν οτι ρε παιδί μου αυτό το os έχει βγάλει τα περισσότερα add ons που έχουμε δει πότε σε os.;)

Πως τα κατάφερες με την κάρτα όρε ? :whistle: :lol::lol::lol:

Κάρβουνο κανονικό? :P

Δημοσ.
Καλησπερα.Εχω windows xp home edition sp3 γνησια,κανω και updates.Αξιζει να τα αλλαξω με windows 7 ? Αν και,απο που να τα κατεβασω? (Οπως βλεπετε αυτα θα ειναι σπασμενα,δεν θα τα αγορασω.)

Μην βιάζεσαι.

Επίσημα θα κυκλοφορήσουν στις 22 Οκτωβρίου. Περίμενε να δεις πως θα πάνε στην αγορά.

Προσωπικά έχω εγκατεστημένα τα 7 Ultimate RC.Είμα ικανοποιημένος. Μοναδικό πρόβλημα ότι δεν έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω ASIO drivers για την κάρτα ήχου, αλλά δεν νομίζω να σου χρειαστεί.

Την επόμενη εβδομάδα που θα μου έρθει ένας επιπλέον δίσκος, θα εγκαταστήσω και την τελική έκδοση (από MSDN). Θα δούμε τότε τι λέει η τελική έκδοση.

Δημοσ.

MSDN = MicroSoft Developer Network

Είναι της microsoft, και αφορά κυρίως προγραμματιστές και επιχειρήσεις.

Πληρώνεις μια συνδρομή τον χρόνο, και σου δίνει τις τρέχουσες και τις παλιότερες εκδόσεις των προγραμμάτων της, και τις επόμενες μόλις κυκλοφορήσουν.

Έχει απλές εκδόσεις που έχουν μόνο λειτουργικά συστήματα, και φτάνει μέχρι και εκδόσεις που έχουν όχι μόνο ότι ξέρουμε, αλλά και εφαρμογές που προσωπικά δεν ήξερα ότι υπήρχαν

http://download.microsoft.com/download/1/5/4/15454442-CF17-47B9-A65D-DF84EF88511B/Products_by_Benefit_Level_071309.xlsx

http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/subscriptionschart.aspx

Τα Worksheet στο αρχείο αυτό του excel 2007 είναι ένα για κάθε MSDN Subscription level

Δημοσ.

Μπορεις να τα κατεβασεις free για 3 μηνες απο δω

Εγω παντως που τα δοκιμασα πολλες φορες σε 32 και 64bit

αποφασισα να κρατησω τα xp μου λογω του οτι οχι μονο δε μου προσφερουν τιποτα παραπανω αλλα μου δημιουργουν προβληματα

(Προσωπικα τα 7 δεν μ αρεσουν εμφανισιακα (ολο αυτο το τσιρκο χρωματων) ουτε λειτουργικα (windows explorer μη παραμετροποιησιμος λειπουν παλι τα κουμπια delete copy paste up...)) και εχω προβληματα συμβατοτητας και με την ΑΤι που καθε λιγο κολλαει ολο το pc και με τη δορυφορικη καρτα και τα codecs που βγαζουν παρασιτα στα video και πρεπει να παιξεις λοτο για να πετυχεις ποιο codec παιζει σωστα το καθενα

Η quicklaunch και οτι αλλη toolbar βαλω εξαφανιζεται μετα απο ορισμενα restart

Οπως επισης και ο ηχος εχει προβλημα απο τα βιστα και περα, που δεν μπορεις να εχεις ταυτοχρονα ηχο και στα ηχεια του pc ή της τιβι και στον ενισχυτη)

Οποτε να μου λειπει να βαλω ενα λειτουργικο που θα μου κανει τη ζωη δυσκολη για να λεω οτι εχω καινουρια win 64

Δημοσ.

δε νομιζω να φταινε τα 7, για ολα αυτα που λες..! για ψαξου καλυτερα..! κι εγω εχω καρτα ΑΤΙ και με 3 διαφορετικες εκδοσεις drivers που εχω εγκαταστησει 9.6-9,7-9,8, μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα. πριν μια βδομαδα, εβαλα πανω και μια καρτα ηχου creative soundblaster audigy SE και με τους drivers για vista-7 δουλευει μια χαρα. για τπτ αλλο δεν εχω περασει drivers και λειτουργουν ολα, μεχρι και το usb bluetooth! το μονο που δεν εχω κοιταξει ακομα ειναι η καρτα tv που εχω, και γι'αυτο δεν θα φταινε τα 7, αν δεν λειτουργησει τελικα εστω και με τους vista drivers, αλλα η asus που δεν εχει βγαλει νεοτερους drivers! μην κατηγορουμε για ολα τα win.....! αυτα, χωρις να ειμαι φαν των win.

το να μην σου αρεσουν, ειναι δεκτο. ειναι θεμα γουστου του καθενος. αλλα πιο λειτουργικα ειναι σαφεστατα και με διαφορα κατ' εμε!

Δημοσ.

το βγαλει κανεις τα xp και να βαλει βιστα εφ΄οσον εχουν βγει τα 7 rtm ...ειναι λιγο ακυρο απο ολες τις αποψεις.Και μονο με το wddm 1.1,την συνεργασια cpu-gpu και οχι ΟΛΑ ΣΤΗΝ CPU ΚΑΙ Η GPU NA ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,παραλληλο ανοιγμα των συσκευων στο boot, τις αλλαγες στον scheduler καθως και την χρηση του user-mode scheduler,τον ολοκαινουργιο superfetch και ενα σωρο αλλα.. οσα service packs να βγουν για τα βιστα δεν προκειται να φτασουν σε αποκρισιμοτητα και ποιοτητα τα 7.Οποιος τα εχει βαλει..το εχει καταλαβει πιστευω.Τα εχω σε pentium 4 στα 3.6 ghz με 3 gb ram και nvidia 9600 και δουλευουν αψογα τοσο καιρο ενω τα xp σερνονται τωρα πια(εχω dual boot).Τα 7 οπως τα εβαλα την πρωτη μερα ετσι εχουν παραμεινει και φορτωμενα με ενα καρο προγραμματα-επαγγαλεματικα και μη.(και εχω μεινει με την 7077 τοσο καιρο λογω στρατου..:P)

Για να δωσω κ ενα παραδειγμα..θυμαμαι πριν κανα 4 μηνο..εκανα export ενα video project στο vegas (κοινως η cpu 100% για κανα 20 λεπτο μεχρι να ολοκληρωθει το export).Στο διαστημα εκεινο το λειτουργικο ηταν full αποκρισιμο στο ανοιγμα κλεισιμο παραθυρων..μεχρι και μουσικη μπορουσα να ακουσω και να δω βιντεο στο youtube.Σαν να μη συνεβη τιποτα.Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση τοτε.Μεγαλη δουλεια λοιπον το full rendering του UI στην gpu και ο νεος shceduler.Και μιλαμε για pentium 4!)

Πιο αναλυτικα για τις αλλαγες..

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2495864&postcount=150

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2439031&postcount=96

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2411529&postcount=55

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...