Προς το περιεχόμενο

Πλουτος

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ακριβος σημαινει να εισαι πλουσιος; Ανοιξα ενα θεμα σε ενα αμερικανικο φορουμ και στις τελευταιες σελιδες αλλοι εχουν διαφορετικες αποψεις απο τις δικες μου. Επειδη βαριεμαι να ξαναγραφω ποσταρω λινκ http://www.city-data.com/forum/sacramento/492712-why-houses-america-so-ugly-18.html#post10613751

Δημοσ.

Sorry κιολας αλλα διαβασα 3-4 σελιδες και το μονο που ειδα ειναι οτι τους κραζεις για την αρχιτεκτονικη των σπιτιων εκει, σε σχεση με την Ευρωπη. Ο πλουτος που ειναι?

Ασε που οταν ειδα την ατακα "οι Ελληνες ειχαμε αρχιτεκτονικη οταν εσεις τρωγατε βελανιδια" σε πιο ηπιους τονους βεβαια, απογοητευτηκα.

Μου εκανε εντυπωση παντως το οτι σου απαντησαν ηρεμα, ομορφα και με στοιχεια οι περισσοτεροι μεχρι εκει που διαβασα.

Αν ενα "αμερικανακι" την ελεγε σε ελληνες, θα ειχε γινει πανικος απο το 2ο post.

Δημοσ.

Εγώ άντεξα να διαβάσω μέχρι το "[...]my guess is that you are one of those ignorant, stupid americans, you know, the kind that voted for Bush twice?". Τι ειρωνεία κι αυτή.

protip: Καλό θα ήταν να εκφράζεις τις απόψεις σου πιο ήπια γιατί αυτοί οι stupid americans έχουν και shotguns.

Δημοσ.
Εγώ άντεξα να διαβάσω μέχρι το "[...]my guess is that you are one of those ignorant, stupid americans, you know, the kind that voted for Bush twice?". Τι ειρωνεία κι αυτή.

protip: Καλό θα ήταν να εκφράζεις τις απόψεις σου πιο ήπια γιατί αυτοί οι stupid americans έχουν και shotguns.

True dat...

Εξαλλου δεν μας παιρνει στα κομματικα. Αναλογικα οι Αμερικανοι που ψηφισαν τον Bush eιναι σιγουρα λιγοτεροι απο τους δικους μας που ψηφιζουν τα 2 μεγαλα κομματα :P

Δημοσ.

Μια χαρα αρχησα το ποστ, αυτοι το πηραν κατακαρδα που χαρακτηρισα τα σπιτια τους ασχημα και αρχησανε τις επιθεσεις...

Και οχι τιποτα δε λεω ψεματα σαν σταβλοι ειναι τα σπιτια εδω, να μην εχουνε ενα μπαλκονι να κατσεις να πιεις ενα φραπε τι στο καλο.

Τελος παντων δε με νοιαζει τι λενε αυτοι ουτε που πεφτει η Ελλαδα δε ξερουν...και για το ποια χωρα εχει καλυτερη αρχιτεκτονικη δε νομιζω υπαρχει θεμα.

Το θεμα που κολλησα ειναι τι σημαινει να εισαι πλουσιος. Ειναι αυτος που εχει χρημα στη τραπεζα η αυτος που εχει τα λεφτα να ζει πλουσια και οπως θελει; Ιδου η απορια...

για το πλουτο μιλαμε στις τελευταιες 2 σελιδες

Δημοσ.
Μου εκανε εντυπωση παντως το οτι σου απαντησαν ηρεμα, ομορφα και με στοιχεια οι περισσοτεροι μεχρι εκει που διαβασα.

Όντως... :shock:

Τρελό fail η ύπαρξη Hellaslover και του θέματος που άνοιξε εκεί. Την πήρες πληρωμένη την απάντηση από πολλούς ενώ ταυτόχρονα έδειξες κακοήθεια και αχαριστία, δεδομένου πως κι εσύ ο ίδιος έχεις ζήσει-φιλοξενηθεί στον τόπο τους.

Άσχετα από το τί πιστεύεις και άσχετα το τί μπορεί να λες με τους φίλους σου, το να πας και να μιλάς με μειωτικές εκφράσεις είναι απαράδεκτο. Διαφημίζεις πως είσαι κι Έλληνας... ευχαριστούμε για την εκπροσώπηση. :mad:

Κρίμα. :-(

Δημοσ.

κατσε ρε παιδια. Τι ακριβος κακο ειπα; Εκανα μια κριτικη για τα σπιτια τους. Δεν εχω το δικαιωμα; Και στο κατω κατω τις γραφης 11 χρονια κλεινω εδω θεωριτικα ενας απ'αυτους δεν ειμαι; Αλλο να ερχομουν διακοπες και να λεγα ειστε οι χειροτερη χωρα που εχω δει κτλ. Και παραδεχτηκα οτι η Αμερικη ειναι καλυτερη σε πολλα πραγματα, δε μιλησα με ασχημα λογια για την Αμερικη μεχρι που αρχησανε να λενε για την Ελλαδα και ποσο τριτοκοσμικη χωρα και αχρηστοι ειμαστε. Τοτε ειπα για κουλτουρα και πολιτικη της Αμερικης. Να μην απαντουσα;

Δημοσ.
κατσε ρε παιδια. Τι ακριβος κακο ειπα; Εκανα μια κριτικη για τα σπιτια τους. Δεν εχω το δικαιωμα; Και στο κατω κατω τις γραφης 11 χρονια κλεινω εδω θεωριτικα ενας απ'αυτους δεν ειμαι; Αλλο να ερχομουν διακοπες και να λεγα ειστε οι χειροτερη χωρα που εχω δει κτλ. Και παραδεχτηκα οτι η Αμερικη ειναι καλυτερη σε πολλα πραγματα, δε μιλησα με ασχημα λογια για την Αμερικη μεχρι που αρχησανε να λενε για την Ελλαδα και ποσο τριτοκοσμικη χωρα και αχρηστοι ειμαστε. Τοτε ειπα για κουλτουρα και πολιτικη της Αμερικης. Να μην απαντουσα;

Σκεψου εναν Αλβανο, να μπει εδω μεσα και να αρχισει να λεει "εχετε χαλια αρχιτεκτονικη εσεις οι Ελληνες, εμεις στην Αλβανια εχουμε καλυτερη".

Οτι ακριβως ειναι οι Αλβανοι για εμας, ακριβως το ιδιο ειναι και οι Ελληνες για τους Αμερικανους. Απλα εκει ειναι καπως πιο open minded και δεν σε πηραν με τις πετρες οπως θα γινοταν εδω.

info: Στα παλια τους τα παπουτσια το τι κανανε οι Ελληνες στη προ Χριστου εποχη. Και δικαιως. Διοτι ο σημερινος Ελληνας δεν εχει κοινα με τους τοτε Ελληνες, για να μη το παω και ενα βημα παρακατω περι νεοελληνων και αρχαιων Ελληνων και αρχισει το flame...Επισης κοντευουμε στο 2010, αρα δεν αποτελει ιδιαιτερο επιχειρημα για εναν πολιτη μιας κακομοιρης-ανυπαρκτης χωρας, το πως ηταν η χωρα του πριν καποιες χιλιαδες χρονια.

Απο κει και περα, στο θεμα μας, ο πλουτος δεν οριζεται απο οικονομικα ορια, αλλα κυριως απο ψυχολογικα. Ειναι κλισε. Αλλα πραγματι μπορει καποιος να ναι φτωχος και να απολαμβανει τη ζωη του τοσο πολυ, που θα τον ζηλευε ο πιο πλουσιος.

Σιγουρα παντως δε θεωρω πλουτο το να εχεις 5 μερσεντες και 2 φεραρι και 5 βιλες και οπου κινεισαι να χρειαζεσαι 4 σεκιουριταδες, ενω εξω απο καθε σπιτι να χεις και 2-3 σκοπιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...