gadg3takias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Όλα άρχισαν με μια μπλε οθόνη σήμερα το πρωί όπου το μήνυμα λάθους ήταν ένα KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR. Μετά το restart googlάρω αυτό το μήνυμα και βρίσκω ότι το πρόβλημα πρόκειται ή στις μνήμες ή στον δίσκο. Έτσι κατεβάζω το WD Diagnostics Tool και τρέχω ένα scan για bad sectors στον δίσκο που έχω εγκατεστημένα τα Windows (WD 3200YS) και γυρνώντας από ένα τρίωρο στο φροντιστήριο βλέπω το μήνυμα του Diagnostic Tool που λέει "Too many bad sectors detected" και στην οθόνη να μην υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το παράθυρο του Diagnostic Tool. Μετά από το restart βλέπω πως το BIOS αναγνωρίζει τον δίσκο αλλά όταν φτάνει στην φάση να bootάρουν τα Windows βγαίνει ένα μήνυμα που λέει "No bootable disk..." κλπ, επίσης ούτε η εγκατάσταση των Windows αναγνωρίζει τον δίσκο ώστε να τον κάνω format. Υπάρχει τρόπος να αναστηθεί ο δίσκος ή παρέδωσε πνεύμα; Με κάποιο tool από κάποιο bootable cd ίσως; Η εγγύηση του δίσκου δεν έχει λήξει ακόμα αλλά καλύπτεται η περίπτωση των bad sectors από την εγγύηση;
RapidShade Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 ΝΑΙ! Αν εχει detectable bad sectors καλυπτεσαι 100%
ATiTool Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μηπος εχεις κανεναν αλλον σκληρο δισκο απανο στην μητρηκη? γιατι το "No bootable disk..." μου το λεει και εμενα οποτε εχω σκληρο απανο στην μητρηκη συνδεμενο! οποτε αυτο δεν ειναι προβλημα! επισης εχεις στην διαθεση σου αλλο pc να τον κανεις low lvl format? βεβαια εαν οντως εχει...Too many bad sectors ειναι για πεταμα! και εαν θυμαμαι καλα,η WD δινει τετοια εγγυηση σε ολους τους δισκους της! οποτε,και το μαγαζι που τον πηρες να μην στον αλλαξει,στον αλλαζει η WD:)
gadg3takias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μηπος εχεις κανεναν αλλον σκληρο δισκο απανο στην μητρηκη? γιατι το "No bootable disk..." μου το λεει και εμενα οποτε εχω σκληρο απανο στην μητρηκη συνδεμενο! οποτε αυτο δεν ειναι προβλημα!επισης εχεις στην διαθεση σου αλλο pc να τον κανεις low lvl format? βεβαια εαν οντως εχει...Too many bad sectors ειναι για πεταμα! και εαν θυμαμαι καλα,η WD δινει τετοια εγγυηση σε ολους τους δισκους της! οποτε,και το μαγαζι που τον πηρες να μην στον αλλαξει,στον αλλαζει η WD:) Έχω όντως δεύτερο δίσκο πάνω στην μητρική ο οποίος δεν έχει φορτωμένο κάποιο OS αλλά τι σημασία έχει αν δεν μπορεί να αναγνωρίσει το σύστημα τον πρώτο δίσκο με τα Windows; Επίσης σήμερα παρατήρησα ότι το BIOS πότε χάνει και πότε αναγνωρίζει τον δίσκο...Απ' τη στιγμή όμως που καλύπτομαι από την εγγύηση θα τον γυρίσω πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.