barrcode Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα, Σημερα εντελως ξαφνικα δημιουργηθηκε ενα προβλημα με τον εξωτερικο.Στην αρχη ενω ημουν μεσα στον σκληρο και προσπαθουσα να ανοιξω μια ταινια...δεν ανοιγε.Τωρα δεν μπορω να μπω καν στον δισκο.Τον συνδεω και με το που παω να μπω στον υπολογιστη μου κολλαει. Αμα το αφησω λιγη ωρα μου τον βγαζει τον σκληρο διπλα στον εσωτερικο μου αλλα παρατηρησα οτι ενω στον εσωτερικο μολις παταω πανω μου γραφει απο κατω ποσα gιγα ειναι στον εξωτερικο δεν βγαζει. Επιπλεον αμα πατησω πανω δεξι κλικ κολλαει.Ο υπολογιστης μου ξεκολλαει μολις αποσυνδεσω τον εξωτερικο. Υ.Γ το λαμπακι ειναι μονιμα αναμενο (πρασινο λαμπακι) οταν ειναι συνδεδεμενο μονο με το ρευμα.Οταν το συνδεω και με την usb θυρα τοτε ειναι μια αναμενο και μια κλειστο. Ο εξωτερικος ειναι Lacie 750 γιγα και τον πηρα προσφατα πριν 1.5 μηνα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:37 ---------- Τελικα καταφερα να κανω φορματ του δισκου (με δυσκολια γιατι αμα παταγα δεξι κλικ στον εξωτερικο κολλαγε) και τωρα ολα οκ.Τον αναγνωριζει μια χαρα. Το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι πως εγινε ολο αυτο?Ετσι ξαφνικα αρχισε να κολλαει?Χωρις να τον αγγγιξω
barrcode Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Τωρα μετα απο ενα βραδυ δεν τον αναγνωριζει καν.Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ακουγεται κανας παραξενος θορυβος απο το δισκο? Σε τετοιες περιπτωσεις φιλε μου τους γυρναμε απευθειας πισω για αλλαγη, αφου πρωτα δοκιμασουμε οτι το ιδιο συμβαινει και αν τον συνδεσουμε και σε ακομα 1-2 pc..
barrcode Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Θα τρελαθω εβγαλα το καλωδιο ρευματος και το ξαναεβαλα και τωρα δουλευει.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.Το δοκιμαζω ταυτοχρονα και σε ενα αλλο πι σι και γινεται το ιδιο. Πιστευω οτι φταει το καλωδιο ρευματος.Αυριο βραδυ θα μου φερει ενας φιλος μου ενα αλλο να δοκιμασω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:04 ---------- Ακουγεται κανας παραξενος θορυβος απο το δισκο? Οχι δεν ακουγεται
Psychopath Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Είχα τον Lacie 500Gb Porsche design, πάνω στον χρόνο άρχισε να αργεί να αναγνωριστεί από το PC έως ότου δεν αναγνωριζόταν καθόλου. Τον άνοιγα, αναβόσβηνε το λαμπάκι του (για την ακρίβεια εναλλάσοταν μεταξύ πορτοκαλί και κίτρινου) αλλά δεν έκανε τον χαρακτηριστικό μηχανικό ήχο εκκίνησης του σκληρού (περίπου σαν να τσουλάς χαρτί πάνω στο γραφείο). Έγινε εσωτερικός... Κάτι έκανα με το jumperάκι του για να δουλέψει σωστά σαν εσωτερικός, αλλά δεν θυμάμαι τώρα. Ελπίζω να βοήθησα. Η πλάκα είναι ότι το ίδιο συνέβει και στους δυο άλλους (ίδιους) σκληρούς του αδερφού μου. Τους δοκιμάσαμε με άλλα καλώδια, κάτι έγινε αλλά για λίγο. Η κατάσταση μόνο χειροτέρευε... Σαν να κάνεις ενέσεις μορφίνης σε κάποιον με σπασμένο κόκαλο Μπορεί και να φταίει όμως ο μετασχηματιστής. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να βρεις άλλον; (νομίζω θέλει μια προσοχή με το ρεύμα)
barrcode Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο δεν ειναι λυση.Ελπιζω να δουλεψει με αλλο καλωδιο ρευματος. Τωρα αναγνωριζεται μια χαρα ο δισκος,βλεπω μεσα τα δεδομενα αλλα δεν μπορω να ανοιξω τις ταινιες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πώς βλεπεις τα δεδομενα αφου εκανες φορματ?
barrcode Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Εβαλα μεσα κατι σειρες για να δω αν δουλεβει ο δισκος.Μερικα τα ανοιγει μερικα οχι.Οτι θελει κανει.Δεν βγαζω ακρη
Atlantios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 και γώ είχα καποια προβλήματα με έναν lacie, συγκεκριμένα με το που τον συνέδεσα έκλεινε το pc, έδινε την εντύπωση ότι κράσαρε το τροφοδοτικό. Το ίδιο συνέβη και σε ένα laptop που τον δοκίμασα.
Psychopath Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είδα ότι τον έχεις τόσο λίγο. Εγγύηση (τουλ. 2 χρόνια) και έφυγες για αντικατάσταση. Μην το συζητάς καθόλου.
barrcode Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ειμαι Πατρα τωρα και τον πηρα απο τα electroworld στην Γλυφαδα Αθηνα.Πρεπει να τον παω εκει?
Psychopath Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πάρτους ένα τηλέφωνο και θα σε πουν αυτοί.
tzotzo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 δεν εχει electroworld στην πατρα? Στειλτον με κουριερ
barrcode Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδια πως γινεται να αναγνωριζει κανονικα τον εξωτερικο δισκο,να περναω ταινιες αλλα οταν παω να τις παιξω απο τον εξωτερικο να ανοιγουν κανονικα και σε καποια σημεια να κολλαει η ταινια.Περιεργο Να σημειωσω οτι την ιδια σειρα αμα την ανοιξω απο τον εσωτερικο σκληρο παιζει μια χαρα. Επιπλεον να σημειωθει οτι αλλαξα καλωδιο USB αλλα και παλι τα ιδια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:25 ---------- Δοκιμασα αρκετες ταινιες και ολες οσες ανοιγω απο τον εξωτερικο κολλανε στην μεση της διαρκειας της ταινιας
Psychopath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασες με άλλο καλώδιο ρεύματος και μετασχηματιστή; (αν έχει κάποιος δικός σου) Όταν κολλάνε οι ταινίες κολλάει ο σκληρός (ή το PC γενικά); Αν ο σκληρός, τότε θα πρέπει να κολλάει σε άλλες βαριές ή χρονοβόρες εφαρμογές. Δοκίμασε, αν θέλεις, να κάνεις αποσυμπίεση κάποιου μέγαλου αρχείου μέσα στον σκληρό. Ή παίζε μουσική. Ή (αν δεν βαριέσαι) κάνε μέσα (full) install ένα παιχνίδι και τρέξτο από εκεί. Θα τα έκανα αυτά, να δω αν κολλάει μόνο στις ταινίες ή είναι γενικότερο το κακό. (Νομίζω θα ήταν παράξενο να κολλάει μόνο στις ταινίες). Δεν θα έβλαπτε να τον δοκιμάσεις και σε άλλον υπολογιστή, αν μπορείς. Και κάτι άλλο. Όταν κολλάει η ταινία, μπορείς να κάνεις Alt Ctrl Del, να κλείσεις την κολλημένη εφαρμογή και να την ξανανοίξεις μέσα από τον σκληρό; Ή πλέον ο σκληρός είναι απροσπέλαστος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.