Προς το περιεχόμενο

siemens gigaset s680 προβλημα με bluetooth

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

χθες αγορασα το ασυρματο siemens s680 με το bluetooth .Ολα καλα μεχρι ενα σημειο..

προσπαθησα να συνδεσω το bluetooth (sonyericsson headset αυτο με το walkman) τελικα τα καταφερα και το δηλωσα σαν ακουστικο και στις γνωστες συσκευες.

Οταν με περνουν χτυπαει και το bluetooth εφοσον ειναι ενεργοποιημενο ...

αλλα τι γινεται με το οταν θελω να παρω τηλ εγω???

παταω συνεχομενα τ πληκτρο κλησης και η κληση παραμενει στ ακουστικο....

τ να κανω ??? κανω κατι λαθος???

ευχαριστω...:-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ok το βρηκα... δεν ηταν συμβατο τ ακουστηκο και βρηκα αλλο τροπο να βαζω τν αλλο σ αναμονη και να με καλει το τηλ κεντρο μ πισω με αποτελεσμα να χτυπαει και να τ σηκωνω απο το bluetooth

Δημοσ.

οπως ανεφερα εχω τηλεφωνικο κεντρο βαζω την κληση σε αναμονη και με καλει πισω ετσι χτυπαει στο bluetooth και απανταω απο εκει.

ενα αλλο προβλημα που παρατηρησα

εκτος οτι η μπαταρια καραταει λιγο

οταν το βαζω να φορτισει και ειναι κλειστο αναβει το φως της οθονης ειναι φυσιολογικο??? πως τ βγαζω?

Δημοσ.

οταν το βαζω να φορτισει και ειναι κλειστο αναβει το φως της οθονης ειναι φυσιολογικο??? πως τ βγαζω?

μενου-ρυθμισεις-οθονη-φωτισμος- στον φορτιστη -εκτος

ελπιζω να σε καλυψα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Καλησπερα παιδια,

χθες αγορασα το ασυρματο siemens s680 με το bluetooth .Ολα καλα μεχρι ενα σημειο..

προσπαθησα να συνδεσω το bluetooth (sonyericsson headset αυτο με το walkman) τελικα τα καταφερα και το δηλωσα σαν ακουστικο και στις γνωστες συσκευες.

Οταν με περνουν χτυπαει και το bluetooth εφοσον ειναι ενεργοποιημενο ...

αλλα τι γινεται με το οταν θελω να παρω τηλ εγω???

παταω συνεχομενα τ πληκτρο κλησης και η κληση παραμενει στ ακουστικο....

τ να κανω ??? κανω κατι λαθος???

ευχαριστω...:-)

Καλημέρα παιδιά,

αγόρασα κι εγώ το siemens s680 και είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το ακουστικό bluetooth. Επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα της siemens και μου είπαν ότι πράγματι όχι μόνο το S680 αλλά και το SL560 και το SL370 έχουν το ίδιο πρόβλημα. Μου είπαν επίσης ότι μόνο το SL780 δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Ξέρει κάποιος να μου πει αν το SL780 επικοινωνεί χωρίς πρόβλημα με το bluetooth ακουστικό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...