Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ε ναι ρε Street-Fighter ολη η τεχνολογια που παρχει τωρα μας βοηθα να ζουμε χωρις να χρεαιστει να δουλευει κανεις. Τα μηχανηματα μπορουν να αναπαράγονται απο μονα τους και οι τροφη να ερχεται αυτόματα στο πιατο μας. Οι γιατροι ειναι περιττοί αφου πλεον υπαρχει η αυτοίαση..
Street-Fighter Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ε ναι ρε Street-Fighter ολη η τεχνολογια που παρχει τωρα μας βοηθα να ζουμε χωρις να χρεαιστει να δουλευει κανεις. Τα μηχανηματα μπορουν να αναπαράγονται απο μονα τους και οι τροφη να ερχεται αυτόματα στο πιατο μας. Οι γιατροι ειναι περιττοί αφου πλεον υπαρχει η αυτοίαση.. Ναι υπάρχει η τεχνολογία τωρα οσο περίεργο και αν σου ακούγετε δεν είναι. Φυσικα τα μηχανήματα μπορούν απο μονα τους οπως ο δείκτης του ρολογιού σου παίζει απο μονο του καποιος το εφτιαξε ετσι ωστε να παίζει μονο του. Οι γιατροί θα ειναι και σιγα σιγα γινονται. Και ποιος σου μίλησε για vp για το 2010 οεο? Το vp δεν θα γινει ποτε οσο δεν αλλάξει ο άνθρωπος και θέλει χρόνια ακομα και τωρα να συμφωνήσει ολόκληρη η ανθρωπότητα υπερ. Η ομορφιά εξάλλου δεν ειναι το vp αλλα η φιλοσοφία του zeitgeist. Οταν βγαλει ο καθένας μας το προσωπικό του συμφέρων απο μεσα του και το εγω του τοτε ισως κάπου κάπως να γίνει η αλλαγή στο σύστημα του π.χ. που ζούμε αλλα στο υπάρχων σύστημα δεν πρόκειται να συμβεί ποτε κατι τέτοιο καθως το 1ο πραγμα που σε μαθαίνουν οι γονείς σου ειναι οτι ο διπλανός άνθρωπος ειναι ξένος . Αυτα. http://www.thezeitgeistmovement.gr/index.php/___________________________/
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ασε το συγκεκριμενο σαιτ μην το διαφημίζεις και πολυ... αληθεια γιατί εκλεισαν το φορουμ; Ζοριστηκαν με τις αληθειες που ακουγαν εκει μεσα; Καλα και ωραια οτι λεει το VP αλλά ουτοπικο και αναφερεται σε μια ελιτ μονο...
Street-Fighter Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ασε το συγκεκριμενο σαιτ μην το διαφημίζεις και πολυ... αληθεια γιατί εκλεισαν το φορουμ; Ζοριστηκαν με τις αληθειες που ακουγαν εκει μεσα; Καλα και ωραια οτι λεει το VP αλλά ουτοπικο και αναφερεται σε μια ελιτ μονο... Διαφημίζω τι το ελληνικό site του zm Μάλιστα τι αλλο θα διαβάσω? Δεν ξερω γιατι το κλεισαν το φορουμ. Αλήθεια ως προς τι? Το τελευταίο δεν το έπιασα ριξε μια ξηγα.
pournaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Copy paste?Δεν το νομίζω. Τεσπα αφου εισαι ριζοσπαστικό άτομο για βοήθα μας και λιγο και εξήγησε μας. Γιατι πρεπει να εργάζεται τον 21ο ο άνθρωπος? Btw απο το last post σου δεν έβγαλε και κανείς κάποιο συμπέρασμα για το τι θες να πεις... Επειδη ισως δυσκολευτηκες να το καταλαβεις να στο κανω λιανα. Οταν λοιπον εγω τρωω τη γαλοπουλα μου, και καποιος αλλος πειναει, καιποιος πεθαινει κλπ. με βαση την εξισωτικη σου (και των site) λογικη, πρεπει να μπορουσε με καποιο τροπο να ειχαν κι αυτοι τα αγαθα που εχω εγω. Η εξισωτικη σου ομως λογικη, απαγορευει εστω και κατ' ελαχιστο καποιος να ειναι διαφορετικος απο καποιον αλλον, ειτε στα αγαθα που εχει, ειτε στα πως τα χρησιμοποιει. Αρα δε μιλαμε για ανθρωπους αλλα για ρομποτ. Τωρα για το "γιατι πρεπει να εργαζεται ο κοσμος τον 21ο αιωνα"; Για τον ιδιο λογο που επρεπε να εργαστει τον 20ο, τον 19ο, η τον 21ο πΧ. Αν υπαρχει κατι που αλλαξε και "ειναι εφαρμοσιμο" ας το δουμε, αλλα αυτα τα "οσοι ξυπνησαν ας δουνε το φως το αλληθινο, και οι αλλοι ας κοιμηθουν τον υπνο του δικαιου" ειναι αστειοτητες.
Street-Fighter Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Α τα αγαθα κανουν τον άνθρωπο?Απο πότε ρε pournaras? Οχι δεν ειπα κατι τέτοιο ολοι ειναι ξεχωριστοί που το υπάρχων σύστημα μας θελει ίδιους. Τωρα είμαστε τα ρομπότ κάποιοι το ξερουν κάποιοι αλλοι πιστεύουν οτι ειναι ελεύθεροι. Τεσπα το παμε off topic οπως το λεει και ο τίτλος ειναι διαλέγεις ζωή ή δουλειά.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δε θα μπορούσα να ζω χωρίς να δουλεύω. Δε θα μπορούσα να δουλεύω χωρίς να ζω. Δουλεύω γιατί αισθάνομαι ότι προσφέρω στην κοινωνία. Και πιο ειδικά, επειδή τυγχάνει να διδάσκω μουσική, επειδή νιώθω ευφορία όταν καταλαβαίνω ότι έχω αλλάξει κάτι στη ζωή ενός παιδιού. Και όταν έρθει η ώρα να πεθάνω, θέλω να νιώθω ότι άφησα κάτι καλό πίσω μου, ότι βοήθησα τον κόσμο να πάει προς το καλύτερο, ότι οι πράξεις μου είχαν θετικό πρόσημο. Όχι ότι απλώς πέρασα ΕΓΩ καλά. Εγώ μόνο τότε μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια.
Praetorianos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Street-Fighter χαλάρωσε λίγο με το Zeitgeist όλος ο κόσμος το έχει δει πια, ελάχιστοι είναι αυτοί που κοιμούνται. Υπάρχουν πάρα πολλά ντοκυμαντερ ακόμα που και καλύτερα του είναι, και πιο αναλυτικά. Απλά αυτό διαφημίστηκε πολύ και καλά έκανε στο κάτω κάτω της γραφής. Μέχρι εκεί όμως. Κι εσύ καλά το πήγαινες μέχρι που είπες για το ότι ο άνθρωπος δεν είναι ανάγκη να δουλεύει πια και μίλησες και για το Venus Project ως κάτι χειροπιαστό. Οι μπαρμπουτσαλιές και οι τρύπες σε αυτό το Project είναι τόσες πολλές που αν κάτσεις και σκεφτείς ρεαλιστικά δεν θα σου πάρει ούτε ένα τέταρτο να καταλάβεις γιατί μπάζει. Πρόσεξε, δεν είναι ότι διαφωνώ μαζί σου ή σε αυτά που λες αλλά χορτάσαμε πια σωτήρες που είδαν το φως το αληθινό και σκίζουν τα ρούχα τους γιατί δεν μπορούν να το δουν και οι υπόλοιποι.
@@sos@@ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Zωή - ζωή . -"Τι είναι η ουτοπία;" -"Κάτι που όταν το πλησιάζεις ένα βήμα απομακρύνεται δύο, όταν το πλησιάζεις δύο, απομακρύνεται τέσσερα.." -"Και τότε, τι νόημα έχει;" -"Σε κάνει να προχωράς..." για 'οσους θέλουν να εμβαθύνουν υπάρχει και το :
mangepsamin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δουλευω απο μικρο παιδί, και μ'αρέσει να δουλευω, οπως μ'αρεσει και να απολαμβανω την ζωη. Αυτο που εχω παρατηρησει τα τελευταια χρονια ειναι πως οσο πιο πολυ δουλευω δεν μπορω να αποταμιευσω με τιποτα, νομιζω πως τελικα οσο πιο πολυ δουλευω αποταμιευω χρεη.
Praetorianos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Zωή - ζωή . -"Τι είναι η ουτοπία;" -"Κάτι που όταν το πλησιάζεις ένα βήμα απομακρύνεται δύο, όταν το πλησιάζεις δύο, απομακρύνεται τέσσερα.." -"Και τότε, τι νόημα έχει;" -"Σε κάνει να προχωράς..." Πρόσεξε, δεν είναι ότι διαφωνώ μαζί σου ή σε αυτά που λες αλλά χορτάσαμε πια σωτήρες που είδαν το φως το αληθινό και σκίζουν τα ρούχα τους γιατί δεν μπορούν να το δουν και οι υπόλοιποι. Εντούτοις, ωραία το έθεσες. Είδες άμα θέλεις? Με δυο γραμμές μπορείς να γράψεις ουσιαστικότερα πράγματα από 100 παραγράφους ξύλινου λόγου και ανούσιων τελειών.
jimarass Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Γιατί το να δουλεύεις μια ζωή (ολόκληρη και χωρίς διαλείμματα) για να αποκτήσεις πρόσβαση στην αλλαγή θέσης του κάδου είναι pathetic.Πώς να το κάνουμε, δεν είναι; Κατά τη γνώμη μου, η απόκτηση πρόσβασης στη αλλαγή κάδου μπορεί να είναι πιο σημαντική από ότι φαίνεται. Κάποιος που δούλευε μια ζωή σκληρά, δημιούργησε και τώρα αράζει απολαμβάνει κάθε στιγμή. Τη μύγα που πετά, τη λακούβα, το αεράκι. Είναι στη δύση της ζωής του και εκτιμά αλλιώς τη ζωή. Ειδικά αν έχει δει πολλά στη ζωή του, έχει ταξιδέψει κ.τ.λ., λίγα πράγματα που εμάς μας φαντάζουν ουάου τον συγκινούν... PS: ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΛΑΚΟΥΒΑΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.