De@th L0rd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 To να δουλεύεις σκληρά και να έχεις ευχαριστές στιγμές δε ξέρω μου ακούγεται πολύ αμερικάνια πάντως-χωρίς παρεξήγηση.
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Αν ξεπερασεις οτι η ζωη ειναι μια βλακεια χωρις νοημα, το καλυτερο θα ηταν να μη δουλευουμε καθολου ή ελαχιστο και να τα βρισκουμε ολα ετοιμα Επιειδη αυτο δε γινεται η χρυση τομη ειναι να εχεις 8 ωρες δουλεια 8 διασκεδαση 8 υπνο εστω και χωρις βιλλα σκαφος πορσε Το να δουλευω 18 ωρες τη μερα και να μην απολαμβανω τιποτα ειναι κουταμαρα Τι να την κανω την περιουσια αν ειναι να την χαρω στα 65 μου (αν θα ζω) ή μονο για να την χαρουν αλλοι ?
Fidelio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 ε, παίζει και το ενδεχόμενο να σου αρέσει η δουλειά σου ...
klainmaingr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το λεω στον εαυτο μου μην αγχωνεσαι. Ποσα Σαββατα εχει ο χρονος? Βγαλε τα 4 της αδειας (το ενα επιανε και τον 15αυγουστο) και εσυ μεσα. Τοσα εχω δουλεψει. Καλά αν μιλάς θεωρητικά είναι άλλο πράμα... Και γώ θεωρητικά θα ήθελα 4/7 καθησιό.. Άντε 3 για να μην είμαι πλεονέκτης. Αλλα πρακτικά σήμερα και πιθανότατα και μέχρι να ψοφήσουμε, κάτι τέτοιο δεν... Οπότε το θέμα είναι καθαρά ουτοπικό.
aledjo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 ε, παίζει και το ενδεχόμενο να σου αρέσει η δουλειά σου ... δε ξερω κανεναν τετοιο...
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 εστω και χωρις βιλλα Διαφωνώ. Οχι και χωρίς βίλλα κουμπάρε.
PavelX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 δε ξερω κανεναν τετοιο... Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 η ζωη ειναι πολυ μικρη για να την αναλωσεις στην εργασια. 36 ωρες τη βδομαδα δουλεια ειναι καλα πιστευω. Οι υπολοιπες ας μεινουν ελευθερες σε προσωπικες στιγμες-απολαυσεις, σε ξεκουραση, σε διασκεδαση, σε αραλικι και τεμπελια. Βεβαια αν καποια στιγμη δοθει η ευκαιρια για καλα χρηματα με παραπανω ωρες εργασιας, σαφως την εκμεταλευεσαι για να βαλεις οικονομικες βασεις για το μελλον, αλλα οχι επ αοριστον σκληρη και πολυωρη εργασια, ειναι ανοητο. Τι νοημα εχει να κατσεις να δουλευεις σαν μαυρος και να βγαλεις ενα σκασμο λεφτα, οταν πανω κατω στην ιδια ηλικια με ολους τους αλλους θα αναχωρησεις εις τοπον χλοερον? Απλα ο αλλος μπορει να μην παρει μερσεντες/σπιταρωνα ποτε του, αλλα ισως εχει απολαυσει τη ζωη του πολυ περισσοτερο απο σενα, μαζι με τα παιδια του, τους φιλους του, την οικογενεια του κλπ.
leftermann Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 δε ξερω κανεναν τετοιο... εμένα μου αρέσει η δουλειά μου. Τώρα ξέρεις έναν
o_magazatoras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Τρεις αφορισμοί: Η δουλειά δεν είναι ντροπή.Είναι μαλακία. Να θες ό,τι έχεις κι όχι να έχεις ό,τι θες. Ήταν ένας τυπάκος (μεγαλοστέλεχος-μεγαλέμπορας-μεγαλοκατιτής) που σε ένα σπάνιο διάλειμμά του βλέπει έναν που ψάρευε απ' τη παραλία με αγκίστρι και πετονιά. -Ρε φίλε,δεν πρόκειται να πιάσεις πολλά ψάρια έτσι.Βάλε δέκα αγκίστρια και κάθε τόσο να τα κουνάς λέει του ψαρά. -Γιατί; του απαντάει ο ψαράς. -Γιατί θα μπορέσεις αυτά που θα ψαρέψεις να τα πουλήσεις και να βγάλεις και λεφτά -Τι να τα κάνω τα λεφτά; του λέει ο ψαράς. -Μα θα μπορέσεις να πάρεις βάρκα και να πας στα βαθειά όπου τα ψάρια είναι περισσότερα και θα ψαρέψεις πάρα πολλά. -Και μετά; -Μετά θα μπορέσεις να πάρεις πολλές βάρκες,να φτιάξεις στόλο,να προσλάβεις ψαράδες να ψαρεύουν για σένα κι ύστερα θα κάάάθεσαι... -Μα και τι κάνω τώρα;
GrafeioTeleton Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Για νοημα ζωης που λεμε καθε φορα σκεφτομαι αυτο το παληκαρι... http://www.geocities.com/greece2india/index.html Και για οποιον βαριεται ας κοιταξει την στηλη Οικονομικα...
MastroGiannis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Στο πολύ ωραίο ερώτημα ζωή ή δουλειά, η απάντηση είναι μία: Ζωή! Μόνο που πρέπει να την φιλοσοφήσεις λίγο και να διακρίνεις τι είναι αυτό που πραγματικά θα σε κάνει ευτυχισμένο και να μην τσιμπάς στις καταναλωτικές επιταγές της κοινωνίας. Για παράδειγμα, αν σκοπός σου είναι να πας για μπάνιο σε μια παραλία, αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεσαι BMW για να πας. Μπορείς να πας και με ένα Fiatάκι. Αν θέλεις να επικοινωνείς με τους ανθρώπους σου με κινητό δεν χρειάζεται να πάρεις κινητό με 1000€. Αν όμως έχεις φάει το παραμύθι και σκοπός σου είναι μόνο να έχεις BMW και κινητό με 1000€, σε 6 μήνες πάλι δυστυχισμένος θα είσαι γιατί θα έχεις το παλιό μοντέλο. Έτσι λοιπόν, αν σκεφτείς το τι μαλακίες πληρώνουμε που δεν χρειαζόμαστε, θα δεις ότι και ο μισθός των 800€ είναι υπεραρκετός. Δεν έχει σημασία πόσα βγάζεις, αλλά τι τα κάνεις και με ποιους. Επίσης, είναι καλύτερα να σε ικανοποιεί η εργασία σου και όχι τα χρήματα που αποκομίζεις από αυτή. Τότε η δουλειά δεν διαχωρίζεται απ’ τη ζωή. Φυσικά, σχεδόν όλη η κοινωνία σήμερα έχει φάει το παραμύθι γι’ αυτό και βλέπεις καθημερινά κακόμοιρους και δυστυχείς ανθρώπους με κινητά, αυτοκίνητα και ακίνητα να τρέχουν και να μην φτάνουν. Όλα αυτά όμως πρέπει να τα σκευτείς πολύ πριν μπεις στα λούκια της κοινωνίας γιατί μετά δεν έχεις δυνατότητα αναίρεσης.
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 0,090 το λίτρο στο Ιράν.Τρελαίνομαι. Εκει θα πηγαινω να γεμιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.