Blondeamon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 και λοιπον συνεχιζω το θεμα που ανοιξα και σας λεω οτι ενας ξαδερφος μου ηθελε να το παιξει ανεξαρτητος, πηγε νοικιασε σπιτι, εμεινε μονος του, με μια δουλεια των 750 ευρω και σε 4 μηνες ξαναγυρισε στη μανα του!εχει χασει μερικα κιλα απ'οτι εμαθα.... φανταζομαι ποσο καλα μακαρονια ετρωγε! Μπράβο ρε μάγκα, αποδείχθηκες γαματος άλλη μια φορά. Εσυ ήξερες το σωστό απο την αρχή!! Με τη μαμα και να γουστάρουμε!! Ρε aledjo εισαι τραγικός, αλλα κυρίως η κακία προς τα άτομα που δουλεύουν και προσπαθούν και η συνεχής προσπάθεια να τα μειώσεις δείχνουν το πόσο μικρόψυχος είσαι. Σταμάτα να ασχολείσαι με ενα forum και κάνε κάτι παραγωγικό απο το να κουτσομπολεύεις εργαζόμενοςυ ανθρώπους με σαρκαστικά e-σχόλια. Σορρυ, καλό το γέλιο που κάνουμε με αυτα που λέει αλλα μου την έδωσε ρε παίδες.
afentiko7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Παράδειγμα, το να αρνείται κάποιος πως δεν υπάρχει βελτίωση της καθημερινότητας του μέσου ανθρώπου μέσα στα τελευταία 100 χρόνια Δλδ εσύ υπονοείς πως οι Πακιστανοί έχουν βελτιώσει το επίπεδο ζωής τους σε σχέση με 100 χρόνια πριν? Γιατί εγώ αμφιβάλλω. Η μήπως το χουν βελτιώσει οι αφρικάνοι? Ναι σίγουρα κάποιοι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι αλλά μιλάμε για το σύνολο του πληθυσμού της γης, το οποίο κατά 50% ζει με λιγότερο από ένα δολλάριο την ημέρα και δουλεύει πολύ περισσότερο από 8 ώρες. Και δεν προβλέπω να βελτιώνεται αυτή κατάσταση διότι αν ξυπνήσουν οι ταιβανέζοι και ζητήσουν μισθό ευρώπης πάνε οι φθηνοί seagate και wd. Οχι τπτ άλλο, που θα αποθηκεύουμε και τις τσόντες μας. Αλλά ναι, αυτά είναι προσωπικά βιώματα ίσως και ανακρίβειες. Καλοπερνάνε, ειδικά στη ζιμπάμπουε. Εχουν γίνει και speculators. Βλέπουν πως ανεβαίνει ο χρυσός και αρχίζουν και κοσκινίζουν το χώμα, για να τον βρούνε και να τον πουλήσουν.
nikosBruin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δλδ εσύ υπονοείς πως οι Πακιστανοί έχουν βελτιώσει το επίπεδο ζωής τους σε σχέση με 100 χρόνια πριν? Γιατί εγώ αμφιβάλλω. Αμφιβάλεις χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο! Έχεις ιδέα τι γινόταν στο Πακιστάν 100 χρόνια πριν; Τι πληθυσμό είχε; Τι ποσοστό αναλφαβητισμού; Τι ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας; Τι ποσοστό θανάτων από πείνα και αρρώστιες; Δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση χωρίς να ξέρεις απολύτως τίποτα για το θέμα για το οποίο θέτεις!
aledjo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μπράβο ρε μάγκα, αποδείχθηκες γαματος άλλη μια φορά. Εσυ ήξερες το σωστό απο την αρχή!! Με τη μαμα και να γουστάρουμε!! Ρε aledjo εισαι τραγικός, αλλα κυρίως η κακία προς τα άτομα που δουλεύουν και προσπαθούν και η συνεχής προσπάθεια να τα μειώσεις δείχνουν το πόσο μικρόψυχος είσαι. Σταμάτα να ασχολείσαι με ενα forum και κάνε κάτι παραγωγικό απο το να κουτσομπολεύεις εργαζόμενοςυ ανθρώπους με σαρκαστικά e-σχόλια. Σορρυ, καλό το γέλιο που κάνουμε με αυτα που λέει αλλα μου την έδωσε ρε παίδες. εσυ αυτο καταλαβες? οποιος εχει τη μυγα........ οτι θες εσυ σκεφτεσαι και βαζεις τον εαυτο σου στη θεση μου. ΕΓΩ πολυ απλα το ειπα αυτο γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο ξαδερφος δε τα καταφερε... ΔΕΝ τον μειωνω ουτε χαιρομαι γι'αυτο. βριζω τη κοινωνια μας που ΔΕ μπορουμε ολοι να καταφερουμε να κανουμε αυτο που προσπαθησε ο ξαδερφος. και γω θελω να το κανω αυτο αλλα δε μπορω οπως και οι υπολοιποι που ξερω. εδω γινεται συζητηση για τα προβληματα της κονωνιας και ΒΡΙΖΟΥΜΕ (τουλαχιστον προσπαθουμε να βρουμε την αιτια)... τωρα που τα ειδες ολα αυτα για μενα..... δε μπορω να καταλαβω
elven Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 nikosBruin και afentiko7 δε θέλω να σας τη χαλάσω αλλά να......χμμμ.....εεε.... πως να το πω τώρα,εε..... ντάξει δεν είναι και κανα κρατικό μυστικό αλλά Ζιμπάμπουε και Πακιστάν πριν 100 χρόνια δεν υπήρχαν
gtroza Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 αλλά Ζιμπάμπουε και Πακιστάν πριν 100 χρόνια δεν υπήρχαν πέσανε απ' τον ουρανό ; .
insomniaK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 καλά, μη σας πω και το άλλο μυστικό... οι ταϊβανέζοι ξύπνησαν και αντιγράφω από το factbook της cia GDP - per capita (PPP): $31,100 (2008 est.) country comparison to the world: 42
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 nikosBruin και afentiko7 δε θέλω να σας τη χαλάσω αλλά να......χμμμ.....εεε.... πως να το πω τώρα,εε..... ντάξει δεν είναι και κανα κρατικό μυστικό αλλά Ζιμπάμπουε και Πακιστάν πριν 100 χρόνια δεν υπήρχαν ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Aλέτζε, συντηρώ σπίτι-αυτοκίνητο-μηχανάκι με αρκετά λιγότερα λεφτά από αυτά που παίρνει ο ξάδέρφός σου. Also, θεωρώ πως το να την κάνω από το σπίτι μου ήταν μάλλον από τις πιο σοφές αποφάσεις που πήρα στην ζωή μου. Ζόρικες φάσεις παίζουν κατά καιρούς δε λέω, αλλά κάθε άλλο παρά ανέφικτο είναι. 300 post φτάσαμε, και προσπαθείς να αναλύσεις τί;
nikos21aek Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 καλά, μη σας πω και το άλλο μυστικό... οι ταϊβανέζοι ξύπνησαν και αντιγράφω από το factbook της cia Τόσο λίγο έχει το Μονακό;Εκεί έχω ακούσει χωρίς να ξέρω αν είναι αλήθεια ότι για να δηλωθείς σαν μόνιμος κάτοικος και όχι σαν επισκέπτης πρέπει το εισόδημά σου να ξεπερνάει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό $...Εντυπωσιακό να είναι κάτω από την Ελλάδα! Αν και στη wiki ο αριθμός είναι υπερδιπλάσιος..cia wins! Και η Κύπρος κάτω από την Ελλάδα;Και αυτό πολύ εντυπωσιακό!
aledjo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Aλέτζε, συντηρώ σπίτι-αυτοκίνητο-μηχανάκι με αρκετά λιγότερα λεφτά από αυτά που παίρνει ο ξάδέρφός σου. Also, θεωρώ πως το να την κάνω από το σπίτι μου ήταν μάλλον από τις πιο σοφές αποφάσεις που πήρα στην ζωή μου. Ζόρικες φάσεις παίζουν κατά καιρούς δε λέω, αλλά κάθε άλλο παρά ανέφικτο είναι. 300 post φτάσαμε, και προσπαθείς να αναλύσεις τί; οτι δε μπορει να γινει αυτο που λες. εγω τουλαχιστον δε μπορω να το χονεψω..... με 700 ευρω, σπιτι, αυτοκινητο, μηχανακι, φαγητο, προσωπικα εξοδα, κτλ κτλ δε μπορω να το πιστεψω. εκτος αν βεβαια ενοεις οτι βρηκες ετοιμα το σπιτι, αυτοκινητο, μηχανακι, δε πληρωνεις νοικι, το αυτοκινητο το χρησιμοποιεις μια φορα τη βδομαδα για να πας βολτα και ολες τις υπολοιπες μερες χρησιμοποιεις το μηχανακι που με 10 ευρω βενζινα περνας 10-15 μερες. ετσι μαλιστα, και γω μπορω με 600ευρω καθαρα που μενουν απο τα 700 να ζησω μονος.
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Άρα τι, σου λέω ψέμματα; Υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα αν θες που μπορούν να στο επιβεβαιώσουν. Έχεις μία τάση να ισοπεδώνεις τα πάντα, και αυτό είναι σχεδόν προσβλητικό. Καμία από τις φαντασίες που περιγράφεις δεν ισχύουν, κανένα αμάξι σπίτι μηχανάκι δεν βρήκα έτοιμο, εγώ τα πλήρωσα-πληρώνω. Αν ήθελα να σου απαντήσω σε ανάλογο υφάκι, θα σου έλεγα πως αν τα λεφτά σου στα τρώνε τα σκυλάδικα και οι παρταλοσκυλούδες, γουστάρεις αμάξι κάμπριο να ψαρώνουν οι ψηλοκώλες, με ηχοσύστημα που αναγκάζει όλη την γειτονιά να ακούει τα γύφτομουσική που μάλλον ακούς, θέλεις σπίτι 150 τ.μ σε high class περιοχή, αγοράζεις παντελονάκια 200€ κλπ., ναι, δεν σου φτάνουν τα λεφτά. Δυστυχώς για το παραπάνω way of living, πρέπει να τα συμβιβαστείς στην ποδιά των γονιών σου. Αλλά δεν τα λέω τα παραπάνω, γιατί δε μ'αρέσει να ισοπεδώνω.
aledjo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Άρα τι, σου λέω ψέμματα;Υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα αν θες που μπορούν να στο επιβεβαιώσουν. Έχεις μία τάση να ισοπεδώνεις τα πάντα, και αυτό είναι σχεδόν προσβλητικό. Καμία από τις φαντασίες που περιγράφεις δεν ισχύουν, κανένα αμάξι σπίτι μηχανάκι δεν βρήκα έτοιμο, εγώ τα πλήρωσα-πληρώνω. Αν ήθελα να σου απαντήσω σε ανάλογο υφάκι, θα σου έλεγα πως αν τα λεφτά σου στα τρώνε τα σκυλάδικα και οι παρταλοσκυλούδες, γουστάρεις αμάξι κάμπριο να ψαρώνουν οι ψηλοκώλες, με ηχοσύστημα που αναγκάζει όλη την γειτονιά να ακούει τα γύφτομουσική που μάλλον ακούς, θέλεις σπίτι 150 τ.μ σε high class περιοχή, αγοράζεις παντελονάκια 200€ κλπ., ναι, δεν σου φτάνουν τα λεφτά. Δυστυχώς για το παραπάνω way of living, πρέπει να τα συμβιβαστείς στην ποδιά των γονιών σου. Αλλά δεν τα λέω τα παραπάνω, γιατί δε μ'αρέσει να ισοπεδώνω. ουτε εγω μιλησα γι'αυτα που αναφερεις, ουτε για ακριβα αυτοκινητα, ρουχα κτλ. αλλα οταν βγαινουν καποιοι εδω και λενε οτι ακομα και με μακαρονια μπορεις να ζησεις επειδη ειναι φτηνα.... τι να πω? τελοσπαντων, δε θελω να μειωσω κανεναν αλλα οπως φωναζουν οι περισσοτεροι παντου ακομα και στη τηλεοραση, με 700 ευρω δε βγαινεις. αυτο ειναι το δικο μου συμπερασμα οπως και πολλων αλλων.... αφου σας φαινεται τοσο προσβλητικο αυτο που λεω, ας το αφησουμε εδω το θεμα. να το κλειδωσουμε μη παρεξηγηθει κανενας
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει Αλέτζο. Το λέει και η τηλεόραση άλλωστε.
elven Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει Αλέτζο.Το λέει και η τηλεόραση άλλωστε. Ο Ευαγγελάτος λέει ότι ούτε με 1500 βγαίνεις
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά εγώ με 8 τρις το μήνα, νοικιάζω 10 τετραγωνικά στην Αγ. Βαρβάρα με 40000 ευρώ τη βδομάδα και δε βγαίνω. Εντάξει, θα φάω και το μακαρόνι μου των 890 ευρώ αλλά πες ότι έρχεται ένας φίλος ρε παιδί μου, εκεί που θα του στρώσεις το τραπεζομάντηλο στο πάτωμα, δε θα του σερβίρεις ένα κεφτεδάκι να φάει; Ε, 9000 ευρώ το μισό κιλό κιμάς, 7000 το κιλό η πατάτα, 4830 το κρεμμύδι, 2 εκατομμύρια το ψωμί, ε δε βγαίνεις ρε φίλε, δε βγαίνεις. Και άμα θες και αμάξι, το σμαρτάκι καίει 2 πετρελαιοπηγές το τρίλεπτο, άσε δε ασφάλειες κτλ που πάνε κοντά στα 12 τρις. Δε βγαίνεις. Άσε που αν καπνίζεις... Πήγα τις προάλλες στο περίπτερο να πάρω τα leader και μου λέει ο περιπτεράς "θέλω γραμμάτιο". Τι γραμμάτιο ρε, του λέω, γραμμάτιο μου λέει, εκτός αν βάλεις την κόρη σου ενέχυρο. Δεν έχω κόρη ρε Γιώργο του λέω, τι λες, αφού με ξέρεις. Σε ήξερα μου λέει, αλλά η κρίση τα άλλαξε όλα. Τι να πεις... *αναστεναγμός, γουλίτσα ελληνικού καφέ καμπουριασμένος στο τραπέζι*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.