slygeo87 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μπάστα ρε μπάλσα. Κανένα μεροκάματο έχεις κάνει; Σ/Κ κάθομαι...βασικά απ' τις 5 το απόγευμα κάθομαι...ζωάρα ρε.
aledjo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 για να μπορουν να παρουν κατι οταν το θελησουν,για να μπορουν να πανε διακοπες χωρις να ρωτανε τους συγγενεις αν θα τους φιλοξενησουν-ταισουν κτλ(προεκυψε απο το θεμα με τις διακοπες σου με τα 100ε),για να μεγαλωσουν τον τραπεζικο λογαριασμο,να αγορασουν εξοχικο κ κανα διαμερισμα για επενδυση ή ακομη κ για να τα αφησουν στα παιδια τους...σιγουρα καποτε θα ξεκουραζονται και θα διασκεδαζουν κ αυτοι κ ας ειναι 10 μερες το καλοκαιρι...αφου την παλευουν αυτοι εσυ γιατι προβληματιζεσε? προβληματιζομαι διοτι 1) εγω δε θα μπορουσα να κανω τετοια "ζωη" 2) επειδη τους ακουω να κλαιγονται, αφου ειναι επιλογη τους! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:42 ---------- Μπάστα ρε μπάλσα. Κανένα μεροκάματο έχεις κάνει; Σ/Κ κάθομαι...βασικά απ' τις 5 το απόγευμα κάθομαι...ζωάρα ρε. αυτο ειναι το ονειρο μου.... ευχομαι να το πετυχω καποτε. (οχι απο τις 5, απο τις 2 θελω εγω) αραγε γιατι υπαρχει το μεσημερι η "κοινη ησυχια"? ποιος κοιμαται το μεσημερι? αφου ολοι δουλευουν!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το 3/7 η 4/7 θα ηταν σωστο καθως και ενας βασικος μισθος που θα εφτανε για να ζησεις (οχι οπως σημερα) θα ηταν οτι πρεπει για standard. Αλλα που? Μονο αν σηκωσω κεφαλι και παρω κεφαλι αλλα εχε χαρη που σιχαινομαι τα αιματα. Μπάστα ρε μπάλσα. Κανένα μεροκάματο έχεις κάνει; Σ/Κ κάθομαι...βασικά απ' τις 5 το απόγευμα κάθομαι...ζωάρα ρε. Οχι ρε. Ειμαι αεργος εδω και 20 χρονια.
klainmaingr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το 2/7 μερες ειναι για το πεος συντελεστης παντως. Και αν σκεφτεις οτι ειναι και ονειρο πολλων τοτε αναρωτιεσαι τι ηλιθιοι κυκλοφορουνε τριγυρω σου. No offence αλλα στοιχηματίζω οτι δεν έχεις δουλέψει ποτέ για να λές κάτι τέτοιο. Λιγότερο απο 5/7 σε μια απλή δουλειά δεν βγαίνει με ΤΙΠΟΤΑ για να πληρώσεις σπίτι/νοίκια/δεη/φαι κτλ και να σου μείνουν για να πας για καμια μπύρα τα βράδια και να καβατζώσεις και τίποτα για κάνα ταξιδάκι (καλά για να πάρεις σπίτια/αυτοκίνητα κτλ δεν παίζει με τίποτα). Δεν χρειάζεται να έχεις 42342 παιδιά.. ούτε καν να είσαι παντρεμένος για να χρειάζεται να δουλεύεις τόσες μέρες ώστε να "βγαίνεις". Αν σας ταίζει η μάνα σας και μένετε σπίτι σας (και πολύ καλά κάνετε εφόσον θέλετε/μπορείτε) δεν είναι το ίδιο με κάποιον που αυτοσυντηρείται μένει μόνος του κτλ κτλ. Η αλήθεια είναι οτι οι ώρες δουλειάς είναι πάρα πολλές.. Αλλα δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.. Μόνο να βρείς μια δουλειά που να σε ικανοποιεί και να μη βρίζεις όλη μέρα κάνοντας την. Το ηλίθιοι ήταν το ελάχιστο ΗΛΙΘΙΟ. Και πέστο σε πωλητές κτλ που δουλεύουν σάββατα και παρακαλάνε να έχουν ένα Σκ ελεύθερο.
aledjo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το 3/7 η 4/7 θα ηταν σωστο καθως και ενας βασικος μισθος που θα εφτανε για να ζησεις (οχι οπως σημερα) θα ηταν οτι πρεπει για standard. συμφωνωωωωωω!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Και πέστο σε πωλητές κτλ που δουλεύουν σάββατα και παρακαλάνε να έχουν ένα Σκ ελεύθερο. Το λεω στον εαυτο μου μην αγχωνεσαι. Ποσα Σαββατα εχει ο χρονος? Βγαλε τα 4 της αδειας (το ενα επιανε και τον 15αυγουστο) και εσυ μεσα. Τοσα εχω δουλεψει.
aledjo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Λιγότερο απο 5/7 σε μια απλή δουλειά δεν βγαίνει με ΤΙΠΟΤΑ για να πληρώσεις σπίτι/νοίκια/δεη/φαι κτλ και να σου μείνουν για να πας για καμια μπύρα τα βράδια και να καβατζώσεις και τίποτα για κάνα ταξιδάκι (καλά για να πάρεις σπίτια/αυτοκίνητα κτλ δεν παίζει με τίποτα).. γιατι τωρα τι γινεται νομιζεις? με 6/7 και με το βασικο μισθο βγαινουν τα νοικια και φαι?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Σαφως και δεν βγαινουν. Και οπως ειπα ειναι ηλιθιο να συμβιβαζεσαι με τετοιες @α@ριες. Εγω τουλαχιστον ετσι νοιωθω, ηλιθιος. Μια μερα ομως δεν θα τους εχω αναγκη, την πλατη μου θα βλεπουν. Ποτε δηλαδη αλλα καλο ειναι να εχεις ονειρα, ξεφευγεις λιγο. Και η γκομενα βοηθαει σε αυτο. Βρηκαμε και γιατι την επλασε ο Θεος-ιδιοκτητης_του_κηπου_που_ηθελε_κηπουρο_τον_Αδαμ.
slygeo87 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω κάνει αρκετές δουλίτσες μέχρι τώρα, όχι τίποτα σοβαρό απλά έχω καταλάβει τέλος πάντων τι σημαίνει να δουλεύεις...το μόνο που ζητάω είναι αυστηρό και συνεχές (όχι σπαστό ωράριο δηλαδή) 8ωρο και τουλάχιστον 1 ρεπό (έχω δυο για καλή μου τύχη εκτός και αν δεν αλλάξει κάτι...=ρ) Όσο για το μισθό με 800 ευρώ θα ήμουν ικανοποιήμενος για τα επόμενα 10 χρόνια νομίζω... Τώρα σχετικά με τα αφεντικά και το ''ζουν για να δουλεύουν'', είναι αλλιώς να είσαι εσύ το αφεντικό, άλλο να τρέχεις σαν το μαλάκα και να τα 'κονομάς και άλλο να τρέχεις επίσης σαν το μαλάκα για ψίχουλα. Και οπως ειπα ειναι ηλιθιο να συμβιβαζεσαι με τετοιες @α@ριες. . Ασφάλεια, ικανοποιητικό μισθό για αρχή και σωστή αντιμετώπιση απ' τις αφεντικάρες. Τα υπόλοιπα φαντάζουν όνειρο φθινοπωρινής νυκτός.
aledjo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Όσο για το μισθό με 800 ευρώ θα ήμουν ικανοποιήμενος για τα επόμενα 10 χρόνια νομίζω... μιλας σοβαρα τωρα????? μενεις μονος σου? φαι μονος σου? ολα τα εξοδα μονος σου? αυτοκινητο εχεις? σε βλεπω για τα επομενα 10 χρονια να μενεις ανυπαντρος
slygeo87 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ ποτέ αλλά τα 800 μένουν στη τσέπη μου.
GrafeioTeleton Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το ολο θεμα ειναι να βρεις το νοημα της ζωης... Και τοτε ολα θα εχουν αξια...
slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το ολο θεμα ειναι να βρεις το νοημα της ζωης... Το έχουν βρει οι Monty Python.
Septum Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το ολο θεμα ειναι να βρεις το νοημα της ζωης...Και τοτε ολα θα εχουν αξια... Ακριβως.Που για τον καθενα ειναι διαφορετικο ομως.Τωρα για τα παραπανω που λετε εχει μεγαλη διαφορα το υπαλληληκι με το να εισαι επιχειρηματιας.Σαν υπαλληλος παιρνεις ενα στανταρ μισθο με πολυ μικρη εξελιξη και αυτο με τα χρονια.Παρολαυτα το να διοικεις επιχειρηση και να ξερεις οτι μονο απτο ποσο θα σκιστεις καθοριζει ποσα λεφτα θα βγαλεις για μενα προσωπικα ειναι ευχαριστο.Αρκει να ειναι εχεις ενα στοχο.Ενοειται πως θα ζοριστεις αλλα οταν θες να φτασεις καπου δεν σκεφτεσαι ποσο κουραζεσαι αλλα το ποσο κοντα εισαι.Ακομα και αυτοι οι ανθρωποι που λετε οτι δεν κανουν τιποτα και πχ μετρανε λεφτα σε ενα καφε ολη μερα εχουν σκοπο να εξελιχθουν και να ξεφυγουν απο αυτο,να ανεβουν επιπεδο και τα λεφτα να τους ερχονται πιο ευκολα.Παρολαυτα επειδη δεν εχουν ολοι το ιδιο μυαλο καποιοι μενουν στασιμοι,καποιοι εξελισσονται αργα και καποιοι γρηγορα.Για καποιους ειναι και απλα επιβιωση που ομως διαρκως κοιτανε να ζησουν πιο ανετα και να κοιταξουν υστερα παλι το κερδος.Επισης μπορει κανεις να δει πχ εναν πιτσιρικα να δουλευει μεχρι τα 25 του μερα νυχτα, να μην εχει χρονο για τιποτα αλλο και να αποταμιευει.Με τα λεφτα που εχει μαζεψει μεχρι την ηλικια αυτη καταφερνει να ανοιξει ενα μικρο μαγαζι,το οποιο σιγα σιγα μεγαλωνει και μεχρι τα 35 το εχει κανει μια μικρη επιχειρηση.Διαρκως γινεται και πιο ανετος οικονομικα αλλα αποκταει και περισσοτερες υποχρεωσεις.Μεχρι τα 45 μπορει να εχει καταφερει να χτισει μια μεγαλη επιχειρηση και να κερδιζει πολλα χρηματα.Και θα πει καποιος"Ωραια περασε ολη του τη ζωη δουλευοντας για να κανει λεφτα στα 50 του".Και ομως αν δεν υπαρχει ο παραγοντας τυχη "π.χ γονεις με επιχειριση η μεγαλες επιχειρηματικες ευκαιριες στην πορεια του" καπως ετσι καταληγει.Το θεμα ειναι να ζει κανεις ευχαριστα τα πραγματα σε ολη αυτη την πυραμιδα ακομα και οταν δουλευει σκληρα(ναι υπαρχουν και εκει ευχαριστες στιγμες).Ειναι θεμα βλεψης των πραγματων πιστευω αν τελικα θα κανεις καλη ζωη η οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.