aledjo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Οπότε ένας τεμπέλης από μόνος του δεν είναι τίποτα, ένας τεμπέλης που γίνεται βδέλλα σε φίλους και συγγενείς για να τρώει από το κοτόπουλο που άλλος μαγείρεψε και αγόρασε και μετά γκρινιάζει για το πως καμία δουλειά δεν είναι αρκετή για τις φοβερές και μοναδικές του ικανότητες, τις οποίες ουδέποτε έχει αποδείξει με οποιονδήποτε τρόπο πως κατέχει, είναι στην καλύτερη περίπτωση κοπρόσκυλο, τουλάχιστον αυτά επιβιώνουν μόνα τους. παλι για μενα μιλας?? :lol::lol:
frenzy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή η μετοχή της λογικής έχει πάρει αμύθητη αξία, το τρακτέρ και το τηλεκοντρόλ δεν έχουν τους τεμπέληδες ως πελάτες, αλλά τους εργαζόμενους. Και το τρακτέρ βγήκε για τα μεγάλα χωράφια (που κάποιος τα όργωνε manually τότε) και όχι για τον αγρότη που βαριόταν και σίγουρα δεν είχε φράγκα να πληρώσει τρακτέρ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν ήμουν εγώ Ελληνόφσκι, εσείς θα τρώγατε...$Κ@τόφσκι, που έλεγε και το ανέκδοτο. Τα τρακτέρ, πολύ καλό παράδειγμα: γι' αυτό, ως γνωστόν, φτιάξαμε και τα αεροπλάνα: επειδή βαριόμασταν να πετάξουμε. Πάντως, αστεία-αστεία, το "Ο Τεμπέλης ως Καταλυτικός Παράγων στην Εξέλιξη της Τεχνολογίας" ακούγεται καλό για τίτλος βιβλίου, νομίζω.
aledjo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό και αυτό συμβαίνει από όταν στο χόμπι σου βάζεις τον παράγοντα "χρήμα" και "απόδοση". Μετά δεν το κάνεις όταν και γιατί σε ευχαριστεί αλλά γιατί αναγκάζεσαι να το κάνεις. Για παράδειγμα, εγώ είμαι 20 χρόνια ψαροντουφεκάς και θα είμαι μέχρι να μπορώ. Αν όμως μου πεις πάρε 100€ και πήγαινε τώρα να μου φέρεις μια συναγρίδα, ε όχι, δεν θα πάω! Άσε που η δικιά μου θα μου λέει: Καλά μόνο μια συναγρίδα έφερες;! Πως θα βγει η δόση του δανείου;! Ενώ τώρα και μισή να φέρω γίνεται πανηγύρι στο σπίτι με όλους όσους αγαπάω. ) Α μπραβοοο! αυτο εννοω!
MastroGiannis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Για μένα τα "ευφυείς άτομα" είναι απλώς το αγοραστικό κοινό των τηλεκοντρόλ που κάποιος συνέλαβε και κατασκεύασε αφού είχε φάει πολλά καλά χρόνια σε σπουδές και βιβλία. Εγώ πάλι πιστεύω πως το αγοραστικό κοινό είναι όλοι αυτοί που συνεχίζουν να σκάβουν με τον κασμά μέχρι κάποιος να τους πει ότι υπάρχει και το τρακτέρ. Επίσης πιστεύω πως αυτός που "συνέλαβε" το τηλεκοντρόλ, ήταν ένας "τεμπέλης" που δεν ήθελε να μείνει με τον πατέρα του να ρίχνει μπετά αλλά προτίμησε να πάει να σπουδάσει ηλεκτρονικός μιας και είχε την τεχνική κλήση αλλά ήθελε να τη βγάζει και ψιλοαραχτός στο γραφείο του, τον καναπέ του και τον πάγκο του εργαστηρίου του. Δηλαδή βρήκε αυτό που ήθελε πραγματικά να κάνει στη ζωή του και απέδωσε. Αν είχε μείνει να ρίχνει μπετά για να ζήσει την οικογένειά του... τώρα εμείς οι "δουλευταράδες" δεν θα είχαμε τηλεκοντρόλ!
Fidelio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ..value of movement , είναι αντιπαραγωγικό να κάνεις canal zapping , ΟΡΘΙΟΣ ή σε ημιεπικυψη , σε 245 τηλεοπτικούς σταθμούς. Για το τρακτερ επίσης... Ωστόσο παίζουν και side effects , για το μέν πρώτο καταλήγεις σε ιδεοψυχαναγκασμό , και για το μεν δεύτερο καταλήγουμε σε κλισμένες εθνικές οδικές αρτηρίες....
liopyr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 MastroGiannis η δουλειά δεν συνεπάγεται μόνο με την σωματική κόπωση.
elven Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Και το ψαροντούφεκο,εφευρέθει απο έναν τεμπέλη που βαριόταν να πιάνει ψάρια με τα χέρια H βάρκα για αυτούς που βαριόντουσαν να κολυμπήσουν Τα αυτοκίνητα για τους τεμπέληδες καπνιστές ή απλά για τους τεμπέληδες no offence MastroGiannis +1 στον lipoyrαρο Υπάρχει και η πνευματική εργασία,πιο κουραστική ίσως απο τη σωματική
MastroGiannis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πάρτε χαμπάρι δουλευταράδες! Τους έχετε ανάγκη τους τεμπέληδες! Γι' αυτό μην τους κατηγορείτε για τη ζωή που κάνουν αλλά δουλέψτε να τους ταΐζετε για να σας βελτιώνουν τη ζωή. Όμως διακρίνω μια τάση εκτροχιασμού του θέματος. Αυτό που βασικά θέλω να πω είναι πως ο καθένας μας μπορεί να εργαστεί και να παράγει τα μέγιστα και με ευχαρίστηση αρκεί να κάνει αυτό που του ταιριάζει. Τότε ζει και δουλεύει χωρίς παράπονα και όσο για όλα τα άλλα είναι σχετικά (λεφτά και τέτοια).
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν ήμουν εγώ Ελληνόφσκι, εσείς θα τρώγατε...$Κ@τόφσκι, που έλεγε και το ανέκδοτο. Τα τρακτέρ, πολύ καλό παράδειγμα: γι' αυτό, ως γνωστόν, φτιάξαμε και τα αεροπλάνα: επειδή βαριόμασταν να πετάξουμε. Πάντως, αστεία-αστεία, το "Ο Τεμπέλης ως Καταλυτικός Παράγων στην Εξέλιξη της Τεχνολογίας" ακούγεται καλό για τίτλος βιβλίου, νομίζω. :shifty::shifty::shifty: Λαμπακια για ενα καλο κερδος. Ποιος εχει συγγραφικες ικανοτητες για να το κανουμε πραγματικοτητα??? Δεν το συζηταμε οτι τα κερδη θα ειναι 50-50.
MastroGiannis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 :shifty::shifty::shifty: Λαμπακια για ενα καλο κερδος. Ποιος εχει συγγραφικες ικανοτητες για να το κανουμε πραγματικοτητα??? Δεν το συζηταμε οτι τα κερδη θα ειναι 50-50. Άσε! Βαριέμαι τώρα να υπαγορεύω... Snoob! Ρίξε ένα σπόϊλερ με το ανέκδοτο γιατί κάτι μου θυμίζει. Με τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής που υιοθέτησε η Ελλάδα, ούτε ανέκδοτα δεν παράγει πλέον. Όλοι πέσανε με τα μούτρα στη δουλειά...
aledjo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 MastroGiannis η δουλειά δεν συνεπάγεται μόνο με την σωματική κόπωση. χαχαχαχα αυτο να το πεις σε μεγαλους θειους, θειες, παππουδες, ακομα και σημερινοι γονεις υπαρχουν που λενε: οποιος καθεται σε καρεκλα ΔΕ δουλευει, "καθεται"! "εγω δουλευω, κουβαλαω, τρεχω κκτλ κτλ και συ τεμπελη κεθεσαι ολη μερα και τα ξυνεις στο γραφειο και παιζεις με τον υπολογιστη...." κοροιδιστικα λεφτα περνεις! βαζω στοιχημα οτι το εχουν ακουσει πολλοι απο δω μεσα αυτο να το λενε καποιοι ανθρωποι συνηθως μεγαλης ηλικιας.
MastroGiannis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα η μάνα μου (και όχι μόνο) αν δεν είμαι ιδρωμένος, σκονισμένος και ματωμένος, δεν με πιστεύει ότι δούλευα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Manuel αντικειμενικά δεν θα ήθελα να συγκρίνω έναν συνθέτη ή έναν θεωρητικό της μουσικής με σπουδές , με ένα disk jockey, ωστόσο όσον αφορά το δεύτερο έχουμε παραδείγματα στις ανάλογες μουσικές σκηνές έντονης παρουσίας και τέλος πάντων ικανοτήτων "χειραγώγησης" ενός αρκετά μεγάλου πληθους. Μπορεί να μην είναι συγκρίσιμο ως προς ένα α δέος ας πούμε , αλλά είναι γεγονός οτι υπάρχει έντονη σκηνική παρουσία και αυτής της μορφής , κάτι που υπονοεί δημιουργηκότητα ή έμπνευση ... Ναι, ήταν λάθος μου που το έγραψα, το ξανασκέφτηκα μετά. Όπως είπε ο Mastrogiannis: Όταν μια δουλειά σου παρέχει το αίσθημα της εξέλιξης και το προϊόν τηςσου δίνει το κίνητρο να συνεχίζεις να την κάνεις καθημερινά, τότε συνεχίζεις να την κάνεις ευχάριστα και δεν νοιώθεις πως σου κλέβει ώρες από την καθημερινή ζωή σου και ξεχνάς και το πόσα βγάζεις από αυτή. Αν τα παραπάνω πληρούνται, ποιος είμαι εγώ να μιλήσω για το DJιλίκι; Ανακαλώ λοιπόν. Τα τρακτέρ, πολύ καλό παράδειγμα: γι' αυτό, ως γνωστόν, φτιάξαμε και τα αεροπλάνα: επειδή βαριόμασταν να πετάξουμε. Συμφωνώ!
MastroGiannis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Τα τρακτέρ, πολύ καλό παράδειγμα: γι' αυτό, ως γνωστόν, φτιάξαμε και τα αεροπλάνα: επειδή βαριόμασταν να πετάξουμε. Όχι, αλλά επειδή ζηλεύαμε τα πουλιά που διένυαν τεράστιες αποστάσεις ξεκούραστα ενώ εμείς έπρεπε να περπατάμε για μέρες. Εμείς όμως δεν μείναμε στο να κολλάμε πούπουλα στα χέρια μας και να τα κουνάμε γρήγορα πάνω κάτω. Αυτό βαριόμασταν να κάνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.