De@th L0rd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, "Ένας μάγκας στα σαλόνια" Μόνο που αυτός ήταν δουλευταράς.
aledjo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν, αν ποτέ με συναντήσεις, θα πάθεις μεγάλο σοκ! (ε, εντάξει, όχι και όλη μέρα, αλλά μου αρέσει πολύ η δουλειά μου) α) ποσο χρονων εισαι? β) ποσο καιρο τη κανεις αυτη τη δουλεια? γ) εχεις σκοπο να τη κανεις σε ολη σου τη ζωη? δ) αν θες πες ποια δουλεια ειναι αυτη να μας φυγει η περιεργια
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 α) Είμαι 25 1/2 β) Την κάνω από 20, πιο συστηματικά από 22. γ) Μακάρι! δ) Διδάσκω μουσική. Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζω ανθρώπους που τους αρέσει η δουλειά τους. Όπως σου είχα πει κάποτε, απλά γνωρίζεις συγκεκριμένο είδος ανθρώπων, man.
aledjo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 δ) Διδάσκω μουσική. για καποιους αλλους η μουσικη ΔΕΝ ειναι σοβαρη δουλεια. οπως επισης ο DJ (που δουλευω εγω), ο μπουζουκτσης, ο τραγουδιστης κτλ κτλ φυσικα εγω προσωπικα δε δινω σημασια σε αυτους, αλλα φανταζεσαι καποιος αν θελει να κανει τη δικη σου δουλεια και να εχει καποιους αλλους απο πανω του (τους γονεις του) και να μην τον αφηνουν? και μια και το ειπα, DJ μ'αρεσε στην αρχη, περασανε τα χρονια και απλα εχω αρχισει να τη βαριεμαι.... εισαι σιγουρος οτι θα εχεις παντα ορεξη? δε θα τη βαρεθεις ποτε? ακομα και οι μεγαλοι τραγουδιστες, βαριουνται καποτε.... μουσικο οργανο διδασκεις? ποιο?
-nick- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 για καποιους αλλους η μουσικη ΔΕΝ ειναι σοβαρη δουλεια.οπως επισης ο DJ (που δουλευω εγω), ο μπουζουκτσης, ο τραγουδιστης κτλ κτλ φυσικα εγω προσωπικα δε δινω σημασια σε αυτους, αλλα φανταζεσαι καποιος αν θελει να κανει τη δικη σου δουλεια και να εχει καποιους αλλους απο πανω του (τους γονεις του) και να μην τον αφηνουν? και μια και το ειπα, DJ μ'αρεσε στην αρχη, περασανε τα χρονια και απλα εχω αρχισει να τη βαριεμαι.... εισαι σιγουρος οτι θα εχεις παντα ορεξη? δε θα τη βαρεθεις ποτε? ακομα και οι μεγαλοι τραγουδιστες, βαριουνται καποτε.... μουσικο οργανο διδασκεις? ποιο? Μη συγκρίνεις το DJ-ιλικι που κανεις εσυ με την διδασκαλια ενος μουσικου οργανου. ΟΥΤΕ_ΚΑΝ . Το να μου λες οτι θα βαρεθει καποιος τη μουσικη ειναι σαν να λες οτι βαρεθηκες το πηδημα. ΟΚ, μπορει ενα διαστημα(1-2-3 μερες να θες μια μικρη παυση, αλλα μεχρι εκει.
insomniaK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ε βάλε και κανένα 200ρι για την κοπέλα που θα έρθει, 225 σύνολο, 250 στρογγυλά με τα ποτά. Πόσο τεράστιος είναι αυτός ο χρήστης;;;
DeathGuard Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά respect απλά στο thread και ειδικά στον aledjo!Είχα καιρό να γελάσω τόσο!!
tolkki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 για καποιους αλλους η μουσικη ΔΕΝ ειναι σοβαρη δουλεια.οπως επισης ο DJ (που δουλευω εγω), ο μπουζουκτσης, ο τραγουδιστης κτλ κτλ ......... εισαι σιγουρος οτι θα εχεις παντα ορεξη? δε θα τη βαρεθεις ποτε? ακομα και οι μεγαλοι τραγουδιστες, βαριουνται καποτε.... μουσικο οργανο διδασκεις? ποιο? Βασικα θεωρω οτι τα εχεις λιγο μπλεγμενα στο μυαλο σου εως πολυ. Κατ'αρχας κανε ενα διαχωρισμο στο μυαλο σου αναμεσα στον μουσικο και τον διασκεδαστη.Ο ενας θελει χρονια σοβαρων σπουδων και ο αλλος θελει ενα λαπτοπ και το Tracktor ή το Virtual dj. O ανθρωπος σου λεει "Διδασκω μουσικη" και του απαντας "για καποιους αλλους η μουσικη ΔΕΝ ειναι σοβαρη δουλεια".Για καποιους αλλους το δημοσιουπαλληλικι δεν ειναι σοβαρη δουλεια (επειδη δεν ειναι δημοσιου ηπαλληλοι),ο σουβλατζης δεν ειναι σοβαρη δουλεια (επειδη δεν ειναι σουβλατζηδες) κτλ...Δηλαδη αν δεν θεωρεις σοβαρη δουλεια τη δουλεια που ταιζει καποιον,ποια δουλεια θεωρεις σοβαρη? aledjo να ξερεις οτι με τη λογικη που εχεις κ τη μιζερια που βγαζεις, καμια (σοβαρη) γυναικα δε θα γυρισει να σε κοιταξει (στα σοβαρα).Οι γυναικες δεν θελουν λεφτα αλλα σιγουρια (οχι σιγουρια χρηματων).Οταν βλεπουν οτι βαριεσαι που ζεις κ τα σνομπαρεις ολα το εχεις χασει το παιχνιδι.Οταν δουν οτι ξεσκιζεσαι,οτι προσπαθεις,οτι τρεχεις το εκτιμουν.Οποτε ναι και με 700 ευρω μπορεις να "συντηρησεις" γκομενα.Αλλα κι εδω παει το ερωτημα της προηγουμενης παραγραφου...ποια γκομενα θεωρεις σοβαρη??
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Και πάλι, θα κάνουμε μια δουλειά μόνο και μόνο επειδή κάποιοι τυχαίνει να τη θεωρούν "σοβαρή";
liopyr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πόσο τεράστιος είναι αυτός ο χρήστης;;; Έχει περάσει σε άλλο level, δε τον πιάνεις από πουθενά...
aledjo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικα θεωρω οτι τα εχεις λιγο μπλεγμενα στο μυαλο σου εως πολυ.Κατ'αρχας κανε ενα διαχωρισμο στο μυαλο σου αναμεσα στον μουσικο και τον διασκεδαστη.Ο ενας θελει χρονια σοβαρων σπουδων και ο αλλος θελει ενα λαπτοπ και το Tracktor ή το Virtual dj. O ανθρωπος σου λεει "Διδασκω μουσικη" και του απαντας "για καποιους αλλους η μουσικη ΔΕΝ ειναι σοβαρη δουλεια".Για καποιους αλλους το δημοσιουπαλληλικι δεν ειναι σοβαρη δουλεια (επειδη δεν ειναι δημοσιου ηπαλληλοι),ο σουβλατζης δεν ειναι σοβαρη δουλεια (επειδη δεν ειναι σουβλατζηδες) κτλ...Δηλαδη αν δεν θεωρεις σοβαρη δουλεια τη δουλεια που ταιζει καποιον,ποια δουλεια θεωρεις σοβαρη? ? αυτο μη το λες σε μενα. δεν ειμαι εγω αυτος που τα λεει αυτα. λεω τι λεει ο κοσμος τριγυρω... για μενα δουλεια ειναι οτιδηποτε κανεις που βγαζεις λεφτα. οσο για τη μουσικη και τις σπουδες, συμφωνω μαζι σου αλλα ΞΑΝΑΛΕΩ δεν ειναι λογια δικα μου αυτα! οσο και να σπουδασει καποιος, οι περισσοτεροι ανθρωποι δε τη θεωρουν σοβαρη, ουτε καν δουλεια αυτο το "πραγμα".... οσο για το dj-ιλικι, συμφωνω οτι δεν ειναι στο ιδιο "επιπεδο" οσο ενας μουσικη με σπουδες κτλ αλλα οπως ειπες και εσυ ο ιδιος "Δηλαδη αν δεν θεωρεις σοβαρη δουλεια τη δουλεια που ταιζει καποιον,ποια δουλεια θεωρεις σοβαρη? ?" αρα ακομα μια δουλεια ειναι και το djιλικι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:37 ---------- aledjo να ξερεις οτι με τη λογικη που εχεις κ τη μιζερια που βγαζεις, καμια (σοβαρη) γυναικα δε θα γυρισει να σε κοιταξει (στα σοβαρα).Οι γυναικες δεν θελουν λεφτα αλλα σιγουρια (οχι σιγουρια χρηματων).Οταν βλεπουν οτι βαριεσαι που ζεις κ τα σνομπαρεις ολα το εχεις χασει το παιχνιδι.Οταν δουν οτι ξεσκιζεσαι,οτι προσπαθεις,οτι τρεχεις το εκτιμουν.Οποτε ναι και με 700 ευρω μπορεις να "συντηρησεις" γκομενα.Αλλα κι εδω παει το ερωτημα της προηγουμενης παραγραφου...ποια γκομενα θεωρεις σοβαρη?? θα σε παρακαλεσω να μεινουμε στο θεμα του τοπικ και να μη μπλεκουμε τις γυναικες στη συζητηση μας. μιλαμε για δουλεια, λεφτα, ζωη κτλ. για σοβαρα πραγματα δηλαδη..... οχι για γυναικες! πλακα κανω απλα δεν υπαρχει αυτο που λες "οι γυναικες θελουν" κτλ. ασε τις γυναικες απ΄εξω, καθε γυναικα ζει στο "κοσμο" της. καθε γυναικα θεωρει "ηρωα" ή "πετυχημενο" καποιον με τα δικα της στανταρ (ασχετα αν ειναι λογικα ή οχι) γι'αυτο σου λεω... μην ασχολησε καν! κοιτα και την υπογραφη μου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:44 ---------- nick[;2891206'']Μη συγκρίνεις το DJ-ιλικι που κανεις εσυ με την διδασκαλια ενος μουσικου οργανου. ΟΥΤΕ_ΚΑΝ . Το να μου λες οτι θα βαρεθει καποιος τη μουσικη ειναι σαν να λες οτι βαρεθηκες το πηδημα. ΟΚ, μπορει ενα διαστημα(1-2-3 μερες να θες μια μικρη παυση, αλλα μεχρι εκει. ναι νταξει εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες, αλλα το "ριχνω" λιγο στην εννοια της ΔΟΥΛΕΙΑΣ. δηλαδη το οτι θα βαρεθει καποιος να το κανει ΔΟΥΛΕΙΑ τη μουσικη. δεν εννοω οτι θα βαρεθει τη μουσικη.... ακομα και για το σεξ που λες, αλλα το δικο σου σεξ και αλλο σαν δουλεια. δηλαδη δε θα βαριοσουνα ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΣΕΞ ΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ αν ησουν πορνοσταρ και γυρισες ταινιες με διαφορα μοντελα?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:52 ---------- Και πάλι, θα κάνουμε μια δουλειά μόνο και μόνο επειδή κάποιοι τυχαίνει να τη θεωρούν "σοβαρή"; φυσικα και οχι...
tolkki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ας μας λυπηθει καποιος μοντ Tζον Λοκ επειγοντως
Lucifer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι, η συζήτηση διεξάγεται κανονικότατα και δεν υπάρχει λόγος λουκέτου. Καλά να πάθετε που πάτε και μπλέκετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.