Προς το περιεχόμενο

Ζωή ή δουλειά?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι ρε,εσύ δεν κρίνεις,δεν κατηγορείς και δεν χαρακτηρίζεις κανέναν

εδω μιλαω για καποιον που τον ξερω προσωπικα και εχω προηγουμενα μαζι του.

αρα μπορω να πω οτιδηποτε.

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
20-25 ευρώ για 2-3 ώρες ( τόσο δε πάει;:P) επί 3 μέρες που θα την δεις επί 4 βδομάδες= 240-300 το μήνα...Θα τα πληρώνεις όλα εσύ ή θα ενισχύει και η κοπέλα στο δωμάτιο; Ή μήπως θα το κάνετε μία φορά τη βδομάδα μόνο;

Αnyway, εγώ προτιμώ πάντως κάποιον που μένει μόνος του, να έχουμε και μιά άνεση βρε αδερφέ, όχι να μετράμε τις φορές που θα το κάνουμε...Εξάλλου πόσο ελεύθερος χρόνος υπάρχει πλέον για εξόδους; Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να μένω μόνη αλλά έχω καιρό μπροστά , τώρα άρχισα την αποταμίευση...:-D

Νομιζω και ο αντρας προτιμαει καποια που μενει μονη ή εστω να ειναι διατεθειμενη να μεινει μαζι του (για να μοιραστουν και τα εξοδα και να εχουν το ελευθερο να το κανουν οποτε και οπως γουσταρουν) παρα καποια η οποια μενει με τους δικους της (που αυτοματα σημαινει οτι τις θελει της ανεσεις της και οτι εχει μαθει "διαφορετικα" οποτε μαλλον θα χρειαστει να βαλεις και το χερι ποιο βαθεια στην τσεπη). Γενικα η κοπελα που θελει να ειναι ανεξαρτητη οσο γινεται δεν εχει την λοξα "θελω να με πληρωνει ο μαντραχαλος που εχω διπλα μου" οπου ειναι και το επιθυμητο σε μια "σχεση".

Ολες οι αλλες που θελουν να τις πληρωνει ο αντρας εχουν διαφορετικη ονομασια.

Δημοσ.
20-25 ευρώ για 2-3 ώρες ( τόσο δε πάει;:P) επί 3 μέρες που θα την δεις επί 4 βδομάδες= 240-300 το μήνα...Θα τα πληρώνεις όλα εσύ ή θα ενισχύει και η κοπέλα στο δωμάτιο;

Ε βάλε και κανένα 200ρι για την κοπέλα που θα έρθει, 225 σύνολο, 250 στρογγυλά με τα ποτά.

Δημοσ.

Η ταμπακέρα δεν είναι τα 700 ευρώ όπου παίζει και ο βασικός μισθός . Όταν υπάρχει αυτός , πράγμα που σημαίνει , ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ , δεν υφίσταται ζήτημα. Μπορείς να μείνεις αν θες με την οικογένειά σου, τον αδερφό σου , τον συγκατικό σου. Οπως γουστάρει ο καθένας, από την στιγμή που δεν γίνεσαι ΒΑΡΟΣ στις πλάτες των άλλων. Respect για όσους την παλεύουν και ..σιωπή.

Το αντίθετο όμως είναι εμετικό, δηλαδή κάποιος να βαριέται να σηκώσει το βάρος του εαυτού του στις δικές του πλάτες , βάζοντας μπροστά γελοιές προφάσεις για να μην δουλεύει... αλλα το χειρότερο είναι οτι θέλει και να προκαλεί τον κόσμο γύρω του, είτε διαδικτυακά , είτε σε real life.

Για να μην παρεξηγούμαστε δηλαδής , με όσους πραγματικά προσπαθούν και διαβάζουν αυτό το thread....

Δημοσ.
Νομιζω και ο αντρας προτιμαει καποια που μενει μονη ή εστω να ειναι διατεθειμενη να μεινει μαζι του (για να μοιραστουν και τα εξοδα και να εχουν το ελευθερο να το κανουν οποτε και οπως γουσταρουν) παρα καποια η οποια μενει με τους δικους της (που αυτοματα σημαινει οτι τις θελει της ανεσεις της και οτι εχει μαθει "διαφορετικα" οποτε μαλλον θα χρειαστει να βαλεις και το χερι ποιο βαθεια στην τσεπη). Γενικα η κοπελα που θελει να ειναι ανεξαρτητη οσο γινεται δεν εχει την λοξα "θελω να με πληρωνει ο μαντραχαλος που εχω διπλα μου" οπου ειναι και το επιθυμητο σε μια "σχεση".

Ολες οι αλλες που θελουν να τις πληρωνει ο αντρας εχουν διαφορετικη ονομασια.

A μιλάμε για την περίπτωση γονιών και γκόμενου "χορηγών",ε; Είναι θέμα νοοτροπίας και πώς έχεις μεγαλώσει. Οι κόρες είναι μεγαλωμένες και ως "πριγκιπέσσες", ακόμα και όταν έχεις γονείς που δε σε χαρτζηλικώνουν και δουλεύεις για τα έξοδά σου ( όπως εγώ) τους φαίνεται περίεργο να θες να πας να μείνεις μόνη. Πώς θα τα βγάλεις πέρα μόνη κορίτσι-πράγμα, θα φύγεις μία και καλή όταν παντρευτείς κ.λ.π. Ωραία η γκλαμουριά των 700 ευρώ να τα ξοδεύεις σε εξόδους και ρούχα αλλά δε παύει να είσαι "φιλοξενούμενος" στο σπίτι των γονιών σου ( ξέρω ότι δε θα ακουστεί ωραίο αυτό) και κάνεις κατάχρηση της οικογενειακής υπερπροστατευτικότητας.

Γενικά προτιμώ κάποιος να μένει μόνος και ας τον βοηθάνε και λίγο στην αρχη με τους λογαριασμούς οι γονείς ( λίγο και για μικρό χρονικό διάστημα εννοώ ε) γιατί έχει κάνει την αρχή να αυτονομηθεί έστω και όχι 100% χάρη στο δικό του budget παρά κάποιον/α να μένει με τους δικούς του, να μην προσφέρει καθόλου στα έξοδα του σπιτιού , να τα τρώει στα ακριβά ρούχα και μετά να την λέει στον άλλο που τολμάει να μείνει μόνος με λίγη βοήθεια από τους γονείς για αρχή ( όχι δε μιλάω για τον εαυτό μου, έχω πρόσφατο παράδειγμα στο μυαλό μου):-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:00 ----------

Το ξεκάρφωμα.

Έχω ξεχάσει τις τιμές τι να κάνω, ευτυχώς μου τυχαίνουν άντρες που δε μένουν με γονείς...:-D

Δημοσ.

Σου τυχαίνουν μισθωτοί ΣΚΛΑΒΟΙ που δεν έχουν χρόνο για σένα, πήγαινε με κάποιον που τον ταΐζει η μάνα του να δεις τι θα πει ΑΝΤΡΑΣ.

Δημοσ.
δεν εχω ακουσει κανεναν ανθρωπο που να του αρεσει να δουλευει ολη μερα.

αντιθετος ολοι κλαιγονται οτι δουλευουν πολυ, ΑΣΧΕΤΑ το λογο.

Λοιπόν, αν ποτέ με συναντήσεις, θα πάθεις μεγάλο σοκ! :lol:

(ε, εντάξει, όχι και όλη μέρα, αλλά μου αρέσει πολύ η δουλειά μου)

Δημοσ.
Σου τυχαίνουν μισθωτοί ΣΚΛΑΒΟΙ που δεν έχουν χρόνο για σένα, πήγαινε με κάποιον που τον ταΐζει η μάνα του να δεις τι θα πει ΑΝΤΡΑΣ.

Δικαιολογιες. Θεωρω οτι αν δουλευει και η γυναικα ουτε αυτη θα θελει να περναει ολη μερα και ολη νυχτα με το αγορι της αλλα οταν συναντιουνται περναν πραγματικα αξιο χρονο μαζι οτι και αν κανουν.

Βεβαια το βλεπω καθημερινα και συνεχεια οτι οι περισσοτερες δεν τους ενδιαφερει απο που προερχονται τα "καλα" αρκει να τα εχουν. Δεν τις ενδιαφερει αν η καμπριο Merceda που αγοραστηκε με τα λεφτα του μπαμπακα ειναι του "γκομενου" τους η οχι αρκει να καθεται το κωλαρακι τους σε καθισμα καμπριο Merceda's και παει λεγοντας.

Το καλο της υποθεσης με αυτο ομως ειναι οτι τουλαχιστον ξερεις οτι η γυναικα/ κοπελα/ κοριτσι που θα εχεις διπλα σου αν δεν ανοικεις στην παραπανω κατηγορια θα ειναι εκει επειδη γουσταρει εσενα και οχι αυτα που ειναι πισω απο εσενα.

Δημοσ.

Is this a beta thread or what?

Από τις ανησυχίες του Αλέτζου για τον περιπτερά που δεν κατάφερε να βρει το μυστικό της ευτυχίας στους οικογενειακούς προυπολογισμούς, από τα κοινωνικά πρότυπα ξανά στις ανυσηχίες του Αλέτζου για τους σουβλατζήδες αυτή την φορά, δυο-τρία kicks μαγειρέματος και απορίες να τεκνοποιεί κανείς ή να μη τεκνοποιεί, μέχρι και μηνιαίο οικονομικό προυπολογισμό πήδουλων.

Respect.

Also, επειδή βλέπω δεύτερη φορά το μισθωτή σκλαβιά να παίζει μπάλα και νιώθω λίγο υπεύθυνος γι'αυτό, να ξεκαθαρίζω πως το είχα χρησιμοποιήσει σε motivational image τελείως διαφορετικoύ thread με τελείως διαφορετική σημασία προφανώς.

Δημοσ.

..χμ, το θηλυκό μπορεί να χειραγωγηθεί βάση κάποιων εγγενών triggers... δηλαδή το βασικό είναι να μπορείς να την κάνεις να σε γουστάρει άσχετα με το αν μπορείς ή όχι σε βάθος χρόνου να της διασφαλίσεις ελεύθερο έδαφος για να κινείται όπως της καπνίσει. Πράγμα το οποίο μας φέρνει στα ίδια ξανά ... "get a fucking job".. :P

Δημοσ.
..χμ, το θηλυκό μπορεί να χειραγωγηθεί βάση κάποιων εγγενών triggers... δηλαδή το βασικό είναι να μπορείς να την κάνεις να σε γουστάρει άσχετα με το αν μπορείς ή όχι σε βάθος χρόνου να της διασφαλίσεις ελεύθερο έδαφος για να κινείται όπως της καπνίσει. Πράγμα το οποίο μας φέρνει στα ίδια ξανά ... "get a fucking job".. :P

Οι ρέμπελοι δεν πηδάνε δηλαδή ? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...