vasilis_g Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν λίγο καιρό είχα κάνει φορματ το λαπτοπ και από vista πήγα σε xp αλλά χωρίς να διαγράψω τον δεύτερο δίσκο της Toshiba που έχει το HDDRecovery. Τώρα θέλω να πάω σε vista ξανά και να το κάνω να φαίνεται εργοστασιακό. Γίνατε.? Ο φάκελος HDDRecovery έχει μέσα και τα windows vista που είχε το pc όταν το αγόρασα?
vasilis_g Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν λίγο καιρό είχα κάνει φορματ το λαπτοπ και από vista πήγα σε xp αλλά χωρίς να διαγράψω τον δεύτερο δίσκο της Toshiba που έχει το HDDRecovery. Τώρα θέλω να πάω σε vista ξανά και να το κάνω να φαίνεται εργοστασιακό. Γίνατε.?Ο φάκελος HDDRecovery έχει μέσα και τα windows vista που είχε το pc όταν το αγόρασα κανενας.?
PlaStiK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασε με κλειστό τον υπολογιστή να κρατήσεις πατημένο το μηδέν και να πατήσεις το power on. Θα πρέπει να φορτώσει το recovery menu.
pp6210 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 έχεις αλλάξει κάτι στα partitions από όταντο πήρες? Γιατί πατώντας κάποιο function key στο boot θα έπρεπε να σε βάλει σε recovery menu, όπου θα διάλεγες αν θες να κανεις restore από το εργοστασιακό image - έτσι είναι στο δικό μου το dell. Τουλάχιστον το image αυτό καθεαυτό το έχεις? μήπως έχεις τίποτα συνοδευτικά δισκάκια που θα μπορούσες να κάνεις boot και θα σου έδιναν το recovery menu?
vasilis_g Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 έχεις αλλάξει κάτι στα partitions από όταντο πήρες? Γιατί πατώντας κάποιο function key στο boot θα έπρεπε να σε βάλει σε recovery menu, όπου θα διάλεγες αν θες να κανεις restore από το εργοστασιακό image - έτσι είναι στο δικό μου το dell. Τουλάχιστον το image αυτό καθεαυτό το έχεις? μήπως έχεις τίποτα συνοδευτικά δισκάκια που θα μπορούσες να κάνεις boot και θα σου έδιναν το recovery menu? αν το πάω σε service της toshiba θα μου το κάνουν όπως ήταν όταν το είχα αγοράσει.?
pp6210 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 αν το πάω σε service της toshiba θα μου το κάνουν όπως ήταν όταν το είχα αγοράσει.? ναι κατά 99% αλλά με χρέωση! Είδες τα συνοδευτικά cd σου? κανένα δεν bootάρει σε recovery menu?
vasilis_g Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ναι κατά 99% αλλά με χρέωση! Είδες τα συνοδευτικά cd σου? κανένα δεν bootάρει σε recovery menu? δεν εχω συνοδευτικά cd. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:16 ---------- Μπορώ να κατεβάσω από κάπου το εργοστασιακό recovery cd.?
teofross Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 To image του λαπτοπ το βαζει παντα η εταιρια μεσα σε ενα αλλο partition κρυφο που δεν φενεται παρα μονο απο καποιο hdd manager ή απο το hdd manager των windows.Ακομα και αν δεν εχεις φτιαξει το recovery cd θα μπορουσες να πας να το φτιαξεις οποιαδηποτε ωρα μεσα απο το application της toshiba ακομα και αν ειχαν γινει χάλι τα windows εστω και αν σε αφηνε να μπεις σε safe mode οποτε να bootareis μετα απο τα φτιαγμενα dvd και να το κανεις σαν καινουργιο.Απο την στιγμη που ομως εχεις βαλει xp χλωμευει εντελως.οποτε απλως για να μην σε χρεωσουν εποικοινωνησε με την αντιπρωσωπεια και χωρις να τους πεις και πολλα παρακαλεσε τους να σου δωσουν τα recovery dvd για το μοντελο σου.Ετσι μαυτα θα κανεις boot και θα κανεις restore.ή προσπαθησε να τα βρεις αυτα απο καποιον αλλον ή στην τελικη αν ειναι να σε χρεωσουν μονο για τα dvd αυτα.Αλλιως ειναι κριμα να πληρωσεις το service για μια διαδικασια απλη που θα μπορουσες να κανεις μονος σου.
vasilis_g Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αν ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ας μου στείλει ένα πμ
paokara Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Για δοκίμασε αυτό... Μέσα απο την διαχείριση δίσκων των XP πήγαινε και κάνε active το particion του δίσκου που είναι recovery, κάνε μετά μια επανεκίνηση και αν όλα πάνε καλά φυσιολογικά θα αρχίσει το recovery της Toshiba. It's a long shot but...
100 010 00 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Με F12 δοκιμασες? Θα πρεπει να σου βγαζει μηνυμα στο boot, τι να πατησεις για να σου ξεκινησει το recovery. Αν δε προλαβαινεις να διαβασεις τα μαυρα μενου, να πατας "pause" στο πληκτρολογιο και μετα enter για να συνεχιζει
vasilis_g Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Παρήγγειλα από την σελίδα της Toshiba το Cd αποκατάστασης τον windows αλλά τώρα έχω ένα πρόβλημα. Ενώ βλέπει κανονικά το cd και ξεκινά η αποκατάσταση συστήματος μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν επιλέγω την γλωσσά και πατώ συνεχεία . Ξέρει κανένας τι να κάνω.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.