Προς το περιεχόμενο

Eλληνικό κανάλι στο mirc

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
thanks

ακυρο ,το nana.irc.gr δεν το βρίσκω

Πρεπει να το πληκτρολογησεις αυτο,δεν υπαρχει σε καποια λιστα δηλαδη.Κι αν συνδεθεις θα σου βγαλει μια λιστα με τα rooms που εχει.

Δημοσ.
thanks

ακυρο ,το nana.irc.gr δεν το βρίσκω

ανοιγεις mirc.

γραφεις /server nana.irc.gr

πατας enter

γραφεις /j hellas

Ειναι ελληνικος σερβερ ο GRnet, αρα αν τσεκαρεις την λιστα με τα channel θα βρεις 10δες ελληνικα καναλια.

4-5 ειναι δραστηρια απο αποψης chat πλεον. Θα ξενερωσεις soon, με την ανωμαλια που κυκλοφορει εκει μεσα παντως. Πιο πολυ gay μαζευονται εκει μεσα πλεον για ψωνιστηρι.

Δημοσ.
Παλιά έμπαινες μέσα και χανόσουν.1000+ άτομα σε #hellas!Tώρα νέκρα.Γιατί άραγε αυτό?Γνωρίζει κανείς?

Διοτι με τον καιρο αρχισε να μαζευει υπερβολικα πολλους ανωμαλους. Επισης κατα τη γνωμη μου οι IRCops και γενικοτερα οι ops των μεγαλων καναλιων ηταν τραγικοι και δεν χειριστηκαν οπως επρεπε τον κοσμο, με αποτελεσμα οι χρηστες που μπαιναν με ορεξη για chat να αφησουν τη θεση τους στους ανωμαλους, ξενερωμενοι απο ακραιες συμπεριφορες ops που ειχαν χασει καθε ελεγχο. Γενικα επικρατουσε τρελη αναρχια-αδικια, αρκετη ωστε να ξενερωσει τον καθε λογικο ανθρωπο.

Μην ξεχνας και κατι πολυ βασικο: εμφανιστηκε το facebook και αλλα παρομοια site, τα τελευταια χρονια. Λογικο ο κοσμος να μετακινηθει προς τα εκει. Ειναι οπως στα club. Οπου πανε πολλες γυναικες, εχει κοσμο, οπου δεν πανε γυναικες ο κοσμος ειναι λιγος. Ετσι και με το facebook-mirc.

Χωρια οτι το mirc χαριζε πληρη ανωνυμια και ηταν απροσωπο, με αποτελεσμα να κανονιζονται τα φημισμενα αποτυχημενα ραντεβου οπου πηγαινες στην ταδε πλατεια και αντικρυζες μια χοντρη να σε περιμενει, ενω τοσο καιρο σου ειχε δωσει την εντυπωση οτι ηταν μαναρι κλπ.

Δημοσ.
Παλιά έμπαινες μέσα και χανόσουν.1000+ άτομα σε #hellas!Tώρα νέκρα.Γιατί άραγε αυτό?Γνωρίζει κανείς?

Νεκρα δε λες τιποτα...εκτος απο μερικα καναλια που εχουν κοσμο...τα περισσοτερα ουτε 10 ατομα δε μαζευουν.Εκτος του οτι δεν εγινε καλος χειρισμος απ τους Mods ( θ αναφερω ως παραδειγμα εμενα που ειχα φαει ban απ το Jokes επειδη εγραψα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οχι με greeklish) , πλεον το mirc θεωρειται απαρχαιωμενο.Ο κοσμος κανει chat Πλεον με Msn , facebook και στην Ελλαδα με το zoo.gr παρα πολλοι.

Νομιζω αν δεν εξελιχθει λιγακι το mirc script ωστε να υποστηριζει ήχο και εικόνα..ή επισης ο καθε χρηστης να εχει ενα προφίλ , σε λιγα χρονια θα "πεθάνει"

Mono και μονο που πληκτρολογεις εντολες για να δεις πχ ποια rooms ειναι διαθεσιμα ειναι αρκετο για να μη μπορει ν αναγωνιστει αλλες υπηρεσιες chat.

Δημοσ.

Χωρια οτι το mirc χαριζε πληρη ανωνυμια και ηταν απροσωπο, με αποτελεσμα να κανονιζονται τα φημισμενα αποτυχημενα ραντεβου οπου πηγαινες στην ταδε πλατεια και αντικρυζες μια χοντρη να σε περιμενει, ενω τοσο καιρο σου ειχε δωσει την εντυπωση οτι ηταν μαναρι κλπ.

ετσι για την ιστορία εμείς οι admins κ IRCops είχαμε τα καλύτερα μωρά.. χαχαχα... όντως ωραίες εποχές 2001 περίπου.. τώρα :eek::eek:

Δημοσ.
ετσι για την ιστορία εμείς οι admins κ IRCops είχαμε τα καλύτερα μωρά.. χαχαχα... όντως ωραίες εποχές 2001 περίπου.. τώρα :eek::eek:

ποσο χαζες μπορει να ηταν? no offence προς εσας, αλλα πρεπει να κουβαλας αρκετα κιλα χαζοβιολισμου για να θες να λες "τα χω με τον ταδε ircop!!!". Θα μου πεις αυτο συνανταται και στην κοινωνια. Αλλη αιγλη εχει ενας με εναν παπακι, αλλη αιγλη εχει ο αλλος με το cabrio. Αλλη αιγλη εχει ενας που δουλευει delivery κι αλλη εχει αυτος που ειναι διευθυντης σε ενα κλαδο της επιχειρησης του μπαμπα του. Στους ircop θα σκαλωναν? Ως θεους θα σας βλεπανε :P

Τοτε το 2001 εμπαινα κι εγω περιπου...Περαν του τι μωρα σας κολλαγανε, η εν γενει συμπεριφορα ηταν αυτη που πατωσε το grnet. Οπως και το τραγικο community.

Εγω πχ ειχα φαει k-line επειδη ειχα μαλωσει με τον κολλητο ενος ircop για μουσικη...Ε εγινε μια, εγινε δυο, εγινε τρεις στο τελος ο κοσμος αρχισε να ξενερωνει. Και με το που εμφανιστηκαν στοιχειωδεις εφαρμογες chat με Ελληνες, παροτι χειροτερες, την εκαναν ολοι για αλλου. Τωρα μπαινω καμια φορα grnet να μη γινει drop to 2o nick (το 1ο registered το 2000 ηδη εγινε) και βλεπω οτι στο hellas πχ ειναι οι κλασικοι ψυχακηδες και σουλατσαρουν ανενοχλητοι, ουτε λογος για kick/ban. Οποτε ο καθε λογικος το σιχαινεται ευκολα πλεον.

Το πολυ θετικο απο ολη αυτην την ενασχοληση μου ειναι οτι γνωρισα 1 πολυ πολυ καλη φιλη που ακομα κραταμε επαφες μεχρι σημερα. Και το αλλο θετικο ειναι οτι εμαθα scripting στα 17 μου σε μια γλωσσα που εμοιαζε αρκετα με c++. Απο περιεργεια ανοιξα τωρα τα remotes του script που ειχα φτιαξει και διαπιστωσα οτι εχει 14.000 γραμμες κωδικα. Πολλες copy paste απο διαφορα μικροutilities που εβρισκα και τα επαιρνα και τα τροποποιουσα στα μετρα μου. Εντυπωσιακο το νουμερο τωρα που το ειδα :Ο

Δημοσ.

Ωραία χρόνια..Αν μου λέγανε τότε ότι κάποτε στο mirc θα υπάρχουν 100 άτομα online ακόμα θα γέλαγα.Δεν υπήρχε καλύτερο chat εκείνο τον καιρό.Αν και τότε ήταν άλλος κόσμος πιο ανοιχτός και πιο ελεύθερος χωρίς πολλά κολλήματα.Έπρεπε να τράβαγα screenshot με τα 2000 άτομα τότε...Κρίμα..

• Super Moderators
Δημοσ.

msn + profile sites...το σκότωσαν τελείως...

Δημοσ.
ποσο χαζες μπορει να ηταν? ........................

Το πολυ θετικο απο ολη αυτην την ενασχοληση μου ειναι οτι γνωρισα 1 πολυ πολυ καλη φιλη που ακομα κραταμε επαφες μεχρι σημερα. Και το αλλο θετικο ειναι οτι εμαθα scripting στα 17 μου σε μια γλωσσα που εμοιαζε αρκετα με c++. Απο περιεργεια ανοιξα τωρα τα remotes του script που ειχα φτιαξει και διαπιστωσα οτι εχει 14.000 γραμμες κωδικα. Πολλες copy paste απο διαφορα μικροutilities που εβρισκα και τα επαιρνα και τα τροποποιουσα στα μετρα μου. Εντυπωσιακο το νουμερο τωρα που το ειδα :Ο

καλά ότι να ναι τώρα το είδα το μήνυμα.. ναι ήταν χαζές, ναι, ήταν μια μικρογραφία της κοινωνίας. όχι ότι τώρα δεν ασχολούμαστε και δεν βρίσκουμε κοπέλες αλλα τότε δεν προσπαθούσα καν, απλα διάλεγα. Αν και απάντησα περισσότερο για το scripting, οπου είχα και εγώ τρέλα... έτσι για παράδειγμα ftp server, beta ενός παιχνιδιού με picwin (αν γνωρίζεις), τρελά dlls για 0 time responce, script pου έλεγχε μέσω mysqlite και geodatabase απο που έμπενε ο χρήστης και σε περίπτωση "DoS" στο δύκτιο άφηνε μόνο τους έλληνες εντός, κ.α .. α ήμουν και ο μεταφραστής ενός γνωστου irc daemon του Unreal... (σε μικρή ηλικία βέβαια όλα αυτά:P)

Δημοσ.
msn + profile sites...το σκότωσαν τελείως...

τοτε το λιγοστο bw της 56αρας εστω της 64αρας isdn ηταν ωριακα για να μπορεις και να σερφαρεις παραλιλα χωρις να σου τρωει το chat bw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...