.:VenoM:. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι η πρώτη φορά που θα περάσω τα Windows Vista στον υπολογιστή μου και θέλω να ρωτήσω αν αυτά έχουν ενσωματωμενω το .NetFrameWork 3.5 και το DirectX 9 ή θα χρειαστεί να τα περάσω εγώ ?
.:VenoM:. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 ευχαριστώ ! και κατι αλλο βρε παιδια : 1) στο pc εχω 4GB RAM ,αν εγώ βάλω την 32 bit εκδοση των Vista , θα μου αναγνωρίζει μόνο τα 2 GB όπως στα XP ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο ? 2) Εϊναι κακό να περνάω προγράμματα 32 bit σε έκδοση Windows 64 bit ?
we_will_rise Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 1)Θα αναγνωρίζει τα 2 GB αλλά μόλις βάλεις το SP1 θα αναγνωρίσει και τα 4... 2)Χωρίς να πέρνω όρκο, θα έχεις πρόβλημα ασυμβατότητας (με τα παιχνίδια αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα). Αλλά γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο ; αφού θες να βάλεις Vista32
GCMH Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 1) Θα αναγνωρίζει 4 GB από την αρχή ΑΛΛΑ θα χρησιμοποιεί από 3.5 και κάτω, κάτι που εξαρτάται από την υλοποίησή σου. Κάνε μια αναζήτηση σε παλιά θέματα. Το ζήτημα αυτό έχει χιλιοσυζητηθεί. 2) Σε Vista 64 δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα, ούτε σε παιχνίδια ούτε σε προγράμματα. Οι οδηγοί είναι το πρόβλημα και αυτό για παλιότερες συσκευές.
.:VenoM:. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 συνεπώς για να μου αναγνωρίζετε όλη η RAM συμφέρει η 64 bit έκδοση ?
Antwni Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ε ναι πόσο καιρό το λέμε αυτό.... Γιατί και στο μέλλον μπορεί να την αναβαθμίσεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.