BaNcU Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Microsoft Office Outlook 2007. Αρχικά, έτσι ξαφνικά ενώ έκανα την καθημερινή "βόλτα" να τσεκάρω άμα έχω κανένα mail έλαβα ένα error που μου έκλεινε την εφαρμογή. Είπα εντάξει ( δεν του 'δωσα σημασία ) και έκανα ένα re-install το Office. Mετά την καινούρια εγκατάσταση όταν έμπαινα μου 'γραφε ότι οι personal folders cannot be found . Μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο μπλέχτηκά με κάτι αρχεία που έχουν καταλήξεις .pst και .ost . Επιχείρησα να κάνω επιδιόρθωση τα .pst και τα κατάφερα . Αν και μετά απο την επιδιόρθωση μπορούσα να μπώ στο Outlook όταν επιχειρούσα να στείλω/παραλάβω e-mail έπαιρνα πολλαπλα errors. Εκτός αυτού δεν μπορώ να σβήσω το Office τελείως έτσι ώστε να το ξαναβάλω από την αρχή . Επιπλέον, τα στοιχεία μου δουλεύουν κανονικά γιατί δεν άλλαξε και τίποτα έτσι ώστε να προέρχεται το πρόβλημα από αυτά. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιον βοηθήσει.
cger Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν είναι θέμα εγκατάστασης δοκίμασες να διαγράψεις το προφίλ του outlook και να το δημιουργήσεις από την αρχή.
BaNcU Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοείς τα αρχεία που βρίσκονται στο c:/users/@@@/appdata/local/microsoft/outlook ; Δηλαδή εδώ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.