Προς το περιεχόμενο

OTE: Χρονοδιάγραμμα για adsl στη περιοχή μου

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια δεν παει αλλο στον ΟΤΕ μου πουλανε τρελα παιδευομαι εδω και καιρο να μαθω αν θα ερθουν στην περιοχη μου η 8αρα και η 24αρα και δεν ξερει κανεις! ρωταω στο τοπικο OTeshop δεν ξερουν τιποτα στο 134 επισης πουθενα πληρης αγνοια. θελω να ξερω για να δω αν θα παω στην cyta η οχι. ειναι δυνατον να μην γνωριζει κανεις δεν υπαρχει καποιο προγραμμα ενα χρονοδιαγραμμα? τι ανυπαρξια ειναι αυτη?

Δημοσ.

στειλε γραπτο αιτημα διοτι τα γραπτα ειναι υποχρεωμενοι να τα απαντησουν επειδη περνουν αριθμο πρωτοκολου.αν και στον οτε μαλον ειναι πρωτο (κωλου).αν και αυτο που θα απαντησουν ειναι θεωρητικο οποτε αν εχεις αλλη ετερεια καντην γιαεκει .χειροτερα απο τον οτε δεν νομιζω να ειναι.αμα δεν σου αρεσει απλα ξαναγυρνας.υπομονη θελει και δυστυχως δοκιμες.γιατι και να σου πουν σε εξι μηνεςθα μπει μπορει οι εξι μηνες να ειναι 16.ολα αυτα αν η cyta δινει παραπανω.τι περιοχη εισαι/?

Δημοσ.

μενω σε ενα χωριο 7 χιλιομετρα εξω απο την Καστορια υπαρχει η cyta που δινει μεχρι 12mbps αλλα ςγω θελω τα 24 του ΟΤΕ λογω χαμηλου attenuation που εχει η γραμμη μου (10 db) απο τον ΟΤΕ σαν παροχο ειμαι ευχαριστημενος

Δημοσ.

Στις περιοχές εκτός πόλης είναι άβυσσος το δίκτυο.

Δεν σου απαντάνε επειδή όντως δεν ξέρουν.

Στην επαρχία, ακόμα και στο ίδιο καφάο οι επιδόσεις κυμαίνονται σε διαφορετικά επίπεδα από σύνδεση σε σύνδεση.

Στο χωριό ενός φίλου, ένας γείτονάς του 200μ δίπλα έχει ίντερνετ (1024) εδώ και 2 χρόνια, ενώ στο δικό του σπίτι δεν συγχρόνιζε καν το router.

Επειδή είχαν πολλά παράπονα, είναι πλέον συντηριτικοί στις απαντήσεις τους.

Δημοσ.
.

Στο χωριό ενός φίλου, ένας γείτονάς του 200μ δίπλα έχει ίντερνετ (1024) εδώ και 2 χρόνια, ενώ στο δικό του σπίτι δεν συγχρόνιζε καν το router.

Επειδή είχαν πολλά παράπονα, είναι πλέον συντηριτικοί στις απαντήσεις τους.

ισχυει και εδω αυτο .σε ιδιο σπιτι ιδιο καλωδιο 6 Mbit διαφορα οι 2 απο τους 4 γειτονες.

Δημοσ.

Καλημέρα. Αυτό που λές Pouline να ζητησει εγραφη πληροφόρηση από Οτε πως γίνεται ? Θέλω να βάλω adsl γραμμή στη Καρυστο και από τον Ιουνιο δεν υπάρχουν πόρτες διαθέσιμες . Και στο 134 δεν υπάρχει ενημέρωση και στην Καρυστο δεν υπάρχει Οτε ! Και ενοείται πως δεν υπάρχει και άλλος πάροχος ,,,,,,

Δημοσ.

και διαμεσω εεττ να το παει πιστευω οτι θα πρεπει να απαντησουν.απλα καποια στιγμη ειχα μιλησει με ενα ατομο και μου ειχε πει το εξης.γενικα οταν θες κατι απο δημοσιο θα πρεπει να υπαρχει γραπτο αιτημα ,απο την στιγμη που υπαρχει γραπτο αιτημα και παρει αριθμο πρωτοκολου θαπρεπει να απαντηθει εστω με οποιαδηποτε απαντηση.οπως γινετε πχ με τις καταγγελιες.και το ιδιο μου ειχε πει και καποιος αλλος .αν κανεις παραπονο γραπτο πχ επειδη υπαρχει ενα τρυπα στην ασφαλτο που δεν εκλεισαν θα δεις οτι θα την κλεισουν διοτι αμα γινει κατι στραβο θα τους παρει ο .... εφοσον υπαρχει γραπτο αιτημα.γιατι με τηλεφωνο σιγουρα θα σε γραψουν κανονικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...