ababapanos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 εχω πολλα ebook ποθ εχουν τιτλους στα ελληνικα, και τηελς να τα κανω σε greeklis, να να μου τα αναγνωριζει το iphone. υπαρχει καποιος τροποσ για να μην καθμαι να το κανω εγω αυτο για 500 διαφορετικα αρχεια? το ιδιο θελω να κανω και με φωτογραφιες μου, ευχαρηστω πολυ!
parsifal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Κάνε μία Αναζήτηση στην παρούσα ενότητα για θέματα που στον τίτλο τους περιέχουν τον όρο greeklish. Θα βρεις πολλά σχετικά threads, κυρίως για MP3 files, αλλά τα προγράμματα που προτείνονται δεν τα νοιάζει ο τύπος του αρχείου.
Bspus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ενας πιο γενικος τροπος να αντιμετωπισεις το προβλημα: Πας με γραμμη εντολων στο φακελο με τα mp3 και δινεις την εντολη dir /b > list.txt Θα πρεπει να δημιουργησει μεσα ενα αρχειο list.txt με τα ονοματα των αρχειων Πας εδω http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp Paste τη λιστα μεσα και copy σε αλλο αρχειο τα αλλαγμενα σε Greeklish ονοματα Αν δεν εχουν μεσα κενα, μπορεις πολυ ευκολα να φτιαξεις εντολες rename σε batch file με τη βοηθεια του excel, βαζοντας στην πρωτη στηλη τη λεξη ren στη δευτερη το ελληνικο ονομα και στην τριτη το greeklish. Μετα copy paste σε αρχειο κειμενου με καταληξη .bat Αν εχουν κενα δυσκολευει λιγο η κατασταση, οχι οτι δε γινεται ομως. Αν δεν βρεις προγραμμα που να κανει αυτο που θες και σε ενδιαφερει αυτο που προτεινω πες μου εδω και θα βρεθει λυση
Evgenios1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εχεις .net πανω στο pc, δοκιμασε αυτο ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙ ΣΟΥ! ΥΓ: Φτιαξε ενα φακελο βαλε μεσα 2-3 αρχεια βαλε και το προγραμμα, για να δεις αν σου κανει gr2en.zip
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω το iphone στο firmaware 3.0 έχει εγγενή υποστήριξη για Ελληνική γλώσσα. Κάνε αναβάθμιση.
pagratios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εχεις .net πανω στο pc, δοκιμασε αυτο ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙ ΣΟΥ! ΥΓ: Φτιαξε ενα φακελο βαλε μεσα 2-3 αρχεια βαλε και το προγραμμα, για να δεις αν σου κανει Πολύ καλό πρόγραμμα!!!Αν το κάνεις σε ένα φάκελο με αρχεία και μ΄σα έχεις και άλλους φακέλους μπαίνει και τα αλλάζει και εκεί?
spartacus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εχεις .net πανω στο pc, δοκιμασε αυτο ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙ ΣΟΥ! ΥΓ: Φτιαξε ενα φακελο βαλε μεσα 2-3 αρχεια βαλε και το προγραμμα, για να δεις αν σου κανει πολυ καλό πρόγραμμα χρησιμότατο
Evgenios1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλό πρόγραμμα!!!Αν το κάνεις σε ένα φάκελο με αρχεία και μ΄σα έχεις και άλλους φακέλους μπαίνει και τα αλλάζει και εκεί? Ναι, ειναι scriptoides προγραμματακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.