Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για μαζικες μετονομασιες αρχειων

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω πολλα ebook ποθ εχουν τιτλους στα ελληνικα, και τηελς να τα κανω σε greeklis, να να μου τα αναγνωριζει το iphone. υπαρχει καποιος τροποσ για να μην καθμαι να το κανω εγω αυτο για 500 διαφορετικα αρχεια?

το ιδιο θελω να κανω και με φωτογραφιες μου,

ευχαρηστω πολυ!

Δημοσ.

Κάνε μία Αναζήτηση στην παρούσα ενότητα για θέματα που στον τίτλο τους περιέχουν τον όρο greeklish. Θα βρεις πολλά σχετικά threads, κυρίως για MP3 files, αλλά τα προγράμματα που προτείνονται δεν τα νοιάζει ο τύπος του αρχείου.

Δημοσ.

Ενας πιο γενικος τροπος να αντιμετωπισεις το προβλημα:

Πας με γραμμη εντολων στο φακελο με τα mp3 και δινεις την εντολη

dir /b > list.txt

Θα πρεπει να δημιουργησει μεσα ενα αρχειο list.txt με τα ονοματα των αρχειων

Πας εδω

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

Paste τη λιστα μεσα και copy σε αλλο αρχειο τα αλλαγμενα σε Greeklish ονοματα

Αν δεν εχουν μεσα κενα, μπορεις πολυ ευκολα να φτιαξεις εντολες rename σε batch file με τη βοηθεια του excel, βαζοντας στην πρωτη στηλη τη λεξη ren στη δευτερη το ελληνικο ονομα και στην τριτη το greeklish. Μετα copy paste σε αρχειο κειμενου με καταληξη .bat

Αν εχουν κενα δυσκολευει λιγο η κατασταση, οχι οτι δε γινεται ομως. Αν δεν βρεις προγραμμα που να κανει αυτο που θες και σε ενδιαφερει αυτο που προτεινω πες μου εδω και θα βρεθει λυση

Δημοσ.

Αν εχεις .net πανω στο pc, δοκιμασε αυτο

:shifty: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙ ΣΟΥ!

ΥΓ:

Φτιαξε ενα φακελο βαλε μεσα 2-3 αρχεια βαλε και το προγραμμα, για να δεις αν σου κανει :)

gr2en.zip

Δημοσ.

ΥΓ:

Φτιαξε ενα φακελο βαλε μεσα 2-3 αρχεια βαλε και το προγραμμα, για να δεις αν σου κανει :)

Πολύ καλό πρόγραμμα!!!Αν το κάνεις σε ένα φάκελο με αρχεία και μ΄σα έχεις και άλλους φακέλους μπαίνει και τα αλλάζει και εκεί?

Δημοσ.

ΥΓ:

πολυ καλό πρόγραμμα χρησιμότατο

Δημοσ.
Πολύ καλό πρόγραμμα!!!Αν το κάνεις σε ένα φάκελο με αρχεία και μ΄σα έχεις και άλλους φακέλους μπαίνει και τα αλλάζει και εκεί?

Ναι, ειναι scriptoides προγραμματακι:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...