Προς το περιεχόμενο

Φιμε τζαμια - μεμβρανες

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

περι νομοθεσίας ξέρουμε να ισχύει κάτι στάνταρ;

γιατί αλλου ακούω οτι μερικές εταιρίες τηρούν κάποια ευρωπαϊκά στάνταρτς, αλλού ότι από το 2008 και μετά βγήκε νεος νόμος που λέει ότι αν έχει πλευρικούς καθρέπτες το αμάξι βάζεις ότι γουστάρεις, αλλού ότι σε γράφουν αν δεν είσαι ευδιάκριτος από πίσω....τι από όλα ισχύει;

γιατί πες οτι έβαλα φιμέ μην τρώω 30ευρες κλήσεις από εδώ και από εκεί.... :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

κατι στανταρ δε ξερουμε, ζουμε σε ενα οτιναναι "κρατος" . Παντως αν εχεις τα χαρτια των φιμε μεμβρανων, τουλαχιστον περνας το ΚΤΕΟ ...

Ας κάνω και την ερώτηση του άσχετου. Γιατί να θέλει κάποιος να βάλει φιμέ τζάμια;

Εχεις ακουστά το μαύρισμα του οδηγού; Ε αν βαλεις μεμβράνη,δεν θα το ξανάακούσεις.

Προτιμότερο για'μενα,να δωσετε λιγα χρήματα παραπάνω και να βαζετε εργοστασιακά φιμε τζάμια,και πισα να είναι,κανεις δεν θα σας πει ποτέ τπτ.

κατι στανταρ δε ξερουμε, ζουμε σε ενα οτιναναι "κρατος" . Παντως αν εχεις τα χαρτια των φιμε μεμβρανων, τουλαχιστον περνας το ΚΤΕΟ ...

αν τα δειξεις στον μπάτσο,δεν θα σε γράψει εκτός κι αν αλλα γραφει το χαρτι κι αλλιώς ειναι η μεμβράνη.

Οπου και να σε γραψει,θα πας στο κοντινότερο τμημα και θα κανεις παράπονα,οποτε και θα σβηστεί.

εννοεις εργοστασιακα φιμε κρυσταλλα; ή φιμε μεμβρανες? γιατι ,απ οσο γνωριζω, και οι αντιπροσωπείες καποιον τεχνιτη απο εταιρια που βαζουν φιμε μεμβρανες φωναζουν και βαζει φιμε στο αυτοκινητο... δεν γνωριζω βεβαια για τις αντιπροσωπειες των ακριβων αυτοκινητων...

εννοεις εργοστασιακα φιμε κρυσταλλα; ή φιμε μεμβρανες? γιατι ,απ οσο γνωριζω, και οι αντιπροσωπείες καποιον τεχνιτη απο εταιρια που βαζουν φιμε μεμβρανες φωναζουν και βαζει φιμε στο αυτοκινητο... δεν γνωριζω βεβαια για τις αντιπροσωπειες των ακριβων αυτοκινητων...

Κρύσταλλα.

Να έχουν πάνω και το σηματάκι της μάρκας(εργοστασίου κλπ) του αυτοκίνητου.

μα και στις μεμβρανες βαζουν πανω ενα σηματακι της εταιριας κλπ ! Τεσπα.. μπορει σε μενα απλα να τυχε να το βαλανε,τι να πω :fear:

η llumar από ότι λέει βάζει πλέον..... το πλεον είναι σχετικό μπορεί να το κάνει από το 2008...

εγώ θα βάλω πάντως από κάποια αξιοσέβαστη εταιρία μέσα στο φθινόπωρο-χειμώνα σύμφωνα με τις νόμιμες προδιαγραφές που ισχύουν. Και αν με γράψει κανείς θα την σβήσω με νορμαλ τρόπο...

μα και στις μεμβρανες βαζουν πανω ενα σηματακι της εταιριας κλπ ! Τεσπα.. μπορει σε μενα απλα να τυχε να το βαλανε,τι να πω :fear:

Μην μπερδεύεσαι,αν το κρυσταλλο ειναι εργοστασιακό,αυτόματα παύει οτιδήποτε οσον αφορά τα όρια(στο vw μου,δεν βλέπεις τίποτα στο πλαι και πίσω).

Με την λουμαρ δεν ισχύει το ίδιο

Μου χαρίσαν ένα ρολό αντιηλιακής μεμβράνης γύρω στα 3 τετραγωνικά το οποίο κάνει μια χαρά για το αμάξι μου

Επειδή δεν θέλω να χαλάσω λεφτά κάθησα και είδα κάποια βιντεάκια . Κατάλαβα μεν κάποια πράγματα αλλά άλλος χρησιμοποιούσε πιστολάκι και άλλος όχι , και θέλω να ρωτήσω και για το υγρό που βάζουν για να κολλήσει... Απλό νερό μπορείς να βάλεις ή θέλει κάτι άλλο που μπορείς να βρεις στο εμπόριο? ΟΠοιαδήποτε βοήθεια δεκτή.Τα βήματα βασικά με μπερδεύουν λίγο

Ευχαριστώ

Μου χαρίσαν ένα ρολό αντιηλιακής μεμβράνης γύρω στα 3 τετραγωνικά το οποίο κάνει μια χαρά για το αμάξι μου

Επειδή δεν θέλω να χαλάσω λεφτά κάθησα και είδα κάποια βιντεάκια . Κατάλαβα μεν κάποια πράγματα αλλά άλλος χρησιμοποιούσε πιστολάκι και άλλος όχι , και θέλω να ρωτήσω και για το υγρό που βάζουν για να κολλήσει... Απλό νερό μπορείς να βάλεις ή θέλει κάτι άλλο που μπορείς να βρεις στο εμπόριο? ΟΠοιαδήποτε βοήθεια δεκτή.Τα βήματα βασικά με μπερδεύουν λίγο

Ευχαριστώ

Στο μαγαζι που βάλαμε,νερο έβαζε ο μάστορας.

Ευχαριστώ

καλο θα ηταν να εχεις τα εργαλειακια που δειχνουν και στα βιντεο που ειδες (ειδικη μαλακη σπατουλα, ξυστρα για να καθαριζεις τα τζαμια, σφουγγαρακι σκληρο, κοπιδι και φυσικα θερμοπιστολο η εστω ενα δυνατο πιστολακι μαλλιων). το τελευταιο ειδικα χρειαζεται για το πισω τζαμι που αναλογα το αυτοκινητο μπορει να εχει απο ελαφρια εως μεγαλη καμπυλη, κι εκει πρεπει να δωσεις σχημα στη μεμβρανη ωστε να μην κανει ζαρες. λογικα ομως θα σου χρειαστει και στα αλλα τζαμια να στρωσεις τις οποιες ζαρες. επιπλεον...αυτο που βαζουν δεν ειναι σκετο νερο, οι πιο πολλοι εγκαταστατες που εχω δει προσθετουν και λιγο johnsons shampoo (ναι αυτο για τα μωρα)..καθως αφηνει απειροελαχιστα υπολειμματα τα οποια με τον ηλιο εξαφανιζονται, ενω με αλλα αρκετες φορες δεν εξαφανιζονται τελειως και αφηνουν σημαδια.

Μην μπερδεύεσαι,αν το κρυσταλλο ειναι εργοστασιακό,αυτόματα παύει οτιδήποτε οσον αφορά τα όρια(στο vw μου,δεν βλέπεις τίποτα στο πλαι και πίσω).

Με την λουμαρ δεν ισχύει το ίδιο

Μην εισαι σιγουρος. Εχεις βρει να το λεει καπου ο ΚΟΚ αυτο; Γιατι εγω δεν το βρισκω, ξερω για μεγιστο επιτρεπομενο σκουρο τζαμι αυτο που φαινεται ο οδηγος απ'εξω. Αρα μπορει ανετα να μπορουν να σε γραψουν, απλα να μην εχει τυχει.

Ενημερωσε αν ειναι αλλιως τα πραγματα πλιζ...

Μην εισαι σιγουρος. Εχεις βρει να το λεει καπου ο ΚΟΚ αυτο; Γιατι εγω δεν το βρισκω, ξερω για μεγιστο επιτρεπομενο σκουρο τζαμι αυτο που φαινεται ο οδηγος απ'εξω. Αρα μπορει ανετα να μπορουν να σε γραψουν, απλα να μην εχει τυχει.

Ενημερωσε αν ειναι αλλιως τα πραγματα πλιζ...

Παιζεις με τα παράθυρα,στα εργοστασιακά κρύσταλλα λες οτι ετσι βγηκε απο το εργοστάσιο(ειδικα αν ειναι και μεταχειρισμένο)και οτι εσυ δεν πειραξες τπτ,τον βαζεις να το ξύσει κιολας και εισαι οκ,γενικα με το που δουν σηματακι εργοστασιου σταματανε καθε ελεγχο(υποτίθεται οτι τα εργοστάσια πανε συμφωνα με τους κανονισμούς και τοι βγάζουν ειναι εχει έγκριση τύπου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...