adi32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Εβαλα μεμβρανες Llumar me 55% συντελεστη μεταδοσης φωτος και μου ειπαν οτι στα μπροστα πλαινα απαγορευεται με νεο νομο Ξερετε τι ισχυει με προστιμα κτεο κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Στο παρ-μπριζ απαγορευεται να βαλεις μεμβρανη εστω κι αν ειναι η πρωτη σκαλα,στα παραθυρα οδηγου/συνοδηγου υπαρχει οριο σκουροτητας και τα πισω τα κανεις οτι θες.Στο ΚΤΕΟ πηγαινεις με το χαρτι που σου δωσαν εκει οπου εβαλες τις μεμβρανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Απλά όταν σε σταματάει τροχαία κατέβασε τα τζάμια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Στο παρ-μπριζ απαγορευεται να βαλεις μεμβρανη εστω κι αν ειναι η πρωτη σκαλα,στα παραθυρα οδηγου/συνοδηγου υπαρχει οριο σκουροτητας και τα πισω τα κανεις οτι θες.Στο ΚΤΕΟ πηγαινεις με το χαρτι που σου δωσαν εκει οπου εβαλες τις μεμβρανες. Θα κανω μια αφελη ερωτηση. Αν παω και βγαλω τις 2 ροδες απτο αμαξι σε ενα συνεργειο και παρω απτον "μπομπ τον μαστορα" της γειτονιας μου χαρτι οτι ειναι ασφαλες κλπ κλπ, θα περασω ΚΤΕΟ επιδεικνυοντας αυτο το χαρτι του Μπομπ του μαστορα? imo αν θελουν να σε κοψουν στο ΚΤΕΟ σε κοβουν. Οποτε πηγαινε με κατεβασμενα παραθυρα και ο θεος βοηθος. Φανταζομαι πως δε θα κατσουν να σου πουν "ανεβασε τα παραθυρα", ειδικα αν υπαρχει ουρα οπως συνηθως συμβαινει στα δημοσια ΚΤΕΟ. Το ιδιο κανεις και στα στρουμφ, αν και οταν σε σταματησουν θα εχουν ηδη προσεξει τα φιμε κατα πασα πιθανοτητα. Με λιγα λογια τιποτα δεν σε διασφαλιζει 100%, απλα θα παιζεις "κλεφτες και αστυνομοι" με την ελπιδα οτι θα κανουν τα στραβα ματια. Κοροιδα δεν ειναι, ωστε να μην υποψιαστουν οτι εχεις φιμε μπροστα, εφοσον δουν τα πισω... ΥΓ. Θελω κι εγω να βαλω φιμε, αλλα προσπαθω να αποφευγω να τους δινω επιπλεον δικαιωματα για να με γραψουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ιδιωτικο κτεο παω οποτε εκει δε νομιζω να εχω μεγαλο προβλημα Με την αστυνομια δεν ξερω τι γινεται Ειναι τοσο χαζοι να μην καταλαβουν οτι τα κατεβασμενα παραθυρα δεν εχουν φιμε ενω τα πισω εχουν? Το προστιμο ποσο ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ιδιωτικο κτεο παω οποτε εκει δε νομιζω να εχω μεγαλο προβλημα Με την αστυνομια δεν ξερω τι γινεται Ειναι τοσο χαζοι να μην καταλαβουν οτι τα κατεβασμενα παραθυρα δεν εχουν φιμε ενω τα πισω εχουν? Το προστιμο ποσο ειναι ? μη το λες για τα ιδιωτικα κτεο αυτο...Εκει ειναι που σε κοβουν πανευκολα για κατι τετοια, αντιθετα με το δημοσιο που ειναι ωχαδερφιστες (σου μιλαω για περιπτωση με φιμε τζαμια σε γνωστο. Τον κοψανε στο ΙΚΤΕΟ). Αποτι βλεπω αυτο το "χαρτι" το δινουν μονο αν ειναι 30% οι μεμβρανες στα μπροστινα παραθυρα. Που σαν χαρτι δε λεει τιποτα και δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας φορεας να το διαβασει για να μη σου κοψει κληση. Προκειται για χαρτι τυπου "ο μποπμ ο μαστορας της γειτονιας" οπως προανεφερα. Σου βγαζω κι εγω αν θες ενα τετοιο και στο σφραγιζω κιολας...big deal. check εδω: http://www.ibizaclub.gr/forum/index.php?showtopic=17739 και περι κλησεων check και εδω γιατι βαριεμαι να τα γραφω: http://www.ibizaclub.gr/forum/index.php?showtopic=14396 Επισης: http://www.ibizaclub.gr/forum/index.php?showtopic=14396&view=findpost&p=323740 80 ευρω και αφαιρεση αδειας και πινακιδων για 10 μερες λοιπον. Σαν λυση, βλεπω μονο χαρτι γιατρου που βεβαιωνει αλλεργια στο εντονο φως κλπ...Που και παλι φανταζομαι οτι θα πρεπει να εχει εγκριθει απο καποιον αξιωματικο της τροχαιας για να σου δωσει αδεια να βαλεις φιμε. Που και παλι δεν ισχυει για τα μπροστινα παραθυρα, καθως το απαγορευει η ΕΕ καταρχην. Πιασ' τ'αυγο και κουρευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velissarios1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πέρασα το αυτοκίνητο μου από ΙΚΤΕΟ τον Ιούλιο και επειδή έχω τις ίδιες μεμβράνες πίστεψέ με κανείς δεν ασχολήθηκε με το αν έχω χαρτί από τον τοποθετητή της γειτονιάς.Ούτε φυσικά με έλεγξαν για τις μεμβράνες.Το ΚΤΕΟ είναι αυτό με τα κίτρινα πράσινα χρώματα.Για οτι άλο θες ρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ξεθάβω θέμα γιατί βαριεμαι να κανω καινουργιο... Λεπόν.. θέλω να βάλω μεμβράνες στο αμάξι (είναι 5θυρο) νόμιμα πράγματα απλά αν ξέρεται αθήνα μαγαζιά που το κάνουν με ανθρώπινες τιμές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Llumar και 3Μ. Δέν θα πρότεινα κάποια έναντι της άλλης γιατί αφενός και οι δύο εταιρίες έχουν πολλά χρόνια στον χώρο,αφετέρου υπάρχουν πολλά υποκαταστήματα (και κατα συνέπεια τεχνικοί) οπότε το αποτέλεσμα μπορεί διαφέρει... Η περίοδος πάντως -απο οικονομική άποψη- δέν ενδεικνύεται για τοποθέτηση μεμβρανών,αφού την καλοκαιρινή περίοδο ενδέχεται να σου ζητήσουν έως και +30% για την ίδια δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ας κάνω και την ερώτηση του άσχετου. Γιατί να θέλει κάποιος να βάλει φιμέ τζάμια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 α υπάρχουν πολλοί λόγοι και ο καθένας έχει τον δικό του.....απο την εμφάνιση μέχρι τα φίλτρα ακτινοβολίας που έχουν... μεμβράνες όχι τζάμια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ας κάνω και την ερώτηση του άσχετου. Γιατί να θέλει κάποιος να βάλει φιμέ τζάμια; Είδα αρκετή διαφορά στη θερμοκρασία μέσα στη καμπίνα +δε σε τυφλώνει ο ήλιος όπως πριν. Στα ΚΤΕΟ δε μου είπαν τίποτε. Μόλις τους είπα ότι έχω και χαρτί μου είπαν "ααα.. αφού το έχεις δώσε κι αυτό". Παρατήρησα ότι γρατζουνίζονται αρκετά εύκολα όμως. Μια μέρα καθάριζα τα τζάμια με άζαχ και κατά λάθος με το νύχι το γρατζούνισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ας κάνω και την ερώτηση του άσχετου. Γιατί να θέλει κάποιος να βάλει φιμέ τζάμια; Ήλιος ελλάδας + να μπορείς να αφήσεις και κανα αντικείμενο στα πίσω καθίσματα με λιγότερο φόβο να στο σπάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Είδα αρκετή διαφορά στη θερμοκρασία μέσα στη καμπίνα +δε σε τυφλώνει ο ήλιος όπως πριν. Στα ΚΤΕΟ δε μου είπαν τίποτε. Μόλις τους είπα ότι έχω και χαρτί μου είπαν "ααα.. αφού το έχεις δώσε κι αυτό". Παρατήρησα ότι γρατζουνίζονται αρκετά εύκολα όμως. Μια μέρα καθάριζα τα τζάμια με άζαχ και κατά λάθος με το νύχι το γρατζούνισα. ΠΟΤΕ καθαρισμα φιμε μεμβρανων με αζαξ! ΠΟΤΕ!!! μονο νερακι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.