god4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, μετά την αγορά ενός Ps3 θέλω να πάρω και μια tv ωστε να εκμεταλλεύομαι τις δυνατότητες τις κονσόλας... Θέλω να μου προτείνετε ποια κατά την γνώμη σας είναι η καλύτερη λύση. Με τιμή μέχρι 450euro ,άντε μέχρι 500...Αλά από εκεί και πάνω όχι.
god4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 κανένας ρε παιδιά; να δώσω και άλλες λεπτομέρειες αν και δεν βλέπω κίνηση... η απόσταση από την τηλεόραση θα είναι 1,5 με 2 μέτρα. προτιμώ μικρότερο μέγεθος και καλές επιδόσεις παρά πολλές ίντσες και χαμηλές επιδόσεις. όπως είπα και από πάνω θα είναι gaming κυρίως, αλλά θα βλέπω και καμιά ταινία... θύρες usb και τετοια περίεργα δε με ενδιαφέρουν. 2-3 hdmi και για κεραία αρκούν..
giorgos147 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ θα κοιτούσα για καμιά LG. Φθηνές και ποιοτικές. Δεν ξέρω τι χρώματα δίνει αυτή, αλλά φαίνεται καλή ευκαιρία.
kingnick 999 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 +1 για lg . για τσεκαρε αυτηhttp://www.multirama.gr/products/product?pid=0396523&catid=060100 με 40 ευρα παραπανω απο το μπατζετ περνεις πολλεσ ιντσες για 1,5 με 2 μετρα,full hd. Αλλιως http://www.multirama.gr/products/product?pid=0351084&catid=060100 και θα εισαι ενταξει. εγω παιζω με 32αρα στα 2 με 2,5 και ειμαι μια χαρα
god4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλές και οι τρεις, η 37LF2500 και η 32LH3000 μου φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. χρόνος απόκρισης 5m/s είναι καλός για gaming;; και αυτή στα multirama δεν αναφέρει καθόλου χρόνο απόκρισης.
kingnick 999 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Γνώμη μου ειναι να πας σε ενα μαγαζι να τισ δεισ απο κοντα. εγω θα πηγαινα για τη 37αρα γιατι εχει καλα χαρακτηριστικα για τα λεφτα της και επισησ πια η 32αρα μου φαινεται μικρη οποια και να παρεις θα την ευχαριστηθεις με το πσ3 . εαν δε βιαζεσαι μπορεις να παρακολουθεις τα φυλλαδια απο media market saturn και λοιπα μαγαζια που βγαζουν κατι καλα κομματια σε προσφορα!!! τωρα για τα 5ms νομιζω πωσ ειναι ικανοποιητικα ,μη σε παρω στο λαιμο μου!!
afentiko7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Πάρε καμιά 32άρα σάμσουνγκ, σόνυ Γνώμη μου ειναι να πας σε ενα μαγαζι να τισ δεισ απο κοντα. Αν το έλεγες αυτό στο avsforum, θα σε δουλεύαν (στην καλύτερη, γιατί στη χειρότερη θα τρωγες ban). Διαφορετικός ο φωτισμός των καταστημάτων, διαφορετικός ο φωτισμός σπίτι σου. Και skroutz ή pathfinder, για προσφορές.
kingnick 999 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ενταξει αφεντικο!!!! σοβαρα τωρα σεβαστη η αποψη σου απλα πιστευω πως θα πρεπει να εχεις δει την τηλεοραση πριν την παρεις.συμφωνω για το φωτισμο αλλα σιγουρα θα εχεις μια εικονα παραπανω
manic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εαν δεν εχεις παρει ακομα τραβα στο media mark εχει μια πολυ καλη προσφορα που αμα παρεις tv πανω απο 399 ευρω εχεις εκπτωση 84+ ευρω (αναλογα με ποσο θα ληξει το μεγαλυτερο σε σκορ παιχνιδι της εθνικης (ειδη εβαλε 84 ποντους)) εχει πολλα και καλα μοντελα αλλα ειναι μεχρι το τελος της εβδομαδας!
afentiko7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ενταξει αφεντικο!!!!σοβαρα τωρα σεβαστη η αποψη σου απλα πιστευω πως θα πρεπει να εχεις δει την τηλεοραση πριν την παρεις.συμφωνω για το φωτισμο αλλα σιγουρα θα εχεις μια εικονα παραπανω είναι τελείως διαφορετική η εικόνα που θα πάρεις από το κατάστημα (υπερκορεσμένα χρώματα κλπ) από αυτήν που πρέπει να έχει η τηλεόραση ώστε να βλέπεις "σωστά" Α και πάντα τσεκάρουμε πολιτικές επιστροφής. Και πριν πάμε στα mediamarkt και οπουδήποτε αλλού τσεκάρουμε τιμές. Δλδ αλλού μπορεί να βρεις την ίδια τηλέοραση με +300 ευρώ. Σε αυτά τα 300 ευρώ, όμως υπάρχουν η δυνατότητα επιστροφής, τπτ άλλες προσφορές κλπ. Επίσης η μια μπορεί να είναι μεταχειρισμένη η άλλη όχι. Γι' αυτό τσεκάρουμε καταστήματα και αρχίζουμε τα τηλέφωνα
god4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ναι τα τηλέφωνα είναι καλή λύση... αλλά μια "κυρία" που απάντησε σε ένα από αυτά μόνο που δε με έβρισε... αύριο θα πάω στο κατάστημα και ελπίζω να μην έχει πάλι το ίδιο υφάκι για να καταλάβω... αντίθεση 50000+:1 χρόνος απόκρισης < 5ms full hd κωδικοποίηση σήματος MPEG4(HD) μια τηλεόραση με τετοια χαρακτηριστικά είναι αρκετά "καλή";; και αυτό το MPEG4(HD) σημαίνει ότι όταν θα γίνουν ψηφιακά τα κανάλια δε θα χρειάζομαι αποκωδικοποιητή; δλδ τώρα που το skai μεταδίδει σε hd μερικές εκπομπές θα μπορώ χωρίς αποκωδικοποιητή να βλέπω; και κάτι άλλο.βλακεία θα ρωτήσω αλλά μη με πάρουν και με τις πέτρες αύριο. αυτές οι τηλεοράσεις που έχουν όλα αυτά τα καλά..έχουν και υποδοχή για το απλό βύσμα της κεραιούλας που έρχεται από την ταράτσα της πολυκατοικίας;;
manic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 και εγω την ιδια απορεια εχω με το skai τι παιζει? Πάντος ολες δεχονται το σημα της κεραιας!
ferongr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αν θες τηλεοραση για gaming (εστω και ημι-σοβαρο) ψαξε τι παιζει με το υποψηφιο μοντελο και το input lag. Ειναι ενα διαφορετικο ειδος καθυστερησης σε σχεση με το responce time του panel, και γι' αυτο οφειλονται τα ηλεκτρονικα της οθονης και η επεξεργασια που κανουν στο σημα. Δεν ειναι αμελητεα η καθυστερηση, σε πολλα μοντελα μπορει να φτασει μεχρι και τα 120ms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.