StavT Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 SOS. Είναι αδυνατον να ρυθμισω τη σωστη ημερομηνια ωρα και ωρα. Καθε φορα που τα ρυθμισω, μολις κλεισει το PC την επομενη φορα εξαφανιζονται. Μπορι κανει να μου πει τι μπορει να συμβαινει?
Benton Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Χανονται κ οι ρυθμισεις απο το Bios?αν ναι,πρεπει να αλλαξεις την μπαταρια του mobo.
alexis333 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Mαλον η μπαταρια ειναι οπως ειπε κι ο απο πανω
Street-Fighter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Εκτος αν έχεις κάνει dualboot με κανενα linux ή macintosh.
StavT Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 θα το ελεγξω ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:47 ---------- Δεν εχω αλλο λειτουργικo. Αρα μαλον απο οτι λενε οι παραπανω θα ελεγξω το BIOS ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:37 ---------- Χανονται κ οι ρυθμισεις απο το Bios?αν ναι,πρεπει να αλλαξεις την μπαταρια του mobo. Ναι η ρυθμιση στο bios cmos δεν διορθωνεται. Ετσι μαλον θελει αλλαγη η μπαταρια. Στο user manual δεν λεει που βρισκεται. Ισως αν ειχα το service manual να εβλεπα που ειναι η μπαταρια. Ξερει κανεις να μου πει που ειναι η μπαταρια ή να μου υποδειξει καποιες οδηγιες σερβισ?
tzotzo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 πανω στην πλακετα της μητρικης ειναι μια πλακε στρογγυλη μπαταρια
StavT Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Και πως φτανουμε στην πλακετα της μητρικης. Να το επιχειρήσω?? ή να πληρωσω το σερβις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.