tolkki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 +1 στο ciao.Πολυ καλη πιτσα αλλα και μακαροναδες.Και κρουασανακι σοκολατα για επιδορπιο,πρεπει να εχει μισο βαζακι νουτελα μεσα... Aναμικτο με λευκη και σοκολατα γαλακτος πωωωωω ρε θελω λεμε
Freakster Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 κατι ωραίες ειναι του κανάκι 10 λεπτα ψησιμο στη μεσαια σχαρα στους 250 βαθμους ειναι τέλεια ( πισω οι οδηγιες λενε αλλα όμως ετσι γινετε ωραιότερη) και αν θες βαζεις και εσυ απο πανω τιποτα ποιος κουβαλάει φουρνάκι στο λεωφορείο;
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ciao στο Παγκρατι και στο Ν.Κοσμο.Πιτσα κανονικη δεν εχω δοκιμασει αλλα το πεινιρλι του και η σκεπαστη ειναι απο αλλο πλανητη Αυτό που ακριβώς πέφτει στο Παγκράτι; Ας πούμε εγώ που δεν τη ξέρω καλά την περιοχή, αν υποθέσουμε ότι η αφετηρία μου είναι τα McDonald's απέναντι απ' το παρκάκι, που πρέπει να πάω;
Toufas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 απεναντι ακριβως ειναι το ciao πισω απο το περιπτερο, εχει και θεσεις μπροστα απο το αλσος στην μερια των μακ.
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 απεναντι ακριβως ειναι το ciao πισω απο το περιπτερο, εχει και θεσεις μπροστα απο το αλσος στην μερια των μακ. Ευχαριστώ (γκαβός γαρ).
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 αφετηρία μου είναι τα McDonald's, που πρέπει να πάω; απεναντι FAIL ασδφασφαγ
slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει, 4-5 φορές έχω πάει. Απλά είδα καλά λόγια και είπα την επόμενη φορά (όταν τύχει) να δοκιμάσω. Αν και απ' ότι κατάλαβα δεν είναι ακριβώς απέναντι, είναι εκεί που οι σερβιτόρες περνάνε το δρόμο για να φτάσουν στα τραπεζάκια και εύχονται να μη τους πατήσει κάνα αμάξι.
tolkki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει, 4-5 φορές έχω πάει. Απλά είδα καλά λόγια και είπα την επόμενη φορά (όταν τύχει) να δοκιμάσω. Αν και απ' ότι κατάλαβα δεν είναι ακριβώς απέναντι, είναι εκεί που οι σερβιτόρες περνάνε το δρόμο για να φτάσουν στα τραπεζάκια και εύχονται να μη τους πατήσει κάνα αμάξι. Ειναι οντως ακριβως απεναντι
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Αν και απ' ότι κατάλαβα δεν είναι ακριβώς απέναντι Ειναι οντως ακριβως απεναντι AGAIN?
slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Damn, πρέπει να προσέχω ονόματα άλλη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.