Προς το περιεχόμενο

Σωστή πιτσαρία στο κέντρο (Αθήνα)

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
+1 στο ciao.Πολυ καλη πιτσα αλλα και μακαροναδες.Και κρουασανακι σοκολατα για επιδορπιο,πρεπει να εχει μισο βαζακι νουτελα μεσα...

Aναμικτο με λευκη και σοκολατα γαλακτος:shifty: πωωωωω ρε θελω λεμε :lol:

Δημοσ.
κατι ωραίες ειναι του κανάκι

10 λεπτα ψησιμο στη μεσαια σχαρα στους 250 βαθμους ειναι τέλεια ( πισω οι οδηγιες λενε αλλα όμως ετσι γινετε ωραιότερη) και αν θες βαζεις και εσυ απο πανω τιποτα

ποιος κουβαλάει φουρνάκι στο λεωφορείο;

Δημοσ.
Ciao στο Παγκρατι και στο Ν.Κοσμο.Πιτσα κανονικη δεν εχω δοκιμασει αλλα το πεινιρλι του και η σκεπαστη ειναι απο αλλο πλανητη

Αυτό που ακριβώς πέφτει στο Παγκράτι;

Ας πούμε εγώ που δεν τη ξέρω καλά την περιοχή, αν υποθέσουμε ότι η αφετηρία μου είναι τα McDonald's απέναντι απ' το παρκάκι, που πρέπει να πάω;

Δημοσ.

απεναντι ακριβως ειναι το ciao πισω απο το περιπτερο, εχει και θεσεις μπροστα απο το αλσος στην μερια των μακ.

Δημοσ.
απεναντι ακριβως ειναι το ciao πισω απο το περιπτερο, εχει και θεσεις μπροστα απο το αλσος στην μερια των μακ.

Ευχαριστώ (γκαβός γαρ).

Δημοσ.

Εντάξει, 4-5 φορές έχω πάει. Απλά είδα καλά λόγια και είπα την επόμενη φορά (όταν τύχει) να δοκιμάσω.

Αν και απ' ότι κατάλαβα δεν είναι ακριβώς απέναντι, είναι εκεί που οι σερβιτόρες περνάνε το δρόμο για να φτάσουν στα τραπεζάκια και εύχονται να μη τους πατήσει κάνα αμάξι.

Δημοσ.
Εντάξει, 4-5 φορές έχω πάει. Απλά είδα καλά λόγια και είπα την επόμενη φορά (όταν τύχει) να δοκιμάσω.

Αν και απ' ότι κατάλαβα δεν είναι ακριβώς απέναντι, είναι εκεί που οι σερβιτόρες περνάνε το δρόμο για να φτάσουν στα τραπεζάκια και εύχονται να μη τους πατήσει κάνα αμάξι.

Ειναι οντως ακριβως απεναντι :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...