Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος Η/Υ!

crazzyyhuhuh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...μόλις πρίν 3 μέρες αγόρασα καινούργιο τροφοδοτικό, αυτό, με μόνο σκοπό την ελάττωση του ήχου του Η/Υ μου...αλλά τίποτα δεν έγινε...μήπως λέτε να φταίνε το ανεμηστιράκι ή η ψήκτρα; Και επίσης μπορείτε να μου προτείνετε μερικά; και ανεμηστιράκια και ψήκτρα.

Υ.Γ ούτως ή άλλος θα έπρεπε να άλλαζα τροφοδοτικό γιατί το παλιό μου ήταν 4 χρόνων, το ίδιο και το ανεμιστιράκι/ψήκτρα μου.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλησπέρα σας...μόλις πρίν 3 μέρες αγόρασα καινούργιο τροφοδοτικό, αυτό, με μόνο σκοπό την ελάττωση του ήχου του Η/Υ μου...αλλά τίποτα δεν έγινε...μήπως λέτε να φταίνε το ανεμηστιράκι ή η ψήκτρα; Και επίσης μπορείτε να μου προτείνετε μερικά; και ανεμηστιράκια και ψήκτρα.

Υ.Γ ούτως ή άλλος θα έπρεπε να άλλαζα τροφοδοτικό γιατί το παλιό μου ήταν 4 χρόνων, το ίδιο και το ανεμιστιράκι/ψήκτρα μου.

Ευχαριστώ

Kοιτα απο που ερχεται ο δυνατος ηχος

Αν ειναι απο το τροφοδοτικο τοτε αλλαξε το.

Παρε Εnermax 425w

Δημοσ.
Δεν σκοπεύω να αγοράσω πάλι νέο τροφοδοτικό...μόλις τώρα το αγόρασα αυτό...

Aν το εχεις λιγοτερο απο βδομαδα νομιζω γινεται να το αλλαξεις.

Δεν εννοουσα να παρεις καινουριο :-)

Δημοσ.
Κοίταξε 27 Αυγούστου το παρήγγειλα και 31 του μηνός ήρθε...λες να μπορώ να το αλλάξω; και πως θα γίνει αυτό;

Βασικα ψαξε απο που ερχεται ο θορυβος πρωτα.

Μπορει να μην ειναι απο το τροφοδοτικο.

Κι αν τεελικα το τροφοδοτικο την κανει τη μλκ τοτε αλαξε το.

Παρε τηλ. ρωτα τους. 'Η περιμενε μπας και σου πει κανενας εδω μεσα αν γινεται σιγουρα.

Απο που το πηρες?

Δημοσ.

To τροφοδοτικό μια χαρά είναι.

Τα εσωτερικά παράγουν συνήθως τον περισσότερο θόρυβο σε δεύτερη μοίρα τις cpu κανε ενα καθαρισματάκι.

Επίσης αν αυτός ο θόρυβος αν ακούγετε σαν τρίξιμο τότε 100 τα 100 είναι από το κουτί σου.

Βίδωσε τα πάντα καλά αν είναι καινούργιο το κουτί αλλιώς θα σου πρότεινα να πας σε ένα νεο που ειναι συνήθως λιγότερο θορυβώδεις απο τα παλιά.

Δοκιμασε να βάλεις την παλάμη σου απο πάνω απο το κουτί και πίεσε αν μειωθεί ο θόρυβος τοτε ειναι απο το κουτί σου αν οχι δοκίμασε το ιδιο και στα πλαϊνά.

Δημοσ.

Μπορει η ψυχτρα του cpu να κανει το θορυβο αν δεν ειναι το psu .

Ελεγξε τα ολα :-)

Εdit : το eshop δινει 7 μερες Doa.

Θυμησου ποια μερα το πηρες η δες τι ημερονηνια γραφει το τιμολογιο και αν εισαι μεσα στη βδομαδα τοτε μπορει και να εχεις δικαιωμα αλλαγης.

Λεω μπορει γιατι δε ξερω τι παιζει μετα το ανοιγμα της συσκευασιας

Δημοσ.

Δεν φταίει το psu εκει κόλλημα να ουμε.

Βγάλε ρε τοπικ στατερ το psu απο το κουτι σου και βάλτο να δουλέψει και άκουσε το!

Το κουτί του φταίει 5000 τα εκατό!

Μεχρι και εγω το ακούω μιλάμε του τρίζει ολόκληρο! :P

Δημοσ.

Κάνει σαν ελικόπτερο Street, πίεσα τα πλαστικά αλλά ο ήχος παραμένει ίδιος, το κουτί είναι παλιό 3-4 χρόνων, αλλά οι βίδες του είναι πολύ καλά σφηνωμένες, τώρα θα κάνω αυτό που είπες, δηλαδή θα το βγάλω απο το PC και θα το βάλω να δουλέψει να δώ τι φταίει, λέτε να είναι η ψήκτρα η το ανεμηστιράκι της μητρικής;

Δημοσ.
Βγάλε ρε τοπικ στατερ το psu απο το κουτι σου και βάλτο να δουλέψει και άκουσε το!

Mπορεις να το κανεις αυτο για να το ελεγξεις

Δημοσ.
Γενικά όταν παίζω παιχνίδια κάνει σαν ελικόπτερο, ενώ όταν είμαι σε Sites η IRC όλα είναι μια χαρά

Tι καρτα γραφικών εχεις?

Δες βασικά πρώτα αυτο που σου είπα πριν ;)

Αν σου ανεβαίνει ο ήχος οταν φορτώνεις βαριά games τοτε η κάρτα γραφικών σου θα είναι.

Εκτός βέβαια αν έχεις ρυθμίσει να ανεβαίνουν η στροφές τον φαν σου οταν ας πούμε παει ο cpu στους 50.

psu με τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...