Προς το περιεχόμενο

Το Acronis μου μπλοκάρει τα πάντα μετά απο αλλαγή σκληρού

gmastr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια-χαρά

Μετά απο βλάβη, αλαξα σκληρο που είχα τα data μου (εναν seagate του 1Τ) με ενα νεο αδειο formated WD παλι του 1Τ.

Το ΒΙΟΣ/windows ειδαν τον καινούριο σκληρό και με τo computer management προσπάθησα να του δωσο το ιδιο γράμμα και να κανω restore. Το καταφερα μετα απο 3 reboot σε 2 ώρες!!!

Μετα την αλαγη αυτή του σκληρού, το pc "σερνεται" ..."κολλάει'.... και δεν εκτελει καμια εντολη. Μιλάμε οτι ανοιγει τον C: μετά απο 5 λεπτά και δεν τρεχει κανενα προγραμμα!

Ουτε μπορει να σβύσει, βγαζει ομως μια ενδειξη οτι το Acronis True Image δεν ενταποκρινεται και κολαει τελειως.

Δοκιμασα να ανοιξω το Acronis και κολησε απ'την αρχή σκανάροντας τους σκληρούς

Ξαναβαλα τον χαλασμενο σκληρο (που για καλη μου τυχη δουλεψε) και παλι ολα καλα

Χωρις τον καινουριο παλι ολα καλά

Μόλις ομως εβαλα τον καινουριο σκληρο, ακομη και εξωτερικα (usb ή esata), παλι τα ιδια

Απενεργοποιησα antivirous - firewall τα ιδια

Νομιζω οτι φταιει το Αcronis που για καποιο λογο δεν μπορει να δει τις αλαγές στο hardware

(Πιθανον γιατι στον δισκο που εβγαλα ειχα τα backup του και τα αναζητει)

Δυστυχως δεν βρηκα κατι σχετικο στο μενου του Acronis - ανοιγει και το βλέπω μονο σε safe mode, αλλα απο εκει ομως, δεν κανει νεο backup ωστε να δει τις αλαγες του hardware (βγαζει ενδειξη λαθους)

Μηπως κάποιος φίλος, ξερει απο το Acronis και θα μπορουσε να βοηθήσει να ...ξεκολήσω

Γιώργος

Δημοσ.

αν και πιστεύω πως δεν εχει πρόβλημα το αcronis γιατί εχω βάλλει και εγω σκληρους κτλ και δεν εχει πρόβλημα.

ανήνε βγάλε το acronis και ξαναβάλτω μετά

Δημοσ.

Δοκίμασε να τρέξεις το acronis απο bootCD (κάτι san linux LIVECD είναι).

Θέλει λίγο προσοχή γιατί επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει sto ΒΙΟΣ . Π.χ. στο δικό μου θέλει να δηλώσω Operating system : WINXP---> other. και τότε παίζει καλά (επαναφέρει δίσκους, κολλάει partitions, ή τους αλλάζει μέγεθος χωρίς κανένα πρόβλημα).

Ποτέ δεν το εμπιστεύθηκα για χρήση μέσα από τα windows.

Έχω το acronis true image 2009 και το disk director 10 νομίζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...